Δευτέρα, 18 Οκτωβρίου 2021 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Άσχημες εξελίξεις για τη Θεοδώρα στον Σασμό - «Θα τρελαθεί όταν μάθει...»

Η αποκάλυψη της Αλίνας Κωτσοβούλου για την συνέχεια της σειράς

Άσχημες εξελίξεις για τη Θεοδώρα στον Σασμό - «Θα τρελαθεί όταν μάθει...»
TV24 14.10.2021 16:40
Από Νεφέλη Ντατσοπούλου

Στην εκπομπή Super Κατερίνα μίλησε το πρωί της Πέμπτης (14/10) η Αλίνα Κοτσωβόλου, η ηθοποιός που υποδύεται τη μητέρα της «Θεοδώρας» στον Σασμό.

Η ίδια εξήγησε πως η Θεοδώρα είναι υπεύθυνη που δεν έρχεται "Σασμός" στο χωριό μιας και οι αντιδράσεις της είναι πολύ έντονος. Ειδικά όταν μάθει ότι ο Πετρής είναι ερωτευμένος (δείτε εδώ ποια θα μπει στη ζωή του).

Οι αποκαλύψεις της Αλίνας Κοτσωβόλου για το μέλλον της Θεοδώρας στον Σασμό

«Τον Γιώργη ξέρουμε ως οικογένεια, αυτόν μας έφερε στο σπίτι. Είμαι παραδοσιακή μητέρα. Αυτόν μου έφερε στο σπίτι, αυτόν δέχομαι. Ακόμη εγώ δεν θα μάθω τίποτα. Είμαι αυτή που θα τα μάθει τελευταία και θα τρέχω.

Η Θοδώρα έχει πολύ μεγάλη ευθύνη για τον μη σασμό. Η Θοδώρα καθυστερεί το σιάξιμο. Θα κυριευτεί από διάφορα δαιμόνια και δεν θα ησυχάσει. Έχει πολύ δρόμο μπροστά της. Δεν θα καταφέρει να τιθασεύσει το απωθημένο και τον έρωτά της για τον Πετρή.

Όταν ο Πετρής ερωτευτεί μια άλλη κοπέλα θα γίνει μεγάλος χαμός. Η Θοδώρα θα τρελαθεί. Θα δείξει έντονα το αρνητικό της πρόσωπο και θα θελήσει να πάρει εκδίκηση.

Μεγάλη ένταση θα δημιουργήσει το οικόπεδο – φιλέτο που ανήκει στον Πετρή και την οικογένεια Βρουλάκη και θέλει να το αγοράσει ο Γιώργης με την Θοδώρα. Όπως μεγάλη ένταση θα δημιουργηθεί, σε μια άλλη σχέση, με την εγκυμοσύνη της Στέλλας, ανάμεσα στο ζευγάρι Αστέρη-Αργυρώς… Είναι πολύ ισχυρό το σενάριο, οι ιστορίες είναι βγαλμένες από τη ζωή», είπε χαρακτηριστικά η αγαπημένη ηθοποιός.

Οι δηλώσεις της Δανάης Παππά για τον Σασμό

«Ήταν ώρα να κάνω έναν τέτοιο ρόλο. Είμαι λίγο κακιά και δεν έχει καμία σχέση με τον χαρακτήρα μου», δήλωσε αρχικά και συνέχισε:

Θα τον παντρευτώ τον Γιωργή αλλά θα μείνω προσκολλημένη στον Πετρή. Η σχέση μου με τον Πετρή έχει πολύ πάθος. Η Θοδώρα πραγματικά τον θέλει και τον αγαπάει, δεν είναι καπρίτσιο. Ο Πετρής δεν τη θέλει γιατί ερωτεύεται την Σεμίνα. Μένει με τον Γιωργή για να αποκατασταθεί».

«Σήμερα έχουμε τους αρραβώνες και βλέπουμε τι ενδιαφέρει την οικογένεια της Θοδώρας και μετά βλέπουμε και τον Μανώλη ότι κολλάει με τον Γιώργη».

Η Δανάη Παππά ρωτήθηκε και για την Ανθούλα, μια κοπέλα που εμφανίζεται να αυτοκτόνησε στη σειρά, ωστόσο δεν αποκάλυψε την ιστορία της, παρόλα αυτά απάντησε στο σενάριο που της έδωσε η Τίνα Μεσσαροπούλου.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Τραγικές στιγμές στον Σασμό - Νεκρή η...

Νέος κύκλος αίματος στον Σασμό - Η Καλλιόπη «λερώνει» τα χέρια της

Share