The Bachelor 2 Highlights (14/10): Η νέα παίκτρια και η απόφαση του Παππά που σόκαρε τα κορίτσια

Όλα όσα είδαμε στο χθεσινό επεισόδιο

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
The Bachelor 2 Highlights (14/10): Η νέα παίκτρια και η απόφαση του Παππά που σόκαρε τα κορίτσια

Ένα ακόμα επεισόδιο του The Bachelor 2 ολοκληρώθηκε το βράδυ της Πέμπτης (14/10) και εμείς όπως κάθε μέρα έτσι και σήμερα, σας έχουμε συγκεντρώσει όλα τα highlights του. Από τη νέα παίκτρια που εμφανίστηκε στη βίλα, στην απόφαση του Αλέξη που άφησε άναυδα τα κορίτσια.

Τι είδαμε χθες (14/10) στο The Bachelor 2

Εκνευρίστηκε η Αθηνά New York - «Δεν είναι ωραίο αυτό που κάνεις»

Ένα νέο ομαδικό ραντεβού ετοίμασε στο αποψινό (14/10) επεισόδιο του The Bachelor 2 ο Αλέξης Παππάς για τα κορίτσια. Συγκεκριμένα, επέλεξε την Γιώτα, την Λένα και την Αθηνά NY για κατάδυση.

Ωστόσο, δεν άργησε να έρθει φυσικά η ένταση καθώς η Αθηνά άρχισε παραπονιέται πως τα κορίτσια... την πιτσίλαγαν αρκετά με αποτέλεσμα να τσούζουν τα μάτια της.

Όπως φαίνεται όμως, το έκανε καθαρά και μόνο για να έρθει κοντά με τον Αλέξη.

Νέα κοπέλα στη βίλα - "Εγκεφαλικό" για τις υπόλοιπες

Μια πολύ δυσάρεστη έκπληξη περίμενε τα κορίτσια του “The Bachelor” στο αποψινό (14/10) επεισόδιο. Συγκεκριμένα, μια νέα κοπέλα εισέβαλε στο παιχνίδι την ώρα που τα κορίτσια συζητούσαν στον καναπέ του κήπου.

Η νέα λοιπόν... απειλή είναι η Μαρία. Είναι 23 ετών, είναι μοντέλο, σπουδάζει δημοσιογραφία και κατάγεται από την Κύπρο. Η ίδια μάλιστα δήλωσε έτοιμη για να διεκδικήσει την καρδιά του Αλέξη και τόνισε πως διαθέτει όλα τα προσόντα.

Φυσικά, όλες οι κοπέλες έπαθαν σοκ μόλις την είδαν και σίγουρα δεν την υποδέχθηκαν με τον καλύτερο τρόπο ενώ εκείνη την ώρα τρεις από αυτές ήταν σε ομαδικό ραντεβού και εννοείται πως "ξεμαλλιάστηκαν".

Η αποφάση του Αλέξη που σόκαρε τα κορίτσια

Μια... δυσάρεστη ανακοίνωση έκανε στο αποψινό (14/10) επεισόδιο του Bachelor ο Αλέξης Παππάς. Συγκεκριμένα, ο ίδιος επισκέφθηκε τα κορίτσια στη βίλα προκειμένου να πάρει την Ιζαμπέλα για το ατομικό τους ραντεβού.

Ωστόσο, μόλις μπήκε στο σαλόνι, είδε την καινούργια κοπέλα, τη Μαρία, με τον Αλέξη να παθαίνει σοκ! Αφού την πήρε πρώτα να μιλήσουν οι 2 τους, λίγο αργότερα ανακοίνωσε μπροστά στις κοπέλες πως τελικά δεν θα είναι ατομικό το ραντεβού του με την Ιζαμπέλα αλλά ομαδικό, μιας και μαζί τους θα ερχότανε και η Μαρία!

"Τα κορίτσια θέλουν να με αναγκάσουν να φύγω!" - Ξέσπασε σε κλάματα η Έλεν

Σε κλάματα ξέσπασε στο αποψινό επεισόδιο του The Bachelor 2 η Έλεν, με αφορμή τα σχόλια που δέχεται καθημερινά από τις υπόλοιπες κοπέλες.

Συγκεκριμένα, η εν λόγω παίκτρια προσπαθεί να τα πάει καλά με όλες τις συμπαίκτριες της για αυτό και ενθουσίαζεται όταν οι υπόλοιπες πάνε ραντεβού με τον Αλέξη.

Ωστόσο, εκείνες συνεχώς εκνευρίζονται με την υποτιθέμενη χαρά της και δεν έχουν σταματήσει να την κράζουν, με αποτέλεσμα εκείνη να στεναχωριέται αρκετά.

Σε μια συζήτηση λοιπόν που είχε με την Έλενα, η Έλεν δεν άντεξε και ξέσπασε σε κλάματα, λέγοντας πως τα κορίτσια θα την αναγκάσουν να φύγει.