Elif: Στιγμές τρόμου για τη Ζουλιντέ - «Θα υπογράψεις τη θανατική σου καταδίκη»

Όλα όσα θα δούμε στο σημερινό επεισόδιο (15/10)

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Elif: Στιγμές τρόμου για τη Ζουλιντέ - «Θα υπογράψεις τη θανατική σου καταδίκη»

Κανονικός χαμός αναμένεται να γίνει στο νέο επεισόδιο (15/10) της επιτυχημένης ξένης σειράς του Star, Elif, μιας και η Ζουλιντέ θα βρεθεί μπροστά σε μεγάλο κίνδυνο όταν ο Τουφάν απειλήσει να τη σκοτώσει.

Τι θα δούμε σήμερα στην Elif (15/10)

Η Μπιρτσέ περνάει δύσκολες ώρες στη δουλειά εξαιτίας της Ράνα. Ο Ακίν προσφέρεται να τη βοηθήσει. Η Ζουλιντέ αποφασίζει να συναντήσει τον Σαφάκ για να συζητήσουν κάποια σημαντικά θέματα. Ο Τουφάν μπαίνει στο δρόμο της και την απειλεί πως θα σκοτώσει τον Σαφάκ αλλά και τον Εμιρχάν, αν παντρευτεί τον Σαφάκ. Η Ζουλιντέ τρομοκρατείται από τις απειλές και την παράλογη συμπεριφορά του.

Η Μελέκ περνάει δύσκολες ώρες στη δουλειά της επειδή η κυρία του σπιτιού της συμπεριφέρεται υποτιμητικά, ακόμα και μπροστά σε κόσμο. Η Μελέκ δεν μπορεί να ανεχθεί άλλο αυτή τη συμπεριφορά και παραιτείται.

Στην έπαυλη όλα είναι έτοιμα για να υποδεχθούν τον Μαχίρ. Εκείνος υποκρίνεται και κανείς δεν καταλαβαίνει πως η Κιγιμέτ είναι η μητέρα του και πως στόχος τους είναι καταστρέψουν την οικογένεια Χακτανίρ…

Όσα θα δούμε στον 5ο κύκλο της Elif

Τρεις μήνες αργότερα, η Μελέκ και η Ελίφ ζουν σε ένα μικρό σπίτι, μόνες, ευτυχισμένες. Η αδερφή της Ματζιντέ, η Κιγμέτ επιστρέφει μετά από 30 έτη για να την εκδικηθεί. Στο παρελθόν, ο σύζυγός της την εγκατέλειψε έγκυο και παντρεύτηκε την Ματσιντέ. Μαζί με τον γιο της Μαχίρ, καταστρώνουν κακά σχέδια εναντίον της οικογένειας Χακτανίρ. Ωστόσο, ο Μαχίρ συναντά τυχαία τη Μελέκ, την ερωτεύεται και αρχίζει να εγκαταλείπει τον κακό στόχο του.

Εν τω μεταξύ, η Κιγμέτ βάζει τη Μελέκ στη φυλακή επειδή μαθαίνει ότι είναι κληρονόμος της οικογένειας Χακτανίρ. Ο Μαχίρ την αποφυλακίζει με αποδεικτικά στοιχεία τα οποία αποδεικνύουν την κοπέλα του Ταρίκ, τη Ράνα. Η οποία νωρίτερα κατέστρωνε σχέδια τόσο των Χακτανίρ, όσο και της Μελέκ αντί για την Κιγμέτ. Η Μελέκ αποκαλύπτει το πραγματικό πρόσωπο της Κιγμέτ στην Χιουμεϊρά και τον Κερέμ και όλα σχετικά με εκείνη αρχίζουν να αποκαλύπτονται. Τέλος, ο Μαχίρ ομολογεί στον Κερέμ ότι είναι γιος της Κιγμέτ. Η Ματζιντέ μαθαίνει πως η Σερτσέ είναι η Μελέκ από την ίδια και η κόρη της είναι η Ελίφ.

Elif spoiler νέα σεζόν

Αργότερα όλοι μαζεύονται στο σαλόνι και η Ματζιντέ ανακοινώνει πως το 25% των χρημάτων ανήκει στην μικρή Ελίφ. Τέλος, η Κιγμέτ μην μπορώντας να δεχτεί την ήττα της, πυροβολεί τους Μαχίρ, Κερέμ και Ματζιντέ. Αποκαλύπτει στον Μαχίρ ότι δεν είναι γιος του συζύγου της Ματσιντέ και ότι τον χειρίστηκε με αυτό το ψέμα για να επιτύχει το σχέδιο εκδίκησης. Η Ματζιντέ πεθαίνει, ο Κερέμ μεταφέρεται στο νοσοκομείο βαριά τραυματισμένος ενώ ο Μαχίρ υπέστη ένα τραύμα στον ώμο. Η Κιγμέτ συλλαμβάνεται. Ο Μαχίρ, η Μελέκ και η Ελίφ είναι τελικά μαζί και χαρούμενοι.

TAGS