The Bachelor 2 Highlights (15/10): Ο αισθησιακός χορός, η συμμαχία και η αποχώρηση

Όλα όσα είδαμε στο χθεσινό επεισόδιο

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
The Bachelor 2 Highlights (15/10): Ο αισθησιακός χορός, η συμμαχία και η αποχώρηση

Ακόμα ένα επεισόδιο του The Bachelor 2 έφτασε στο τέλος του βράδυ της Παρασκευής (15/10) και εμείς σας έχουμε συγκεντρώσει όλα τα highlights όπως κάθε μέρα. Από τον αισθησιακό χορό της Έλεν στον Αλέξη, στη νέα συμμαχία που δημιουργήθηκε στο σπίτι και στην απρόσμενη αποχώρηση.

Όλα όσα είδαμε χθες (15/10) στο The Bachelor 2

"Σκοτωμός" στο ομαδικό ραντεβού - Οι ντόμπρες και οι.. ψεύτρες

Ένα πολύ ενδιαφέρον ραντεβού ετοίμασε στο χθεσινό (15/10) επεισόδιο του The Bachelor 2 ο Αλέξης Παππάς για μερικά από τα κορίτσια. Ο ίδιος συγκεκριμένα ήθελε να ανακαλύψει τον βαθμό ειλικρίνειας που χαρακτηρίζει την κάθε κοπέλα .

Συγκεκριμένα, διάλεξε να συναντήσει την Άννα, τη Γιώτα, την Αθηνά, την Αθηνά New York, την Ντίνα, τη Νικόλ και τη Σταύη προκειμένου να διαπιστώσει να καταλάβει ποιες δεν είναι και τόσο ντόμπρες όσο ισχυρίζονται.

Η Γιώτα μάλιστα τόνισε πως η Αθηνά είναι το τέρμα αντίθετο της ειλικρίνειας ενώ η σειρά κατάταξης τους ξάφνιασε ιδιαίτερα τον Αλέξη ο οποίος τα είχε τελείως διαφορετικά στο μυαλό του. Η σειρά δεν είναι αυτή που περίμενα» είπε χαρακτηριστικά.

Από την μεριά της, η Γιώτα σχολίασε: «Για μένα δεν το περίμενες πρώτη στην ειλικρίνεια;».

"Το τι έχουμε με την Αθηνά NY το ξέρουμε εμείς!" - Απασφάλισε η Γιώτα

Μετά το ομαδικό τους ραντεβού στο Bachelor, ο Αλέξης επέλεξε να δειπνήσει μαζί με την Γιώτα. Ωστόσο, η ίδια, μόλις επέστρεψε στη βίλα, δέχτηκε μια αρκετή έντονη ανάκριση.

Συγκεκριμένα, οι υπόλοιπες παίκτριες την κατηγόρησαν πως στο ομαδικό ραντεβού ειρωνεύτηκε την Αθηνά New York και έκανε πολύ περίεργους μορφασμούς, παρόλο που είναι πολύ καλές φίλες.

Ωστόσο, η Γιώτα δεν απάντησε στις ερωτήσεις των κοριτσιών ενώ το μοναδικό σχόλιο που έκανε είναι ότι οτιδήποτε τρέχει μεταξύ εκείνης και της Αθηνάς, είναι ένα θέμα που απασχολεί μόνο αυτές τις δύο και καμία άλλη.

"Απορώ πως έχει αντέξει μέχρι τώρα" - Ιζαμπέλα και Γιώτα "θάβουν" μέχρι τέλους

Μπορεί στην αρχή να μην μπορούσαν να βλέπουν η μια την άλλη, τώρα όμως έγιναν.. κολλητές. Ο λόγος για την Γιώτα και την Ιζαμπέλα, οι οποίες φαίνεται να τα πηγαίνουν ολοένα και καλύτερα στη βίλα του The Bachelor 2.

Λίγο πριν την αποψινή (15/10) τελετή των ρόδων, οι δύο κοπέλες έκατσαν και τα είπαν, σφάζοντας με το γάντι! Συγκεκριμένα, αναφέρθηκαν στις κοπέλες που θέλουν να φύγουν από τη βίλα ενώ απόρησαν με την Αθηνά που παρόλο που δεν έχει κερδίσει το ενδιαφέρον του Αλέξη, εκείνη βρίσκεται ακόμα στο παιχνίδι και περιμένει.

«Θέλω σίγουρα να φύγει η Νικόλ, με την οποία ήμασταν κοντά αλλά όταν είδα ότι κάθεται και παινεύει όλη την ώρα τον εαυτό της και νομίζει ότι είναι η πιο όμορφη γυναίκα στο σπίτι και απορεί γιατί δεν έχει πάει τόσο καιρό ατομικό ραντεβού και έχουμε πάει όλες εμείς οι αδιάφορες…

Ένας άνθρωπος που παινεύει τον εαυτό του μόνος του, για μένα είναι μηδέν. Δεύτερη η Σταύη, που είναι μια παγοκολώνα και το μόνο που κουνιέται πάνω της είναι το στόμα της που ανοιγοκλείνει και πετάει μπούρδες. Τρίτη η Φένια που έχει προσωπικότητα μηδέν, περνάει απαρατήρητη, δεν ξέρει να συμπεριφέρεται και δεν ξέρει τίποτα» είπε η Ιζαμπέλα.

"Δεν πρόκειται να σε ξανά υποστηρίξω ποτέ!" - Ξέσπασε σε κλάματα η Αθηνά

Μπορεί να ήταν αρκετά κοντά, ωστόσο τις τελευταίες μέρες η σχέση της Αθηνάς Νέα Υόρκη με την Γιώτα φαίνεται πως περνά μια μεγάλη κρίση, ειδικά με όλα όσα παρακολουθήσαμε στο χθεσινό (15/10) επεισόδιο του The Bachelor.

Συγκεκριμένα, όλα ξεκίνησαν με τους μορφασμούς που υποτίθεται έκανε η Γιώτα στην Αθηνά, κατά την διάρκεια του ομαδικού ραντεβού.

Το κερασάκι όμως στην τούρτα ήταν ο έντονος τσακωμός της Αθηνάς με την Λένα στην Τελετή των Ρόδω, στον οποίο δεν επενέβη στιγμή η Γιώτα προκειμένου να υποστηρίξει τη φίλη της.

Αυτό εκνεύρισε αρκετά την Αθηνά, με αποτέλεσμα να τσακωθούν άσχημα και να ξεσπάσει λίγο αργότερα σε κλάματα.

Αυτή η κοπέλα αποχώρησε από τη βίλα

Μια ακόμη αποχώρηση παρακολουθήσαμε στο αποψινό (15/10) επεισόδιο του “The Bachelor”. Ο Αλέξης Παππάς ανακοίνωσε την κοπέλα που θα πρέπει να επιστρέψει σπίτι της.

Η αποψινή Τελετή των Ρόδων τα είχε για ακόμη μια φορά όλα. Εντάσεις, τσακωμούς, φιλιά αλλά και μια απρόσμενη σύγκρουση της Γιώτας με την Αθηνά!

Μετά από όλα αυτά λοιπόν, ο Αλέξης ανακοίνωσε το κορίτσι, με το οποίο δεν ήρθε τόσο κοντά. Ο λόγος για τη Νατάσα, η αποχαιρετά οριστικά τη βίλα του “The Bachelor” οριστικά.

Αμέσως μετά, η Νατάσα αποχαιρέτησε τον Αλέξη Παππά και τα κορίτσια με δάκρυα στα μάτια ενώ συμβούλεψε τον Αλέξη να διαλέξει την Ιζαμπέλα!

«Έρχεται στο The Bachelor να γνωρίσει τον άντρα που θα την κάνει να νιώθει ο εαυτός της χωρίς να την ζηλεύει και να την καταπιέζει. Που δεν θα κοιτάζει καχύποπτα τους φίλους της και δεν θα τσεκάρει τι ανεβάζει στα social media. Θέλει η καρδιά της να χτυπήσει δυνατά από έρωτα και εύχεται να βρει στο πρόσωπο του Bachelor, τον πρίγκιπα των ονείρων της!» είχε δηλώσει η Νατάσα κατά την άφιξη της στην βίλα.