J2US: Πανικός με το ντουέτο Κοκλώνη - Καινούργιου

«Εκτέλεσαν» Νίκο Κουρκούλη και Κέλλυ Κελεκίδου

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
J2US: Πανικός με το ντουέτο Κοκλώνη - Καινούργιου

Μετά το επιτυχημένο "Κοκορίκο", η Κατερίνα Καινούργιου και ο Νίκος Κοκλώνης εμφανίστηκαν στο αποψινό (16/10) live του J2US με ένα ακόμα πιο εντυπωσιακό ντούετο.

Η παρουσιάστρια που έχει αναλάβει για απόψε την παρουσίαση στο Green room, στη θέση της Κατερίνας Στικούδη ερμήνευσε μαζί με τον Νίκο Κοκλώνη το «Λένε τόσα για μας» του Νίκου Κουρκούλη και της Κέλλυς Κελεκίδου.

Μάλιστα, αυτούς που τους βοήθησε ήταν ο Νίκος Κοκλώνης, με την Κατερίνα κατά την διάρκεια των προβών να σχολιάζει: «πάλι θα ξεφτιλιστώ».

Η ίδια, στο τέλος του τραγουδιού, αποκάλυψε ότι ο Θέμης Μάλλης την έχει συμβουλεύσει να μην τραγουδάει καθώς είναι... «ό,τι πιο αντισεξουαλικό υπάρχει».

Η εμφάνιση Κοκλώνη - Καινούργιου στο J2US

Η σπόντα της Κατερίνας Καινούργιου στον Φίλιππο Τσαγκρίδη για τον γάμο τους

Την παρουσίαση του celebrity room στο J2US έχει αναλάβει για απόψε (16/10) το βράδυ η Κατερίνα Καινούργιου. Η παρουσιάστρια μάλιστα δεν δίστασε να αναφερθεί και στον σύντροφό της, Φίλιππο Τσαγκρίδη.

Συγκεκριμένα, η ίδια ρώτησε την Super Κική για τη σχέση της: «Ο Βίκτωρας θα σε παντρευτεί πιστεύεις;», με την γνωστή youtuber να απαντάει: «Από εβδομάδες γιατί έχω κάτι δουλειές τώρα αλλά ναι το πιστεύω» με την Κατερίνα να σχολιάζει «Εμένα ο Φίλιππος όχι».

Φυσικά, ο Νίκος Κοκλώνης δεν δίστασε να της πει: «Θα σε παντρευτεί και θα σε παντρέψω εγώ. Βασικά όποιον και να πάρεις εγώ θα σε παντρέψω», με την Κατερίνα να λέει: «Νίκο μου να σου πω κάτι; Δεν ήρθα εδώ για να ζητήσω να με παντρευτούν αλλά αν μου το έχεις ετοιμάσει για έκπληξη…».