Η επίσημη ανακοίνωση του OPENtv για την Αννίτα Πάνια

Όλες οι λεπτομέρειες της εκπομπής της

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Η επίσημη ανακοίνωση του OPENtv για την Αννίτα Πάνια

Μετά τις αποκαλύψεις που έγιναν στο Mega Καλημέρα για την πρώτη της καλεσμένη, βγήκε η ανακοίνωση του OPENtv για την συνεργασία τους. H Αννίτα Πάνια και επίσημα επιστρέφει στην τηλεόραση.

Η ανακοίνωση του OPENtv για την Αννίτα Πάνια

Η Αννίτα Πάνια υποδέχεται τη νέα σεζόν εισβάλλοντας στη late night ζώνη του OPEN με ένα απολαυστικό talk show που δεν ακολουθεί καμία συνταγή και κανένα στερεότυπο.

Στην ταράτσα της Αννίτας, οι νύχτες είναι όμορφες, οι καλεσμένοι βολεύονται στο ζεστό σκηνικό και σαν καλοί φίλοι ξεκινούν όμορφες, ουσιαστικές συζητήσεις, εκμυστηρεύονται προσωπικές ιστορίες και μοιράζονται μοναδικές στιγμές από τη ζωή και την καριέρα τους.

Η Αννίτα έχει το μαγικό κλειδί για να ξεκλειδώνει τον κάθε καλεσμένο της και να ξεκινάει μια face-to-face συζήτηση όπου τίποτα δεν μένει στις σκιές. Με όπλο το χιούμορ, χωρίς παρωπίδες και με πολλές εκπλήξεις για τους ξεχωριστούς, επώνυμους καλεσμένους, το «ΑΝΟΙΧΤΑ» έρχεται στο OPEN και υπόσχεται νύχτες γεμάτες με συναρπαστικές ιστορίες ανθρώπων που βλέπουμε τόσο συχνά αλλά ξέρουμε τόσο λίγο.

«ΑΝΟΙΧΤΑ» με την Αννίτα Πάνια. Το talk show για «ανοιχτά μυαλά».

Πρεμιέρα την Πέμπτη 21 Οκτωβρίου ένα τέταρτο μετά τα μεσάνυχτα στο OPEN

Λίγα λόγια για την Αννίτα Πάνια

Το 1999 πήρε μεταγραφή στον ΑΝΤ1 παρουσιάζοντας μαζί με τον Βλάσση Μπονάτσο το τηλεπαιχνίδι «Με Φόρα», που ωστόσο διήρκεσε για 10 μόλις επεισόδια. Αμέσως μετά την ολοκλήρωση της εκπομπής, στο τέλος του 1999, πήρε μεταγραφή στο νεοσύστατο τότε τηλεοπτικό σταθμό Extra Channel. Εκεί παρουσίασε για μοναδική φορά στην καριέρα της καθημερινή εκπομπή στην απογευματινή ζώνη του σταθμού με τίτλο «Κορίτσια, οι Άνδρες», τη σεζόν 1999-2000. Επέστρεψε στο Star Channel συνεχίζοντας την ίδια εκπομπή μέχρι το 2001. Εκείνη τη χρονιά, υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας με τον τηλεοπτικό σταθμό Tempo TV παρουσιάζοντας την εκπομπή «Τα Παρατράγουδα» στην απογευματινή ζώνη του Σαββατοκύριακου.

Τον Μάρτιο του 2002 και ενώ ήταν ακόμη σε ισχύ το συμβόλαιο της με τον σταθμό, τα οικονομικά προβλήματα του οδήγησαν στην διακοπή της συνεργασίας τους. Λίγες μέρες μετά πήρε μεταγραφή με την ίδια εκπομπή στον τηλεοπτικό σταθμό Alter, συνεχίζοντας κανονικά την μετάδοση της. Η εκπομπή συνεχίστηκε μέχρι τον Νοέμβριο του 2011 στο ίδιο κανάλι, στην ίδια ώρα προβολής με το ίδιο περιεχόμενο ενώ αποτελεί μία από τις μακροβιότερες εκπομπές της ελληνικής τηλεόρασης έχοντας συμπληρώσει έντεκα σεζόν στον τηλεοπτικό αέρα.

Παράλληλα με τα «Παρατράγουδα», ανέλαβε κατά τη διάρκεια της συνεργασίας της με τον τηλεοπτικό σταθμό Alter από το 2002 μέχρι το 2012 διάφορες βραδινές εβδομαδιαίες εκπομπές που προβαλλόταν μετά τα μεσάνυχτα. Από το 2002 μέχρι το 2006 παρουσίασε την εκπομπή «Αϋπνίες». Στη συνέχεια, τις σεζόν 2006-2008 παρουσίασε την εκπομπή «Je T' Aime», η οποία ήταν εκπομπή συνοικεσίων και ανάδειξης νέων τραγουδιστών. Τη σεζόν 2008-2009 ανακοινώθηκε πως θα παρουσιάσει την εκπομπή «Είσοδος Ελεύθερη». Η εκπομπή έκανε πρεμιέρα τον Οκτώβριο του 2008 και προβλήθηκε για ένα μήνα.

Αννίτα Πάνια εκπομπή OPEN καλεσμένη Βανδή

Όπως έγινε γνωστό στη συνέχεια η παραγωγή δεν ήταν έτοιμη για το στήσιμο της εκπομπής και επέλεξε να την ολοκληρώσει. Το 2009 ανέλαβε την εκπομπή «Ζαμανφού», η οποία αφορούσε στην εύρεση και προώθηση τραγουδιστών, κυρίως λαϊκών. Στην εκπομπή αυτή συμμετείχαν ως κριτές μεταξύ άλλων η Άντζελα Δημητρίου, ο Δημήτρης Κοντολάζος, ο Γιάννης Κόλιας, ο Τζώννυ Βαβούρας και ο Τίμης Παρίσης και διήρκεσε για μία σεζόν.

Το 2010 παρουσίασε την εκπομπή «Είσοδος Ελεύθερη», που επέστρεψε αυτή τη φορά ανανεωμένη, με την κριτική επιτροπή να αποτελείται από τον Πασχάλη, την Πωλίνα και τον Γιώργο Βασιλείου. Η εκπομπή ανανεώθηκε και για δεύτερη σεζόν (2011-2012) ενώ η πρεμιέρα της έγινε την Τετάρτη 5 Οκτωβρίου του 2011. Η δεύτερη σεζόν της εκπομπής ολοκληρώθηκε ένα μήνα μετά εξαιτίας των οικονομικών προβλημάτων του σταθμού που οδήγησαν και στο κλείσιμό του.

Το καλοκαίρι του 2012 έγινε γνωστό πως υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας με τον τηλεοπτικό σταθμό Alpha TV. Εκεί τις σεζόν 2012-2014 παρουσίασε την κοινωνική εκπομπή «Αννίτα SOS» κοινωνικού περιεχομένου. Την σεζόν 2014-2015 παρουσίασε στο ίδιο κανάλι την εκπομπή «Annita GR». Την επόμενη σεζόν πήρε μεταγραφή με την ίδια εκπομπή στον τηλεοπτικό σταθμό Epsilon TV παρουσιάζοντας την ίδια εκπομπή μέχρι τον Ιούνιο του 2018. Παράλληλα με το «Annita GR» επέστρεψε και στην νυχτερινή ζώνη. Τη σεζόν 2015-2016 παρουσίασε το talk show «Parole» ενώ τη σεζόν 2016-2017 το talent show «Κάνε μου Like».

Την περίοδο 2018-2019 παρουσίασε τις εκπομπές «Annita Airlines» και «The Lol Show» στο τοπικό τηλεοπτικό δίκτυο Νέο Epsilon. Τον Σεπτέμβριο του 2019, υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας με τον τηλεοπτικό σταθμό Open TV για την παρουσίαση εκπομπής στην απογευματινή ζώνη του Σαββατοκύριακου.