Σασμός - spoiler: Τραγικές στιγμές για την Άσπα

«Ο Κώστας δεν θα είναι καλός μαζί της...»

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Σασμός - spoiler: Τραγικές στιγμές για την Άσπα

Στην εκπομπή Super Κατερίνα μίλησε το πρωί της Δευτέρας (18/10) ο Δημήτρης Γεωργαλάς, ο οποίος αναφέρθηκε στον ρόλο του Κώστα που υποδύεται στον Σασμό. Ο ηθοποιός έδωσε ένα μικρό spoiler που αφορά στον χαρακτήρα του.

Συγκεκριμένα, εξήγησε πως μαζί με άλλους χαρακτήρες, δύσκολες στιγμές θα περάσει και η σύζυγό τους, η Άσπα, καθώς ο Κώστας είναι ένας άνθρωπος πολύ έντονος και παρορμητικός.

Η αποκάλυψη του Δημήτρη Γεωργαλά για τον Σασμό

«Θα συμβούν ακρότητες μέσα στο γάμο… Τίποτα δεν θα μείνει κρυφό, όπως και στη ζωή… Το πώς θα γίνει, το πότε θα γίνει… Δεν θα είναι μια καλή στιγμή για το ζευγάρι.

Ο Κώστας δεν θα είναι καλός με την Άσπα. Είναι παρορμητικός άνθρωπος και πολλές φορές αντιδρά άσχημα, ενώ μετά το μετανιώνει, αλλά είναι αργά», είπε χαρακτηριστικά ο τηλεοπτικός Κώστας.

Τι θα δούμε απόψε στον Σασμό

Στο εικοστό έκτο επεισόδιο της σειράς θα δούμε πως η απόφαση της Στέλλας να κρατήσει το παιδί ταράζει τον Αστέρη και την Αργυρώ που βλέπουν τη σχέση τους να καταρρέει. Η Ντίνα κι ο Αντώνης επιστρέφουν από το Σαββατοκύριακο. Οι προθέσεις όμως του Αντώνη, όταν γυρίσουν, θα στεναχωρήσουν την Ντίνα. Ο Αντώνης καλεί σε δείπνο την Μαρίνα. Ο Νικηφόρος βγαίνει από το νοσοκομείο και αν και τραυματισμένος, πλέει σε πελάγη ευτυχίας στην αγκαλιά της Τζένης. Σύννεφα μαζεύονται στον γάμο της Άσπας και του Κώστα. Η σχέση του Πέτρου και της Μαίρης προχωράει κάνοντας τη Θοδώρα να σκυλιάσει..

Η Στέλλα ψάχνει να βρει ποια είναι αυτή που έχει σχέση τώρα με τον Αστέρη. Έτσι αποφασίζει να παρακολουθήσει το γραφείο της μητέρας της για να την ανακαλύψει.