Τραγωδία στον Ήλιο - Εντοπίζεται νεκρή η...

Οι σημερινές 19/10 εξελίξεις της σειράς του ΑΝΤ1

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Τραγωδία στον Ήλιο - Εντοπίζεται νεκρή η...

Συγκλονιστικό είναι το σημερινό 19/10 επεισόδιο της σειράς Ήλιος. Μια γυναίκα θα βρεθεί δολοφονημένη, ενώ αυτός δεν θα είναι ο μόνος θάνατος. Σε λίγο ακόμη μια γυναίκα θα πέσει νεκρή.

Οι σημερινές 19/10 εξελίξεις στον Ήλιο

Επεισόδιο 27.

Η Έλσα βρίσκεται δολοφονημένη και η Μαργαρίτα κατηγορεί ανοιχτά την Αλίκη. Ο Δημήτρης αρχίζει να υποψιάζεται την Αλεξάνδρα. Ο Μιχάλης βρίσκει στα αρχεία που του έδωσε ο Δημήτρης τη φωτογραφία της Αλίκης από το βράδυ του φόνου του Βολίδη και δεν ξέρει τι να κάνει. Ο

Στέφανος βοηθάει την αστυνομία να συλλάβει τον Φάνη, όμως αυτός τους απειλεί με μια αποκάλυψη που θα τους βάλει όλους σε κίνδυνο και σε μπελάδες. Η έρευνα για το θάνατο της Έλσας συνεχίζεται με τον Δημήτρη να ψάχνει στοιχεία και την Αλεξάνδρα να έρχεται αντιμέτωπη με μια πολύ δυσάρεστη εξέλιξη.

Αναλυτικό ρεπορτάζ για την δολοφονία της Έλσας

Την ώρα που η Αλίκη αναγκάζεται από τη Μαργαρίτα να ομολογήσει τον φόνο του άντρα της, η Ελσα βρίσκεται νεκρή και όλες οι υποψίες πέφτουν στην Αλεξάνδρα που δεν αποφεύγει τη σύλληψη.

TV Ρεπορτάζ

Της Κωνσταντίνας Γαρνέλη

Η Μαργαρίτα φέρνει σε απόγνωση την Αλίκη - που βρίσκεται σε τραγική κατάσταση - αφού είναι έτοιμη να πει τα πάντα για τη δολοφονία του άντρα της στην αστυνομία. «Θα το πεις εσύ ή εγώ;», τη ρωτάει. «Σε παρακαλώ, δώσε μου λίγο χρόνο ακόμα. Πρέπει να μιλήσω στα παιδιά μου, να τους εξηγήσω», την παρακαλάει εκείνη και η Μαργαρίτα της δίνει μόνο μια μικρή διορία. Την ίδια ώρα ο Δημήτρης ζητάει εμπιστευτικά τη βοήθεια του Μιχάλη για την υπόθεση Βολίδη και του δίνει να τσεκάρει όλες τις φωτογραφίες από εκείνο το βράδυ...

Εν τω μεταξύ η Ελσα Παναγιωτίδη εξαφανίζεται. Κανείς δεν γνωρίζει πού μπορεί να είναι. Αυτό όμως που θα ακολουθήσει δεν το φαντάζεται κανείς. Η Ελσα βρίσκεται δολοφονημένη. Η Μαργαρίτα όταν το μαθαίνει κατηγορεί ανοιχτά την Αλίκη. «Εσύ το έκανες για να μη μιλήσει επειδή ήξερε,» της φωνάζει. «Οχι, σου ορκίζομαι. Δεν το έκανα εγώ. Δεν έχω καμία σχέση με αυτή τη γυναίκα», της λέει με δάκρυα στα μάτια.

«Τότε αν δεν ήσουν εσύ ήταν η Αλεξάνδρα», αποφαίνεται η Μαργαρίτα. Ο Δημήτρης με τη σειρά του αρχίζει να υποψιάζεται κι εκείνος την Αλεξάνδρα. «Είναι η μόνη που είχε κίνητρο. Η Ελσα ήξερε πολλά για την Αλεξάνδρα και σίγουρα ήθελε να της κλείσει το στόμα. Αλλά να φτάσει στον φόνο;», αναρωτιέται. Ενώ, κοντά στην αυτοκτονία είναι ο Ιάσωνας.

Ήλιος Έλσα δολοφονία

Η έρευνα για τον θάνατο της Ελσας συνεχίζεται, με τον Δημήτρη να ψάχνει στοιχεία και την Αλεξάνδρα να έρχεται αντιμέτωπη με μια πολύ δυσάρεστη εξέλιξη. «Αλεξάνδρα, συλλαμβάνεται για τη δολοφονία της Ελσας», της γνωστοποιεί ο Δημήτρης. «Δεν έκανα τίποτα. Είμαι αθώα. Πρέπει να με πιστέψεις», του απαντάει αλλά αναγκάζεται να ακολουθήσει τους αστυνομικούς. Η Αλεξάνδρα συλλαμβάνεται και μπαίνει στο κρατητήριο. Η αστυνομία την ανακρίνει, ο Δημήτρης όμως πιστεύει ότι είναι αθώα.

«Οι δυο τους είχαν ανοιχτούς λογαριασμούς αλλά η Αλεξάνδρα δεν θα τη σκότωνε. Ηξερε ότι οι υποψίες θα έπεφταν σε εκείνη. Είναι πολύ προφανές. Πιστεύω ότι πίσω από τη δολοφονία βρίσκεται ο ίδιος άνθρωπος που σκότωσε τον Φίλιππο», λέει στην Αθηνά. Η Αλεξάνδρα βρίσκεται σε απόγνωση, καθώς το αίτημά της για προσωρινή αποφυλάκιση απορρίπτεται και οδηγείται στη φυλακή.

Η Εύα με τον Αρη αισθάνονται αβοήθητοι. Η Αλίκη είναι πια αποφασισμένη να ομολογήσει όλη την αλήθεια για τον φόνο Βολίδη στον Δημήτρη. Η ώρα των αποκαλύψεων και για τους δύο έχει φτάσει…