Δυνατό spoiler για τον Σασμό - Πέρασαν από 40 κύματα όμως θα καταλήξουν μαζί

Το ζευγάρι που θα δει αίσιο τέλος

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Δυνατό spoiler για τον Σασμό - Πέρασαν από 40 κύματα όμως θα καταλήξουν μαζί

Το πρωί της Τρίτης 19/10 ο τηλεοπτικός Νικηφόρος - που πριν λίγα χρόνια έζησε μια μεγάλη απώλεια - , γιος της Βασιλικής και του Στεφανή, μίλησε στην εκπομπή Super Κατερίνα για το μέλλον των ζευγαριών στην σειρά Σασμός. Αποκάλυψε μάλιστα, πως ένας έρωτας που έχει αντιμετωπίσει πολλές δυσκολίες τελικά θα εκπληρωθεί.

Η σειρά του ALPHA, έχει καθηλώσει το τηλεοπτικό κοινό και σχεδόν καθημερινά πρωταγωνιστές βγαίνουν σε εκπομπές και δίνουν μικρά spoiler, καθώς δεν μπορούν να πουν πολλά λόγω συμβολαίου που έχουν, ώστε να μην διαρρεύσουν πληροφορίες.

Αυτό είναι το ζευγάρι του Σασμού που θα καταλήξει μαζί

«Εγώ γενικά πιστεύω στην αγάπη σαν άνθρωπος και νιώθω πως ένας έρωτας που περίμενε τόσα χρόνια και μετά από τόσες δυσκολίες δεν μπορεί κάποια στιγμή να μην εκπληρωθεί. Δεν έχουμε φτάσει όμως τόσο μακριά», είπε για το μέλλον της σχέσης Μαθιού και Βασιλικής.

Τι θα συμβεί στο αποψινό 19/10 επεισόδιο της σειράς Σασμός

Η Στέλλα κατηγορεί ευθέως την Αργυρώ ότι είναι η ερωμένη του Αστέρη. Θα καταφέρει η Αργυρώ να θολώσει τα νερά; Αντώνης και Μαρίνα έρχονται όλο και πιο κοντά, ενώ ο Πέτρος ανακοινώνει στον Γιώργη ότι δεν θα του πουλήσει το οικόπεδο, προκαλώντας την οργή της Θοδώρας.

Το χάσμα μεταξύ Αστέρη και Στέλλας, μοιάζει ολοένα και περισσότερο αγεφύρωτο. Ο Αστέρης βρίσκεται σε δίλημμα για το πώς πρέπει να διαχειριστεί την κατάσταση, αλλά και τον τρόπο που θα ανακοινώσει τα νέα στην Καλλιόπη. Μανόλης και Νικηφόρος ετοιμάζονται για το πανεπιστήμιο. Ο Μανόλης ανακαλύπτει κάτι που δεν περίμενε για τη Μαίρη.