Πέμπτη, 09 Δεκεμβρίου 2021 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Άσε Μας Ρε Μαμά: Η Εριέττα πιάνει τη Ρωξάνη και τον Ζαχαρία στα πράσα

Οι σημερινές 20/10 εξελίξεις της νέας σειράς του ALPHA

Άσε Μας Ρε Μαμά: Η Εριέττα πιάνει τη Ρωξάνη και τον Ζαχαρία στα πράσα
TV24 20.10.2021 10:38
Από Κωνσταντίνα Τσουκαλά

Στο σημερινό επεισόδιο της νέας σειράς του ALPHA, Άσε μας ρε μαμά, η Εριέττα πιάνει τη Ρωξάνη και τον Ζαχαρία στα πράσα, σε ρομαντικό δείπνο και πρόκειται να ανατρέψει τα πάντα.

Οι σημερινές 20/10 εξελίξεις της σειράς Άσε μας ρε μαμά

Τετάρτη 20 Οκτωβρίου-Επεισόδιο: 18

Η αντιπάθεια μεταξύ τους είναι άμεση και αμοιβαία. Δημήτρης και Έλλη κάνουν πρόβα το γαμήλιο χορό τους και τα αποτελέσματα είναι κωμικοτραγικά. Κορίνα και Βασίλης προσπαθούν να ξεκαθαρίσουν τί συμβαίνει μεταξύ τους, ενώ ο Μπάμπης σε μια τυχαία συνάντηση θα ερωτευθεί τη Νάντια.

Ο Ζαχαρίας, σε συμφωνία με τη Ρωξάνη, αποφασίζει να πατήσει πόδι στην Εριέττα, η οποία βάζει σκοπό να εξολοθρεύσει τη Ρωξάνη.

Ο Μάθιου, υποψιασμένος από ένα πονηρό μήνυμα της Κορίνας, την παρακολουθεί και την βρίσκει σε συνάντηση με τον Βασίλη που τον βάζει σε σοβαρές υποψίες.

Άσε Μας Ρε Μαμά σημερινές εξελίξεις

Τι πρόκειται να δούμε στο αυριανό επεισόδιο, Τετάρτη 20 Οκτωβρίου

Η Εριέττα πιάνει τη Ρωξάνη και τον Ζαχαρία στα πράσα, σε ρομαντικό δείπνο. Η αντιπάθεια μεταξύ τους είναι άμεση και αμοιβαία. Δημήτρης και Έλλη κάνουν πρόβα το γαμήλιο χορό τους και τα αποτελέσματα είναι κωμικοτραγικά. Κορίνα και Βασίλης προσπαθούν να ξεκαθαρίσουν τί συμβαίνει μεταξύ τους, ενώ ο Μπάμπης σε μια τυχαία συνάντηση θα ερωτευθεί τη Νάντια.

Ο Ζαχαρίας, σε συμφωνία με τη Ρωξάνη, αποφασίζει να πατήσει πόδι στην Εριέττα, η οποία βάζει σκοπό να εξολοθρεύσει τη Ρωξάνη. Ο Μάθιου, υποψιασμένος από ένα πονηρό μήνυμα της Κορίνας, την παρακολουθεί και την βρίσκει σε συνάντηση με τον Βασίλη που τον βάζει σε σοβαρές υποψίες.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Άσε μας ρε μαμά: Πολύ δύσκολες ώρες για τη Ρωξάνη - Στο πλευρό της ο Δημήτρης

Ξέσπασε ο Μάριος Αθανασίου για τα ριάλιτι - «Προσβολή της ανθρώπινης αξιοπρέπειας»

Share