Η Γη της Ελιάς: Η Χάιδω υποψιάζεται πως ο Φίλιππος έχει σοβαρή σχέση

Οι σημερινές 20/10 εξελίξεις της σειρά του MEGA

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Η Γη της Ελιάς: Η Χάιδω υποψιάζεται πως ο Φίλιππος έχει σοβαρή σχέση

Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις της νέας σειράς του MEGA, Η Γη της Ελιάς ενώ μάλιστα στο αποψινό (21/10) επεισόδιο πρόκειται να δούμε αρκετές ανατροπές.

Οι αποψινές 21/10 εξελίξεις της Γη της ελιάς

Επεισόδιο 52

Η Μαργαρίτα προσφέρεται να βρει δουλειά στη Μυρτάλη, στα χωράφια που είχε αναλάβει πριν ασχοληθεί με τους Βρεττάκους. Ταυτόχρονα, την καθησυχάζει πως ο Αλέξης θα θεραπευτεί και δεν θα της ξανακάνει κακό.

Η Αθηνά κι ο Ισίδωρος συγκρούονται, για μια ακόμη φορά, με αφορμή το ελαιοτριβείο, με την Αθηνά να του ξεκαθαρίζει πως δεν πρόκειται να του πουλήσει το μερίδιό της.

Ο Αποστόλης αρχίζει να δυσανασχετεί με τη συμπεριφορά της Ευτυχίας, ενώ ο Ανέστης της αγοράζει ένα πανάκριβο δώρο προκειμένου να την πείσει για τα αισθήματά του. Η Χάιδω υποψιάζεται πως ο Φίλιππος έχει μια σοβαρή σχέση και της το κρύβει.

Η Αθηνά επισκέπτεται τη μητέρα της στο Σούνιο, με σκοπό να αντιμετωπίσουν τον Δημήτρη κι όλα όσα ανακάλυψε για εκείνη. Το μαγαζί της Αρετής είναι, πλέον, σχεδόν έτοιμο κι όλη η οικογένεια μαζεύεται για το κρέμασμα της ταμπέλας και να ευχηθεί τα καλορίζικα ενώ δείτε και εδώ το πρόσωπο που άλλαξε τη διαθήκη!

Η Γη της Ελιάς 21/10

Ερχεται η κόρη του Λυκούργου και φέρνει τα πάνω-κάτω

Ο Λυκούργος δέχεται αιφνιδιαστική επίσκεψη από την κόρη του, την Ισμήνη, η οποία του ανακοινώνει ότι μετακομίζει στην Αρεόπολη για πάντα, καθώς χώρισε με τον άντρα της. Η χαρά του είναι μεγάλη που έχει υποδεχτεί την κόρη και το εγγόνι του, έχει όμως να αντιμετωπίσει τα κουτσομπολιά της μικρής κοινωνίας σχετικά με τον χωρισμό της από τον άντρα της.

Στο μεταξύ η Ισμήνη αρχίζει να συνηθίζει τη νέα της πραγματικότητα και δεν αργεί να ενταχθεί στην παρέα των κοριτσιών, οι οποίες την καλοδέχονται. Ωστόσο τα πράγματα δεν είναι και τόσο εύκολα καθώς μετά από λίγες μέρες ο Λυκούργος μιλά με τον άντρα της κόρης του στο τηλέφωνο και τρομάζει από τις φρικτές απειλές που ακούει.

Η Χάιδω ανακαλύπτει ότι ο άντρας της είχε ερωμένη

Η Χάιδω κάνει εκκαθάριση στα έγγραφα του Πέτρου και πέφτει πάνω σε ύποπτες φωτογραφίες μιας νεαρής κοπέλας. Η οργή την τυφλώνει και έξαλλη μπαίνει στο γραφείο του άντρα της όπου τα κάνει όλα άνω-κάτω και βρίσκει επιπρόσθετες αποδείξεις ότι ο άντρας της είχε παράνομη σχέση με άλλη γυναίκα. Η παράκρουσή της είναι τόσο μεγάλη που αρχίζει να ψάχνει ποια είναι αυτή, ενώ ζητά από τον Πότη να της αποκαλύψει ποια ήταν η ερωμένη του άντρα της.