Μετά το Survivor 5 ο Acun φέρνει στον ΣΚΑΙ το The Red Room

Ποιες Οικογενειακές ιστορίες; Βασική πρωταγωνίστρια θα είναι μια ψυχίατρος που θα φέρνει στο φως δραματικές ιστορίες...

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Μετά το Survivor 5 ο Acun φέρνει στον ΣΚΑΙ το The Red Room

Ο Acun μετά την επιτυχία του Survivor πρόκειται να φέρει στον ΣΚΑΙ ένα πρόγραμμα που θα κάνει σίγουρα πάταγο. Συγκεκριμένα, σύμφωνα με δημοσιεύματα των τελευταίων ωρών, είναι ένα project που μοιάζει λίγο με τις Οικογενειακές Ιστορίες του ALPHA.

Το Red Room είναι μια τουρκική δραματική κοινωνική σειρά, βασισμένη σε αληθινές ιστορίες. Βασική πρωταγωνίστρια είναι μια ψυχίατρος, η οποία σε κάθε επεισόδιο προσπαθεί να βοηθήσει τους ασθενείς της. Μέσα από την αφήγησή τους θα αποκαλύπτονται άγνωστες κρυμμένες ιστορίες.

Πρωταγωνιστές όπως αναφέρουν δημοσιεύματα, θέλει να είναι Έλληνες ηθοποιοί κατά κύριο λόγο γνωστοί. Ήδη στο τραπέζι των συζητήσεων έχουν πέσει ονόματα που είναι δυνατά στην τηλεόραση.

Πότε θα προβάλλεται το The red room

Όπως γράφεται επίσης, αν πάνε όλα καλά με τον ΣΚΑΙ και την Acun Media τα γυρίσματα θα ξεκινήσουν Νοέμβριο με Δεκέμβριο, καθώς θέλουν να βγει στον αέρα πιθανότατα τον Ιανουάριο.

Ωστόσο, τίποτα από αυτά δεν έχει επιβεβαιωθεί από το κανάλι η τον τούρκο παραγωγό!

Μετά το Survivor 5 ο Acun φέρνει στον ΣΚΑΙ το The Red Room

Τι κάνει ο Acun με τον 5ο κύκλο του Survivor;

Τον Γιώργο Αγγελόπουλο θέλει σαν τρελός και παλαβός ο Ατζούν Ιλιτζαλί για το νέο κύκλο του Survivor. Μάλιστα, το ποσό που του προσφέρει για την συμμετοχή είναι... αστρονομικό!

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Βαγγέλη Περρή μέσα από το Πρωινό, ο γνωστός Τούρκος παραγωγός επιθυμεί τον νικητή του πρώτου Survivor να ξανά συμμετάσχει στο ριάλιτι επιβίωσης, όπως και μια πρώην σύντροφο του Νίκου Οικονομόπουλου.

Μάλιστα, το ποσό που του προσφέρει για να βρεθεί στον Άγιο Δομίνικο... αγγίζει τις 300.000 ευρώ!