Πέμπτη, 02 Δεκεμβρίου 2021 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Το αύριο μας ανήκει (22/10): Απελπισμένη η Κορίνα - Παίρνει την απόφαση να...

Χαμός στο σημερινό επεισόδιο

Το αύριο μας ανήκει (22/10): Απελπισμένη η Κορίνα - Παίρνει την απόφαση να...
TV24 22.10.2021 09:47
Από Νεφέλη Ντατσοπούλου

Κανονικός χαμός αναμένεται να γίνει στο σημερινό (22/10) επεισόδιο της επιτυχημένης σειράς του Mega, «Το Αύριο μας Ανήκει», μιας και η Κορίνα, πάνω στην απελπισία της θα προβεί σε μία απερίσκεπτη πράξη.

Τι θα δούμε σήμερα (22/10) στη σειρά «Το αύριο μας Ανήκει»

Πάνω στην απελπισία της, η Κορίνα θα προβεί σε μια απερίσκεπτη πράξη.

Μία πράξη την οποία θα αποτρέψει τελευταία στιγμή ο Μένιος. Ο Πασχάλης παίρνει τον Κωστή και φεύγουν εκτός πόλης χωρίς να ειδοποιήσουν κανέναν.

Η είδηση της εξαφάνισής τους θα αναστατώσει όλη την κοινότητα και ο Μένιος θα αναγκαστεί να καταθέσει εναντίον του γιου του. Ο Νικηφόρος, μετά την εξομολόγηση της Φανής, προσπαθεί να εξηγήσει στην Σοφία πως προέκυψε η σχέση του με την Φανή και της ζητά να τον καταλάβει.

Η υπόθεση της νέας σειράς του Mega

To Mega επιστρέφει δυναμικά στην μυθοπλασία από τη νέα σεζόν. Η σειρά «Το αύριο μας ανήκει» θα προστεθεί στο πρόγραμμα του σταθμού από το προσεχές φθινόπωρο και ήδη κυκλοφόρησαν οι πρώτες φωτογραφίες από τα γυρίσματα.

Μια ανεξήγητη έκρηξη. Σκοτεινά μυστικά που έρχονται στο φως. Σχέσεις που δοκιμάζονται.

Το ερωτικό, αστυνομικό δράμα «Το Αύριο Μας Ανήκει», σε σενάριο Γιάννη Σκαραγκά και σκηνοθεσία Βασίλη Ντούρου, έρχεται το φθινόπωρο, στο νέο πρόγραμμα του MEGA.

Η ιστορία αρχίζει με την έκρηξη που έρχεται να ταράξει την ήσυχη ζωή στην κοινότητα της Αθηναϊκής Ριβιέρας. Μια μητέρα ψάχνει τον γιο της ανάμεσα στα θύματα. Όταν τον βρει ζωντανό, η οικογενειακή της γαλήνη θα καταστραφεί από την ξαφνική του σύλληψη. Στην περιπέτεια που αναστατώνει τη ζωή της, μοναδική σύμμαχος είναι η εξαφανισμένη της αδελφή, που επιστρέφει μετά από δύο δεκαετίες. Η οικογένεια προσπαθεί να επουλώσει τα τραύματα και ολόκληρη η πόλη πασχίζει να ξεπεράσει καλά κρυμμένα μυστικά.

Πρωταγωνιστούν: Ελισάβετ Μουτάφη, Αντώνης Καρυστινός, Αλέξανδρος Σταύρου, Αντώνης Βλοντάκης, Λένα Δροσάκη, Ηρώ Πεκτέση, Κωνσταντίνος Λάγκος, Αλέξανδρος Πέρρος, Γεωργία Μαυρογεώργη, Μαρία Μαραγκού, Σοφία Μανωλάκου, Νικολέττα Καρρά, Νίκη Σερέτη κ.ά.

Στον ρόλο του Ντάλα, ο Δημήτρης Μαυρόπουλος και στον ρόλο της Αλεξάνδρας, η Κοραλία Καράντη.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Το αύριο μας ανήκει: Ο Μάνος συλλαμβάνεται ως ύποπτος για την εξαφάνιση του Ορέστη

Το αύριο μας ανήκει: Ένα μυστικό έρχεται στο φως για να ανατρέψει τα πάντα

Share