Άγριες Μέλισσες: Ο Κωνσταντής χαροπαλεύει - Κρίσιμες ώρες για την υγεία του

Ο Μελέτης τον σώζει και μαθεύεται η αλήθεια

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Άγριες Μέλισσες: Ο Κωνσταντής χαροπαλεύει - Κρίσιμες ώρες για την υγεία του

Εκοψαν κάθε επαφή μετά τις τραγικές αποκαλύψεις στον β΄ κύκλο των Άγριων Μελισσών, αλλά ποτέ δεν σταμάτησε -μέσα του- ο ένας να νοιάζεται για τον άλλον, παρά την πίκρα που ρίζωσε στην καρδιά τους και τα βαριά λόγια που αντάλλαξαν. Ετσι, όταν ο Κωνσταντής βρεθεί σε δεινή θέση και χρειαστεί βοήθεια, ο Μελέτης θα σπεύσει να σώσει τον ξάδελφο και άλλοτε κολλητό του!

ΑΠΟ ΤΗ ΓΙΑΝΝΑ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ

Τι συμβαίνει με την υγεία του Κωνσταντή στις Άγριες Μέλισσες;

Ο κλοιός γύρω από την Ελένη και τα όσα κάνει κρυφά φαίνεται να στενεύει. Η ίδια, προκειμένου να πάρει τα στοιχεία όλα εκείνα που χρειάζεται για να σώσει τον Λάμπρο και να ξεσκεπάσει τον Ακύλα, μπαίνει σε επικίνδυνα μονοπάτια, ενώ παράλληλα κινδυνεύει να αποκαλυφθεί. Ωστόσο ο Ζάχος για ακόμα μια φορά είναι εκεί για να την «ξελασπώσει», αλλά τόσο η Ελένη όσο και οι αδελφές της έχουν μπει ήδη στο στόχαστρο του καθεστώτος. Ομως, μαζί με τη Σταμίρη και ο Λάμπρος θα βρεθεί και πάλι στο στόχαστρο κι αυτή τη φορά τα πράγματα γίνονται ακόμα πιο επικίνδυνα. Τι θα δούμε ωστόσο από τη νέα εβδομάδα στην σειρά; Αναλυτικά όλα τα επεισόδια.

Η ασφάλεια βρίσκεται ξανά στο σπίτι των τριών αδελφών και ο Κωνσταντής σπεύδει να τις σώσει. Στη συνέχεια εκείνος φεύγει και στον δρόμο χάνει τις αισθήσεις του καθώς το πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει αρχίζει να επιδεινώνεται. Ο Μελέτης που περνάει τυχαία από το σημείο, τον βρίσκει στο έδαφος και σπεύδει να τον πάρει από εκεί και να τον μεταφέρει στο νοσοκομείο. Ο ίδιος δεν γνωρίζει το παραμικρό για το πρόβλημα υγείας του Κωνσταντή, και όταν ο γιατρός του λέει πως τα πράγματα είναι σοβαρά και πως κινδυνεύει ανά πάσα ώρα και στιγμή να πεθάνει, συγκλονίζεται και επηρεάζεται.

Άγριες Μέλισσες Κωνσταντής πρόβλημα υγείας

Οσο κι αν είναι θυμωμένος μαζί του, όσο κι αν οι σχέσεις τους έχουν χαλάσει, δεν μπορεί με τίποτα να δεχτεί πως θα τον χάσει από τη ζωή του! Την ίδια ώρα η Πηνελόπη με τον Νικηφόρο ψάχνουν να βρουν τον αδελφό τους, αλλά μάταια. Αρχίζουν να ανησυχούν και τηλεφωνούν παντού προκειμένου να μάθουν πού βρίσκεται, αλλά κανείς δεν γνωρίζει τίποτα. Από την άλλη ο Μελέτης ενημερώνει τον Δούκα και τη Μυρσίνη και εκείνοι σπεύδουν να πάνε να τον δουν και ανησυχούν πολύ για την κατάσταση της υγείας του, που δείχνει να είναι μη αναστρέψιμη. Ωστόσο, θα βρει και πάλι τον πραγματικό έρωτα. Μια γυναίκα θα τον επαναφέρει και πάλι στη ζωή.

Εκβιασμός... με αντάλλαγμα

Ο Γαϊτάνης κάνει μια αναπάντεχη πρόταση στον Προκόπη και τον Μπάμπη για να φύγουν από τη Λέρο, όμως το τίμημα θα είναι βαρύ! Κι αυτό γιατί θα πρέπει να του αποκαλύψουν τι έγραφε το γράμμα που έστειλε ο Λάμπρος στην Ελένη. Προκόπης και Μπάμπης, παρά τη δελεαστική πρόταση που τους κάνει ο διοικητής, εκείνη δεν προδίδουν τον Λάμπρο και «θυσιάζονται» για χάρη του.

Ωστόσο, ο Ακύλας για να δείξει πως είναι καλός, δίνει εντολή να αφήσουν τον Μπάμπη να επιστρέψει και τα νέα κάνουν τον γύρο του Διαφανίου, ενώ ο Κυριάκος πετάει από τη χαρά του. Την ίδια ώρα, ο Ζάχος, που έχει μάθει εμπιστευτικά από τον Ντούνια τις κατηγορίες που βαραίνουν τον Λάμπρο, λέει στην Ελένη πως θα πάνε μαζί στη Λέρο για να δει τον άντρα της.