Τετάρτη, 01 Δεκεμβρίου 2021 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Η Γη της Ελιάς: «Θα σε βρουν νεκρό» - Ξεκινάει πόλεμος στην σειρά

Αποκλειστικό!

Η Γη της Ελιάς: «Θα σε βρουν νεκρό» - Ξεκινάει πόλεμος στην σειρά
TV24 23.10.2021 13:51
Από Youweekly Team

Ο Δημήτρης αρχίζει να καταλαβαίνει ότι η Αθηνά δεν πρόκειται να υποκύψει στους εκβιασμούς του, αλλά δεν κάνει πίσω. Είναι αποφασισμένος να την καταστρέψει αν δεν κάνει αυτά που της ζητάει. Ομως τα πράγματα αλλάζουν στην Γη της Ελιάς, όταν η μητέρα της Αθηνάς, η Μαρία, αναλαμβάνει να «καθαρίσει» μια και καλή την υπόθεση.

TiVi24

Ανάμεσα σε ποιους ξεκινάει πόλεμος στην Γη της Ελιάς

Η Αθηνά αισθάνεται εγκλωβισμένη με τον Δημήτρη συνέχεια να την απειλεί και θέλει να μοιραστεί με κάποιον το μυστικό της. Ετσι, σε μια στιγμή αδυναμίας, εξομολογείται στη Μαργαρίτα: «Θέλω να σου πω κάτι που με βαραίνει. Δεν άντεχα άλλο την κατάσταση με τον Ιπποκράτη. Ημουν και νέα γυναίκα. Ετσι άρχισα να έχω ερωτική σχέση με κάποιον μικρότερό μου», της ομολογεί, χωρίς βέβαια να αποκαλύψει ποιος ήταν. Την ίδια στιγμή ο Δημήτρης πηγαίνει στο Σούνιο και συναντιέται με τη μάνα της Αθηνάς, κρυφά απ’ όλους. Στην σειρά όμως έχουμε και ερωτικό τρίγωνο.

Η Γη της Ελιάς mega Αθηνά Δημήτρης

Η Μαρία βάζει τον Δημήτρη μέσα στο σπίτι της και με αυστηρό τόνο του λέει: «Θα σου το πω απλά και ξεκάθαρα. Πρόσεχε, αν συνεχίσεις να απειλείς την κόρη μου, θα σε βρουν νεκρό». Ο Δημήτρης φεύγει από το Σούνιο φοβισμένος, αλλά παρ’ όλα αυτά ψάχνει να βρει τρόπο και συμμαχίες ώστε να αποκομίσει όσα πιο πολλά οφέλη μπορεί. Ετσι αποκαλύπτει στον Κωνσταντίνο, που θεωρεί δικό του πλέον άνθρωπο, τα ένοχα μυστικά της Αθηνάς, αλλά η έκπληξη που τον περιμένει είναι μεγάλη: «Νομίζεις ότι δεν τα ξέρω όλα αυτά που μου λες; Από την πρώτη στιγμή ήξερα ότι δεν είσαι γιος της.

Οπως επίσης ξέρω ότι και η μητέρα της ζει και βασιλεύει», του λέει και ο Δημήτρης αισθάνεται ακόμα μεγαλύτερη απειλή. Λίγο αργότερα όμως τα πράγματα αλλάζουν γιατί ο Δημήτρης θα ανακαλύψει ότι μπορεί από αλλού να βγει ωφελημένος. Η Αντιγόνη που έχει έρθει πιο κοντά του, τολμά να τον εμπιστευτεί και του εκμυστηρεύεται την αγωνία της για το ποιος μπορεί να είναι ο βιολογικός της πατέρας. Ο Δημήτρης αμέσως σκέφτεται τον τρόπο που θα μπορέσει να εκμεταλλευτεί αυτό το γεγονός. Την στιγμή που ο Ισίδωρος δεν θα αντέξει ένα "χτύπημα" που θα σκάσει.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

«Ξέρουμε το τέλος» - Απίστευτο spoiler του Ανδρέα Γεωργίου για τη Γη της Ελιάς

Η γη της ελιάς: Η Στέλλα κεράτωνε τον Μάνο - Το παιδί που είχε στην κοιλιά της ήταν του

Share