The Voice: «Πες μου γιατί ρε;» - Άναυδος ο Σάκης Ρουβάς

«Απλά θέλω να δω αν...»

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
The Voice: «Πες μου γιατί ρε;»  - Άναυδος ο Σάκης Ρουβάς

Από τις Σέρρες στη σκηνή του The Voice βρέθηκε ο Ακύλας Μυτιληναίος προκειμένου να δείξει τις φωνητικές του ικανότητες έτσι ώστε να κατακτήσει τον τελικό στόχο όπου είναι η νίκη. Από τα πρώτα κιόλας λεπτά φάνηκε πως είναι αρκετά σίγουρος καθώς η συνέχεια ήταν επική. Δείτε εδώ την "αντιπαράθεση" Ρουβά - Αργυρού.

Ο ίδιος έκανε τον Σάκη Ρουβά και Μουζουράκη να σηκωθούν όρθιοι και να χορεύουν στους ρυθμούς της Άλκηστις Πρωτοψάλτη και του «Πάμε Χαβάη». Ωστόσο, ο Σάκης Ρουβάς στάθηκε περισσότερο στο γρέζι που βάζει στη φωνή του ο Ακύλας ζητώντας του επιτακτικά να του εξηγήσει γιατί το κάνει.

«Πες μου ρε συ Ακύλα γιατί το κάνεις; Μπορεί έτσι να είναι η φωνή σου. Δεν λέω κάτι εγώ. Απλά θέλω να δω αν όντως έτσι είναι». Λίγα λεπτά αργότερα ο υποψήφιος επέλεξε να ενταχθεί στην ομάδα του Πάνου Μουζουράκη.

Η εμφάνιση του Ακύλα στο The Voice

The Voice: Οι πρώτες πληροφορίες για το πότε θα γίνει ο τελικός

Το The Voice είναι ένα από τα πιο αγαπημένα προγράμματα της ελληνικής τηλεόρασης. Κάθε Σάββατο και Κυριακή, το τηλεοπτικό κοινό δείχνει την προτίμησή του στο φαντασμαγορικό μουσικό show του ΣΚΑΪ, το οποίο μάλιστα φέτος ανανεώθηκε με την προσθήκη του Κωνσταντίνου Αργυρού.

Ο ΣΚΑΪ έχει ήδη κάνει τις πρώτες του σκέψεις για τη συνέχεια του προγράμματός του. Μετά το τέλος του Big Brother, θα πάρει τη σκυτάλη το Survivor, το οποίο αναμένεται να ξεκινήσει μέσα στον Δεκέμβρη.

Σύμφωνα με πληροφορίες που έχουν κυκλοφορήσει λοιπόν, το The Voice θα ρίξει αυλαία σχετικά νωρίς φέτος. Συγκεκριμένα, ο τελικός θα γίνει κάπου κοντά στις 19 Δεκεμβρίου.

Θυμίζουμε πως πέρυσι το The Voice τελείωσε πιο αργά, δηλαδή κάπου στα μέσα Φεβρουαρίου. Φέτος ωστόσο με το φινάλε τον Δεκέμβρη, δίνεται οριστική λύση στο θέμα του παρουσιαστή. Αυτό σημαίνει πως ο Γιώργος Λιανός θα προλάβει να ολοκληρώσει τις υποχρεώσεις του με το μουσικό show για να αποχωρήσει στη συνέχεια για τον Άγιο Δομίνικο.

The Voice τελικός