GNTM 4: Το μοντέλο που αποχώρησε από τον διαγωνισμό

Έπεσε στην παγίδα της δικής του στρατηγικής

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
GNTM 4: Το μοντέλο που αποχώρησε από τον διαγωνισμό

Απρόσμενη ήταν η αποχώρηση στο σημερινό (25/10) επεισόδιο του GNTM 4. Αμέσως μετά την κριτική για το απαιτητικό σετ με την περιστρεφόμενη πλατφόρμα, οι παίκτες είχαν καταλάβει λίγο πολύ ποιοι θα είναι στις πρώτες θέσεις και ποιοι στις τελευταίες.

Ο Θάνος, η Κυβέλη και η Μαρία, ήταν οι τρεις παίκτες που δεν κατάφεραν να πάρουν τις καλύτερες κριτικές από την επιτροπή. Ο Θάνος έπιασε όλη την παρέα του και ζήτησε να δώσουν θετική ψήφο στη Μαρία προκειμένου να διασφαλίσει την παραμονή της στο παιχνίδι.

Το μοντέλο που αποχώρησε από το GNTM 4

Η Μαρία σώθηκε, ο Ναπολέων πήρε την καλύτερη φωτογραφία και η Ισμήνη Παπαβλασοπούλου ανακοίνωσε πως το μοντέλο στο οποίο θέλουν να επενδύσουν είναι η Κυβέλη. Έτσι, ο Θάνος αποχώρησε από τον διαγωνισμό.

Ποιος είναι ο Θάνος Δημητρίου που αποχώρησε

Ο Θάνος είναι 25 ετών και έρχεται από την Αγία Βαρβάρα. Λόγω της τσιγγάνικης καταγωγής του, ήρθε από νωρίς αντιμέτωπος με τα κοινωνικά στερεότυπα και την προκατάληψη. Αυτό τον όπλισε με δύναμη και αποφασιστικότητα για να διεκδικήσει τα όνειρά του. Έχει μέσα του έντονο το αίσθημα της προσφοράς και χαίρεται να βοηθά όσους το έχουν ανάγκη. Γι’ αυτό, επέλεξε να σπουδάσει στα ΤΕΦΑΑ και να ειδικευτεί στην ειδική αγωγή.

Μέσα από την αγάπη του για το ποδόσφαιρο έμαθε να λειτουργεί ομαδικά. Μέσα στον διαγωνισμό όμως δε σκοπεύει να χαρίσει τη νίκη στους αντιπάλους του και σίγουρα σκοπεύει να «ιδρώσει τη φανέλα». Το GΝΤΜ 4 είναι η πρώτη του καθαρή επαφή με το modelling, το οποίο και βλέπει σαν ένα κομμάτι από το παζλ εμπειριών, που θέλει να ζήσει.

Μotto: “Το παιχνίδι δεν τελειώνει μέχρι το τελευταίο σφύριγμα”.

GNTM 4 Θάνος Δημητρίου