Κυριακή, 28 Νοεμβρίου 2021 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Ανατροπή στη Γη της Ελιάς - Μένει έγκυος η...

Έχει να γίνει χαμός!

Ανατροπή στη Γη της Ελιάς - Μένει έγκυος η...
TV24 26.10.2021 18:58
Από Νεφέλη Ντατσοπούλου

Μία απόλυτη ανατροπή αναμένεται να δούμε στα επόμενα επεισόδιο της επιτυχημένης σειράς του Mega, Γη της Ελιάς, μιας και σύμφωνα με το spoiler που έδωσε η εκπομπή Πάμε Δανάη, σε λίγο καιρό θα δούμε μία εγκυμοσύνη στη σειρά.

Την αποκάλυψη έκανε ο Αλέξης Μίχας, ο οποίος εξήγησε πως η εξέλιξη αυτή θα φέρει τα πάνω κάτω για όλους τους χαρακτήρες της σειράς.

Αυτή μένει έγκυος στη Γη της Ελιάς

Ο λόγος για τη Βασιλική, η οποία μένει έγκυος στο παιδί του Φίλιππου και το ανακαλύπτει μέσα στα επόμενα επεισόδια.

Η Βασιλική θα χωρίσει τον Φίλιππο καθώς θα μάθει πως είναι αυτός που πυροβόλησε πριν λίγο καιρό τον αδερφό της, ωστόσο λίγο μετά τον χωρισμό θα ανακαλύψει πως περιμένει το παιδί του, γεγονός που θα ανατρέψει τα πάντα.

Τι θα δούμε σήμερα στη Γη της Ελιάς

Ο Ισίδωρος πιέζει την Αθηνά να του πουλήσει το μερίδιό της στην επιχείρηση, αλλά εκείνη αρνείται πεισματικά, για μια ακόμα φορά. Παράλληλα, η Ιουλία προτρέπει τον Μάνο και τον Ισίδωρο να κάνουν εκείνοι την υπέρβαση και να παραχωρήσουν ένα ποσοστό στη Μυρτάλη, αλλά και οι δύο είναι αρνητικοί. Η Αρετή προτρέπει την Ελένη να πολιορκήσει τον Στέφανο πιο επίμονα και να παλέψει για να τον κερδίσει. Η Ισμήνη αρχίζει να συνηθίζει την νέα της πραγματικότητα και αργεί να ενταχθεί στην παρέα των κοριτσιών, οι οποίες την καλοδέχονται. Η Αθηνά συναντιέται με την οικογένεια Βρεττάκου για την μοιρασιά των κοσμημάτων της θυρίδας και, προς έκπληξη όλων, τα παραχωρεί στη Μυρτάλη. Ο Στέφανος ανακαλύπτει πως ο πατέρας του του λέει ψέματα…

Γη της ελιάς, Επεισόδιο 57 (Τρίτη 26 Οκτωβρίου): Η Αναστασία βλέπει τον Φίλιππο και τη Βασιλική σε κρυφό ραντεβού και προειδοποιεί την Άννα πως, αν τους πάρουν χαμπάρι η Χάιδω και η Αρετή, θα ξεσπάσει νέος πόλεμος ανάμεσα στις οικογένειες. Η Βασιλική τρομοκρατείται και πιέζει τον Φίλιππο να μιλήσουν στους δικούς τους πριν το μάθουν από αλλού. Ο Ισίδωρος ανησυχεί για τον διασυρμό του, σε περίπωση που η Αντιγόνη μιλήσει για το παρελθόν. Ο Στέφανος συναντά, τυχαία, τη Μυρτάλη, αλλά το κλίμα μεταξύ τους εξακολουθεί να είναι βαρύ. Η Χάιδω κάνει εκκαθάριση στα έγγραφα του Πέτρου και πέφτει πάνω σε ύποπτες φωτογραφίες μιας νεαρής κοπέλας. Ο Μάνος δίνει τέλος στην απαράδεκτη συμπεριφορά του Δημήτρη και του ανακοινώνει την απόλυσή του.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Η Γη της Ελιάς: Ο αστυνόμος ανακαλύπτει ότι πίσω από τους θανάτους των ηλικιωμένων βρίσκεται....

Η γη της Ελιάς "καυτό" spoiler: Κάποιος πυροβολεί τη Χάιδω

Share