GNTM 4: Αρπάχτηκαν μεταξύ τους οι κριτές - «Ένα σχόλιο έκανα...»

Πολύ ενοχλημένη η Ισμήνη Παπαβλασοπούλου

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
GNTM 4: Αρπάχτηκαν μεταξύ τους οι κριτές - «Ένα σχόλιο έκανα...»

Η σημερινή (26/10) φωτογράφιση στο επεισόδιο του GNTM 4, έφερε μεγάλες αντιδράσεις ανάμεσα στους κριτές. Οι τόνοι ανέβηκαν ιδιαίτερα κατά την κριτική της φωτογράφισης του Γιάννη. Η Ισμήνη Παπαβλασοπούλου έκανε ένα έντονο σχόλιο και αρπάχτηκε με τη Ζενεβιέβ.

Οι δυο κυρίες διαφώνησαν μεταξύ τους και η Ζενεβιέβ διέκοψε την Ισμήνη. Το γεγονός αυτό ενόχλησε ιδιαίτερα τη νέα κριτή του GNTM 4, η οποία εξέφρασε την ενόχλησή της με όσα της είπαν οι συνάδελφοί της.

Η ένταση ανάμεσα στους κριτές στο GNTM 4

Η αποκάλυψη της Κυβέλης για την παρενόχληση που δέχθηκε στα 15 της

Μία απρόσμενη αποκάλυψη έκανε στο σημερινό (26/10) επεισόδιο του GNTM 4 η Κυβέλη, η οποία αναφέρθηκε στην παρενόχληση που είχε δεχθεί όταν ήταν μόλις 15 χρονών.

Μετά την απόφασή της να αλλάξει παρέα, η Κυβέλη αισθάνθηκε πιο απελευθερωμένη και τα έδωσε όλα στο σετ. Η ίδια εξήγησε στους κριτές πως έχει συχνά εφιάλτες οι οποίοι αφορούν την παρενόχληση. Όταν ωστόσο την ρώτησαν αν της έχει συμβεί ποτέ, είπε όχι.

Αργότερα, μιλώντας στην κάμερα αποκάλυψε πως κάποιος την είχε παρενοχλήσει όταν ήταν μόλις 15 χρονών. Μάλιστα εξήγησε πως ακόμα δεν έχει καταφέρει να ξεπεράσει το σκηνικό, αν και το δουλεύει.