GNTM 4: Έξαλλοι οι κριτές - Ξεσκέπασαν την στρατηγική των διαγωνιζόμενων

«Τα έχετε μαγειρέψει μια χαρά ε;»

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
GNTM 4: Έξαλλοι οι κριτές - Ξεσκέπασαν την στρατηγική των διαγωνιζόμενων

Ένα λάθος κατά τη διάρκεια της ψηφοφορίας για τον παίκτη που θα παραμείνει στο σπίτι του GNTM 4 ήταν αρκετό για να κάνει τους κριτές να εξοργιστούν με την στρατηγική που ακολουθούν οι διαγωνιζόμενοι στο πλατό.

Συγκεκριμένα, ενώπιων των κριτών με τις χειρότερες προσπάθειες βρέθηκαν ο Ναπολέων, η Άννα, που ξέσπασε και σε κλάματα και η Μαρία.

Οι παίκτες είχαν συνεννοηθεί να δημιουργήσουν ισοψηφία για να βγάλουν από πάνω τους την ευθύνη, ωστόσο ο Στυλιανός μπερδεύτηκε και αποκαλύφθηκε το κόλπο τους. Η Ζενεβιέβ εξοργίστηκε και ζήτησε να σταματήσει αμέσως αυτή η ψηφοφορία.

Τελικά, ανακοινώθηκε πως θα κριθεί στο επόμενο επεισόδιο το αν θα συνεχιστεί η τακτική με την live ψηφοφορία.

Τα νεύρα των κριτών με τις στημένες ψηφοφορίες στο GNTM 4

Το μοντέλο που κατάφερε να πάρει τη "δουλειά"

Η σημερινή δοκιμασία του GNTM 4 ήταν αρκετά απαιτητική μιας και οι διαγωνιζόμενοι δεν θα φωτογραφίζονταν αλλά θα γύριζαν ένα μικρό κλιπ με θέμα τα όνειρα και τους εφιάλτες. Ο Ναπολέων μοίρασε τα disavantage αλλά δεν έπιασαν και τόσο τόπο.

Ένας παίκτης ωστόσο ήταν αυτός που κατάφερε να ξεχωρίσει με την προσπάθεια του και να πάρει την δουλειά στο σημερινό σετ.

Αυτός ο παίκτης δεν ήταν άλλος από τον Ντίνο, ο οποίος για ακόμα μία φορά εντυπωσίασε τους κριτές με την προσπάθειά του και πήρε την δουλειά.

TAGS