The Bachelor 2 Highlights (27/10): Η ξαφνική αποχώρηση, τα κλάματα και το ξέσπασμα

Όλα όσα είδαμε στο χθεσινό επεισόδιο

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
The Bachelor 2 Highlights (27/10): Η ξαφνική αποχώρηση, τα κλάματα και το ξέσπασμα

Ακόμα ένα επεισόδιο του The Bachelor 2 έφτασε στο τέλος του το βράδυ της Τετάρτης (27/10) και εμείς σας έχουμε συγκεντρώσει όλα τα highlights του. Από την ξαφνική αποχώρηση που ανακοινώθηκε, στα κλάματα και το ξέσπασμα των κοριτσιών.

Τι είδαμε χθες στο The Bachelor 2

«Δεν θέλω καμία επαφή μαζί σου» - Τα κορίτσια "πετσόκοψαν" την Αθηνά New York

Μια τρομερή επίθεση έκαναν στο χθεσινό (27/10) επεισόδιο του The Bachelor μερικές από τις κοπελές στην Αθηνά New York, με αφορμή τα... ελληνικά της!

Συγκεκριμένα, ο Αλέξης ανακοίνωσε ότι επιλέγει για ραντεβού την Μαρία και την Έλεν και μια από αυτές πρόκειται να αποχωρήσει. Σε μια συζήτηση λοιπόν που είχαν, τα κορίτσια τόνισαν ότι θα ήθελα να είναι στην θέση της μίας η Αθηνά, με την ίδια να παρεξηγείται.

Έτσι λοιπόν, τόσο η Ιζαμπέλα όσο και η Λένα άρχισαν να την κατηγορούν πως αυτή φταίει για όλες τις εντάσεις στο σπίτι και πως δεν θέλουν πια καμία επαφή μαζί της.

Η αποκάλυψη της Φένιας για την σχέση που είχε με πρίγκιπα της Άσιας

Τα... πριγκιπικά τους φλερτ αποκάλυψαν στο αποψινό (27/10) επεισόδιο του The Bachelor η Φένια, η Άννα, και η Νικόλ. Συγκεκριμένα, σε μια συζήτηση που είχαν, η Άννα ανέφερε πως τη φλέρταρε ένας πρίγκιπας χώρας της Μέσης Ανατολής.

Λίγο αργότερα λοιπόν, η Φένια δήλωσε πως έβγαινε με ένα πρίγκιπα μιας χώρας της Ασίας, όμως η σχέση τους δεν προχώρησε καθαρά για θρησκευτικούς λόγους.

«Έβγαινα με έναν πρίγκιπα. Ήμουν με τις φίλες μου σε ένα πάρτι και γνωριστήκαμε εκεί. Δεν ήξερα ότι είναι πρίγκιπας, μου είπαν ότι ήταν εκεί κάποια μέλη της βασιλικής οικογένειας, αλλά που να πάει το μυαλό μου.

Μετά πήγαμε να φύγουμε και αντί να γυρίσουμε πίσω με ταξί, γυρίσαμε με το βασιλικό αυτοκίνητο. Δεν μείναμε μαζί γιατί… πώς να το πω; Ήταν θέμα θρησκείας», αποκάλυψε η Φένια.

Αυτή τη κοπέλα έδιωξε από τη βίλα ο Αλέξης - "Κάνεις ένα πολύ μεγάλο λάθος"

Μια ξαφνική απόφαση πήρε στο χθεσινό (27/10) επεισόδιο του The Bachelor ο Αλέξης Παππάς. Συγκεκριμένα, ανακοίνωσε πως μια κοπέλα πρόκειται να αποχωρήσει από τη βίλα.

Ο ίδιος λοιπόν κατάλαβε πως με την Έλεν και την Μαρία έχει την λιγότερη χημεία και έλξη για αυτό και τις κάλεσε σε ένα ραντεβού, προκειμένου να ξεκαθαρίσει τα αισθήματά του.

Τελικά, μετά από συζήτηση που είχε και με τις δύο, αυτή που αποφάσισε να "διώξει" από τη βίλα του The Bachelor ήταν η Έλεν, με την ίδια να "βγάζει νύχια" και να... κατηγορεί τον Αλέξη πως κάνει ένα τεράστιο λάθος!

Πλάνταξε στο κλάμα η Αθηνά New York

Εντάσεις προκάλεσε η απόφαση του Αλέξη να αποχωρήσει η Έλεν από τη βίλα του The Bachelor. Άλλες χάρηκαν, άλλες όμως πλάνταξαν στο κλάμα, με πρώτη πρώτη την Αθηνά New York.

Ήδη από την αρχή του χθεσινού 27/10 επεισόδιου, η Αθηνά δέχτηκε μεγάλη επίθεση από μερικές κοπέλες, με αφορμή τα ελληνικά της.

Ωστόσο, η ένταση συνεχίστηκε, με την ίδια να ξεσπά σε δάκρυα, καθώς η Έλεν ήταν ο μόνος καλός άνθρωπος για εκείνη μέσα στη βίλα.

"Είμαι πολύ ξενερωμένη" - "Την είπε" η Ιζαμπέλα στον Αλέξη

Για τρίτο ατομικό ραντεβού διάλεξε ο Αλέξης την Άννα, μια απόφαση που προκάλεσε τεράστια σύγχυση μέσα στη βίλα του The Bachelor, μιας και υπάρχουν κοπέλες που δεν έχουν βγει ούτε μια φορά μαζί του.

Μια από τις κοπέλες που εκνευρίστηκαν αρκετά ήταν η Ιζαμπέλα, η οποία λίγο νωρίτερα τα έβαλε και με την Αθηνά New York. Η ίδια ξενέρωσε πολύ που δεν την διάλεξε ο Αλέξης και επέλεξε για τρίτη φορά την Άννα, με αποτέλεσμα όταν εκείνος έφτασε στη βίλα με την άμαξα, η Ιζαμπέλα να κάθεται με σταυρωμένα τα χέρια.

Όταν μάλιστα ο Αλέξης την ρώτησε τι έχει, εκείνη απάντησε πως.. είναι πολύ ξενερωμένη και πως πρέπει να μιλήσουν!

Η ερωτική εξομολόγηση του Αλέξη στην Άννα

Ένα άκρως ρομαντικό ραντεβού ετοίμασε στο χθεσινό (27/10) επεισόδιο του The Bachelor 2 ο Αλέξης στην Άννα, ένα ραντεβού που έφερε βέβαια την οργή των κοριτσιών και δε της Ιζαμπέλας.

Ο Αλέξης ήρθε και την πήρε από τη βίλα με την άμαξα και την πήγε σε ένα παραμυθένιο μέρος. Μάλιστα, της έκανε δώρο και γοβάκια, τα οποία διάλεξε η ίδια.

Στο τέλος του ραντεβού, ο Αλέξης, αφού πρώτα της έδωσε το τριαντάφυλλο, προχώρησε σε μια ερωτική εξομολόγηση, με την ίδια συνάμα να του αποκαλύπτει πως είναι ερωτευμένη μαζί του και πως δεν έχει ξανά νιώσει έτσι.