Τραγικές στιγμές στον Ήλιο - Ο Νικήτας θυσιάζεται για τη Λήδα

Αποκλειστικό ρεπορτάζ!

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Τραγικές στιγμές στον Ήλιο - Ο Νικήτας θυσιάζεται για τη Λήδα

Στον Ήλιο, οι κακοποιοί έχουν μάθει ότι ο Νικήτας είναι ζωντανός και προσπαθούν με κάθε τρόπο να τον κάνουν να τους παραδοθεί και το καταφέρνουν, αφού επιτίθενται στην «αχίλλειο πτέρνα» του Νικήτα, τη Λήδα.

Από την Κωνσταντίνα Γαρνέλη

Ο Αντώνης δέχεται επίθεση και αυτό το «χτύπημα» μόνο τυχαίο δεν είναι. Ο Πέτρος και η Λήδα είναι σίγουροι για το ποιοι είναι πίσω από όλο αυτό. «Είμαι βέβαιη πως είναι οι ίδιοι που θέλουν να βγάλουν από τη μέση τον Νικήτα. Δεν θα σταματήσουν αν δεν το καταφέρουν, ειδικά τώρα που ξέρουν ότι ζει», λέει η Λήδα στον Πέτρο. «Κι εγώ έτσι πιστεύω. Μαμά, τα πράγμα έχουν αρχίσει να δυσκολεύουν. Τι θα κάνετε; Πρέπει να φύγετε», της λέει ο γιος της και εκείνη είναι πολύ προβληματισμένη.

Ομως αυτό δεν είναι το μόνο γεγονός που τους ταράζει καθώς παρόμοιο χτύπημα με εκείνο του Αντώνη δέχεται και η Λένα, γεγονός που επιβεβαιώνει πως κάποιος στέλνει προειδοποιητικά μηνύματα στον Νικήτα για να τον αναγκάσει να εμφανιστεί. Η Λήδα ανησυχεί για την ασφάλεια του αγαπημένου της.

«Φοβάμαι πολύ για τη ζωή σου. Εχουν καταλάβει ότι ζεις και προσπαθούν με κάθε τρόπο να σε προκαλέσουν», του λέει. «Δεν θα τους αφήσω να πειράξουν κανέναν σας. Θέλουν να με κάνουν να παραδοθώ αλλά δεν θα τους κάνω το χατίρι. Πρέπει να φύγουμε όσο πιο γρήγορα γίνεται και να χάσουν τα ίχνη μας. Τότε θα είμαστε ασφαλείς», την καθησυχάζει εκείνος. Ομως οι απειλές δεν σταματούν εκεί - δείτε ποιο ζευγάρι παντρεύεται στον Ήλιο.

Η μεγάλη απόφαση του Νικήτα στον Ήλιο

Μια «επίσκεψη» βάζει τη Λήδα σε κίνδυνο και τον Νικήτα σε σκέψεις για το τι πρέπει τελικά να κάνει. Εχει καταλάβει πλέον ότι δεν υπάρχει κανένα περιθώριο και πως αυτοί οι τύποι δεν αστειεύονται. Προκειμένου να καταφέρουν αυτό που θέλουν δεν θα διστάσουν να κάνουν κακό στη γυναίκα που αγαπά και τα αγαπημένα της πρόσωπα.

Ήλιος Λήδα

Ο Νικήτας δεν μπορεί άλλο να βάζει σε κίνδυνο τη Λήδα και την οικογένειά της και παίρνει μια μεγάλη απόφαση που θα αλλάζει τα πάντα. «Δεν υπάρχει άλλος τρόπος. Θα εμφανιστώ και θα παραδοθώ στους κακοποιούς που με ψάχνουν. Δεν μπορώ να ρισκάρω τη ασφάλεια τη δική σου, του Αντώνη και του Πέτρου. Σε αγαπώ όσο τίποτε άλλο στον κόσμο και δεν θα αντέξω αν πάθεις κάτι. Είναι η μόνη λύση», λέει στη Λήδα. Εκείνη με δάκρυα στα μάτια τον αγκαλιάζει σφιχτά. Ξέρει ότι αυτή ίσως είναι η τελευταία φορά που βλέπει τον Νικήτα και καταρρέει…