J2US: "Μεγάλη φαντασίωση είσαι ρε Δημήτρη" - "Χάζεψε" η Δέσποινα Βανδή με τον Αλεξάνδρου

"Ήταν η καλύτερη σου φορά"

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
J2US:

Το τραγούδι του Σάκη Ρουβά «Έλα μου» ερμήνευσαν στο αποψινό (30/10) live του «J2US» ο Δημήτρης Αλεξάνδρου με την coach του Κέλλυ Κελεκίδου.

Λίγο αργότερα, το επιτυχημένο δίδυμο στάθηκε μπροστά στη κριτική επιτροπή, προκειμένου να ακούσουν τα σχόλια για την εμφάνιση τους. Η Δέσποινα Βανδή με την σειρά της πήρε τον λόγο και φαίνεται με αυτά που είπε πως... κυριολεκτικά "χάζεψε" με την εμφάνιση του Δημήτρη Αλεξάνδρου, μιας και είναι ένα πολύ όμορφο παιδί.

Τα σχόλια της Βανδή στον Αλεξάνδρου στο J2US

«Εγώ ξέρετε τι σκεφτόμουν την ώρα που σε έβλεπα Δημήτρη; Λέω ρε παιδί μου μια ζωή στις διαφημίσεις όλες βλέπουμε τις γυναίκες που ανακατεύουν το βούτυρο, μαγειρεύουν στην κουζίνα και είναι όλες καλοφτιαγμένες, έτσι ωραίο μαλλάκι και καλλιεργούμε μια τέτοια εικόνα.

Δεν είχαμε δει ποτέ έναν άνδρα μέσα στην κουζίνα να μαγειρεύει, έτσι πρέπει να είναι οι άνδρες ήταν απόλυτα πειστικός. Εντάξει μεγάλη φαντασίωση είσαι ρε Δημήτρη Αλεξάνδρου για γυναίκες και όχι μόνο. Ήταν η καλύτερη σου φορά, εγώ σε χάρηκα και τα μάτια μου και τα αυτιά μου». Δείτε εδώ και την καθηλωτική εμφάνιση του Μαρίνου Κόνσολου και της Ελένης Δήμου!

"Είναι υπέροχη! Τραγουδάει συγκλονιστικά" - Η Δέσποινα Βανδή αποθέωσε την κόρη της, Μελίνα

Μια αποκάλυψη για την κόρη της, Μελίνα, έκανε το βράδυ του Σαββάτου (30/10) η Δέσποινα Βανδή κατά την διάρκεια του J2US. Η παρουσιάστρια και κριτής του μουσικού σόου, συγκεκριμένα, αναφέρθηκε στην φωνή της.

Μετά την εμφάνιση του Νίκου Μπάρκουλη με την coach του Εβελίνα Νικόλιζα, ο Νίκος Κοκλώνης -αφού αποκάλυψε κάτι ενδιαφέρον για την Πηγή Δεβετζή- μίλησε για την φωνή της Εβελίνας, δηλώνοντας πως το μήλο πέφτει κάτω από την μηλιά. Τότε, ο παρουσιαστής ρώτησε την τραγουδίστρια αν η κόρη της τραγουδάει.

«Η Μελίνα τραγουδάει συγκλονιστικά, είναι υπέροχη. Στο Instagram τραγουδάει, που αλλού να τραγουδήσει το παιδί πηγαίνει σχολείο», ανέφερε η Δέσποινα Βανδή.