J2US: Το πρώτο 40αρι - Πανζουρλισμός με την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου και την Κατερίνα Λιόλιου

"Έβαλαν" ξανά φωτιά στη σκηνή του μουσικού σόου

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
J2US: Το πρώτο 40αρι - Πανζουρλισμός με την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου και την Κατερίνα Λιόλιου

Από την πρώτη τους κιόλας ερμηνεία είχαν θέσει τον πήχη ψηλά και πράγματι εμφάνιση με την εμφάνιση είναι ολοένα και πιο εκθαμβωτικές. Ο λόγος για την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου και την Κατερίνα Λιόλιου, που έβαλαν ξανά φωτιά στη σκηνή του αποψινού (30/10) live του J2US.

Οι δυο τους ερμήνευσαν το κομμάτι «Μου αρέσουν τα αγόρια» και καταχειροκροτήθηκαν από κοινό και κριτές. Και οι 4 κριτές τις αποθέωσαν και μάλιστα οι δύο καλλονές στο τέλος συγκέντρωσαν το πρώτο 40αρι του μουσικού σόου, ενώ εξίσου συγκλονιστική ήταν η εμφάνιση του Μαρίνου Κόνσολου και της Ελένης Δήμου.

Η εμφάνιση Λιόλιου - Παναγιώταρου στο J2US

“Την έχουμε γυρίσει και οι δύο την μπιφτέκα τώρα" - Χαμός με το ντουέτο Τριαντάφυλλου και Τζέιμς Καφετζή

Ένας από τους καλεσμένους στο αποψινό (30/10) live του J2US ήταν ο Τριαντάφυλλος, ο οποίος ανέβηκε στη σκηνή και προκάλεσε τον απόλυτο πανικό.

Ο ίδιος «έσπασε τα ρολόγια του» με το που εμφανίστηκε και ενώ λίγο αργότερα χαιρέτησε την κριτική επιτροπή, που είχε να τους δει από πέρσι που συμμετείχε.

Λίγο αργότερα, μάλιστα, ο Νίκος Κοκλώνης κάλεσε στην σκηνή τον Τζέιμς, προκειμένου οι δύο πρώην Survivors να μας χαρίσουν ένα απίθανο ντουέτο!