The Voice Highlights (30/10): Οι επιστροφές και η "εισβολή" της Τάμτα

Όλα όσα είδαμε στο χθεσινό επεισόδιο

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
The Voice Highlights (30/10): Οι επιστροφές και η

Ακόμα ένα επεισόδιο του The Voice ολοκληρώθηκε το βράδυ του Σαββάτου (30/10) και εμείς όπως κάθε φορά έτσι και σήμερα σας έχουμε συγκεντρώσει όλα τα highlights. Από την εισβολή της Τάμτα στο πλατό, στις δύο επιστροφές που συζητήθηκαν.

Τι είδαμε χθες στο The Voice (30/10)

Η είσοδος της Τάμτα στο πλατό

Μία απρόσμενη έκπληξη περίμενε το κοινό μιας και ο Σάκης Ρουβάς φώναξε την Τάμτα να μπει μέσα προκειμένου να μεταφράσει την κριτική στην διαγωνιζόμενη.

«Τάμτα! Έλα να κάνεις την μετάφραση», φώναξε ο Σάκης Ρουβάς. «Παιδιά, έκανε μια φωτογράφιση εδώ δίπλα και είπε να περάσει να πει ένα γεια» τόνισε η Έλενα Παπαρίζου.

«Και είπα εγώ για πλάκα πως «έρχομαι να κάνω ένα guest». Να, που έκανα guest», είπε από τη μεριά της η Τάμτα.

Επέστρεψε μετά από έξι χρόνια και ξετρέλανε τους κριτές

Η Νάγια Καψάλη δεν ήταν καινούργια στο The Voice. Πρώτη φορά την είχαμε δει πριν από έξι χρόνια, όταν το show βρισκόταν στον ΑΝΤ1.

Η τραγουδίστρια επέστρεψε χθες στη σκηνή του μουσικού show και ερμήνευσε το «Μαζί σου» της Έλενας Παπαρίζου, κάνοντας και τους 4 coaches να γυρίσουν τις καρέκλες τους άμεσα.

Αποχώρησε, έμεινε έγκυος στα 16, επανήλθε και την έκοψαν

«Το 2016 είχα περάσει από τα κάστινγκ του The Voice. Δεν είχα περάσει στα blind auditions αλλά και να περνούσα, δεν θα μπορούσα να καταφέρω να συνεχίσω στο παιχνίδι γιατί κάπου εκεί πέρα έμαθα ότι είμαι έγκυος. Το να είσαι 16 χρονών, να έχεις ένα παιδί και να το μεγαλώνεις δεν είναι πάρα πολύ εύκολο. Παρ’ όλα αυτά όμως είναι τόσο μεγάλη η αγάπη του παιδιού που τα ακυρώνει όλα αυτά τα πράγματα. Ο γιος μου τώρα είναι πέντε χρονών και τραγουδάει μαζί μου» σημείωσε χαρακτηριστικά στην κάμερα η τραγουδίστρια.

Η προσπάθειά της ωστόσο δεν κατάφερε να πείσει τους κριτές και έτσι καμία καρέκλα δεν γύρισε.