Elif: Τρόμος για την Χουμεϊρά - Απειλείται η ζωή του Λεβέντ

Οι σημερινές 1/11 εξελίξεις της σειράς του STAR

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Elif: Τρόμος για την Χουμεϊρά - Απειλείται η ζωή του Λεβέντ

Στην σειρά Elif, όπως φαίνεται η Χουμεϊρά δεν μπορεί να ευτυχίσει, αφού το παρελθόν την κυνηγάει παντού. Μπορεί ο πρώην σύζυγος της να είναι στη φυλακή, ωστόσο, λαμβάνει ένα γράμμα που γράφει πως θα σκοτώσουν τον Λεβέντ, τον σωματοφύλακα της με τον οποίον έχουν έρθει πολύ κοντά.

Οι 1/11 εξελίξεις της σειράς Elif

Η Ελίφ ετοιμάζει μια έκπληξη για την Ασλί. Η Ράνα καταστρώνει νέα σχέδια εναντίον της οικογένειας Χακτανίρ. Η Μπιρτσέ και ο Ακίν ζητούν συγνώμη στην Ασλί εκ μέρους του Κερέμ για ό,τι συνέβη στην εταιρία.

Προσπαθούν να της εξηγήσουν την κατάσταση και θέλουν να επιστρέψει στην εταιρία. Η Ασλί δεν θέλει να επιστρέψει εξαιτίας όσων συνέβησαν με τον Κερέμ και δείχνει αποφασισμένη για αυτό. Όμως η Μπιρτσέ και ο Ακίν δεν καταθέτουν τα όπλα και προσπαθούν να την πείσουν για το αντίθετο.

Η Μελέκ σκέφτεται πως η Ασλί πρέπει να δεχθεί την προσφορά τους και να μην είναι προκατειλημμένη. Η Ασλί αισθάνεται μπερδεμένη. Τελικά αποφασίζει να πάει στην εταιρία και να μιλήσει με τον Κερέμ λέγοντας του πως δέχεται την προσφορά του.

Ο Κερέμ είναι πολύ ευχαριστημένος και της αναθέτει αμέσως τα καθήκοντά της καθώς έχει μια πολύ σημαντική συνάντηση. Η Ασλί κάνει πολύ καλή δουλειά μέσα σε λίγο χρονικό διάστημα. Η Χουμεϊρά και ο Λεβέντ έχουν μια περιπέτεια στο δάσος.

Η μητέρα της Χουμεϊρά ανακαλύπτει πως έχει σοβαρό πρόβλημα υγείας

Η Αλέβ και η Λεμάν συναντάνε τον Τουφάν και εκείνος τους εξηγεί πως κατάφερε να καταστρέψει τη σχέση της Ζουλιντέ με τον Σαφάκ. Η Ζουλιντέ προσπαθεί να ξεκαθαρίσει την κατάσταση και την παρεξήγηση με τον Σαφάκ αλλά εκείνος φροντίζει να την αποφύγει.

Ο Κερέμ προσπαθεί να μη στενοχωρεί την Παρλά και εκείνη τον αγκαλιάζει ικανοποιημένη από τις υποσχέσεις του. Ο Μαχίρ δείχνει στη Ράνα τη διάθεσή του να συνεργαστούν και αυτό την ικανοποιεί. Ο σπιτονοικοκύρης της Μελέκ, ο Σεντάτ, πηγαίνει στο σπίτι της και επιμένει να της μιλήσει. Η Μελέκ δεν μπορεί να καταλάβει το λόγο.

Η Ασλί θέλει να πάει την Ελίφ βόλτα στη δουλειά της. Στο δρόμο όμως η Ελίφ πέφτει και χτυπάει και η Ασλί την πηγαίνει σε μια κλινική για να δουν το τραύμα της. Η Ελίφ πονάει αλλά θέλει να πάει να δει το χώρο εργασίας της Ασλί. Νιώθει ένοχη επειδή η Ασλί θα αργήσει εξαιτίας της στη δουλειά της. Η Ματσιντέ πηγαίνει στο νοσοκομείο αλλά λέει ψέματα στα παιδιά της. Ο γιατρός της λέει πως πάσχει από Αλτσχάιμερ. Η Ματσιντέ σοκάρεται. Αυτά θα δούμε στις 11/11.