Big Brother 2 - Ανχελίτα: "Ένιωσα τόσο τιποτένια και κωλοτούμπας"

"Ντρέπομαι πάρα πολύ"

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Big Brother 2 - Ανχελίτα:

Με κάτι που σίγουρα δεν περίμενε ήρθε αντιμέτωπη η Ανχελίτα το βράδυ της Δευτέρας (1/11) στο Big Brother. Πρωταγωνιστής σε αυτό ήταν ο σύντροφός της, Παναγιώτης.

Συγκεριμένα, στο προηγούμενο live, οι παίκτες κλήθηκαν να ψηφίσουν τον παίκτη που θα ήθελαν για τον νέο αρχηγό. Έτσι λοιπόν η Ανχελίτα ψήφισε την Ευδοκία, για την οποία φαίνεται πως έχει αλλάξει γνώμη και πράγματι η δεύτερη ήταν αυτή που κέρδισε την αρχηγία.

Ωστόσο, ο Παναγιώτης, ψήφισε την Ανχελίτα παρόλο που άτυπα είχαν συμφωνήσει να ψηφίσουν μαζί την Ευδοκία. Μόλις λοιπόν η πρώτη συνειδητοποιήσε πως αντί να στηρίξει τον σύντροφό της στήριξε μια άλλη συμπαίκτρια της, ένιωσε αρκετά "τιποτένια", όπως χαρακτηριστικά δήλωσε και εκείνη.

Η απογοήτευση της Ανχελίτα στο Big Brother 2

Εντελώς αγνώριστη - Βίντεο της Ανχελίτα πριν τις πλαστικές

Η Ανχελίτα είναι χωρίς αμφιβολία ένα από τα πιο πολυσυζητημένα πρόσωπα μέσα στο σπίτι του Big Brother 2. Από την πρώτη κιόλας μέρα έχει καταφέρει να τραβήξει πάνω της όλα τα βλέμματα, τόσο με την εκρηκτική εμφάνισή της όσο και με τη σχέση της με τον Παναγιώτη Πέτσα (δείτε εδώ τρυφερές στιγμές τους).

Η Ανχελίτα είναι επαγγελματίας τραγουδίστρια και μάλιστα πολύ πρόσφατα κυκλοφόρησε και το νέο της τραγούδι, όσο εκείνη βρίσκεται στο σπίτι του Μεγάλου Αδερφού.

Πριν από πέντε χρόνια ωστόσο, δεν ήταν και τόσο γνωστή στον κόσμο και συμμετείχε σε βίντεο κλιπ σαν χορεύτρια. Τότε η Ανχελίτα ήταν και εντελώς αγνώριστη καθώς δεν είχε κάνει ακόμα πλαστική στη μύτη και στα χείλη. Στο βίντεο που ακολουθεί μπορείτε ξεκάθαρα να δείτε τη διαφορά.