GNTM 4: Η Κυβέλη αποκάλυψε πως δέχεται "απειλές" για το disavantage

Ενοχλημένη με τους συμπαίκτες της

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
GNTM 4: Η Κυβέλη αποκάλυψε πως δέχεται

Μία απρόσμενη αποκάλυψη έκανε στο σημερινό (2/11) επεισόδιο του GNTM 4 η Κυβέλη, η οποία μετά την κατάκτηση της καλύτερης φωτογραφίας, έχει την ευκαιρία να δώσει disavantage σε κάποιους συμπαίκτες της.

Όπως εξήγησε λοιπόν η Κυβέλη, η νέα της παρέα την προσέγγισε και της εξήγησε πως αν έχει σκοπό να δώσει disavantage σε κάποιον από αυτούς, θα έχει σοβαρές επιπτώσεις. Η ίδια τα εξομολογήθηκε όλα στον Γιάννη και εκείνος της είπε πως δεν πρέπει να λαμβάνει υπόψη όσα της λένε.

Η Κυβέλη άλλαξε παρέα κατά τη διακοπή των γυρισμάτων καθώς βρήκε... παρηγοριά μετά τη ρήξη στη σχέση της με την αρχική της παρέα. Μάλιστα, η Κυβέλη έκοψε εντελώς επαφές και με την Ειρήνη, με την οποία ήταν κοντά από το πρώτο λεπτό στο παιχνίδι.

Η αποκάλυψη της Κυβέλης για τις απειλές που δέχεται στο GNTM 4

Αποχώρησε πολυσυζητημένος παίκτης και τον "τσάκωσαν" σε κλαμπ με το τσιγάρο στο χέρι

Μπορεί μέσα στο σπίτι του GNTM 4 αυτή την στιγμή να βλέπουμε πως υπάρχουν 12 παίκτες - με την είσοδο του Αιμιλιάνο - ωστόσο, τα γυρίσματα βρίσκονται σε προχωρημένο στάδιο και πολλοί από τους παίκτες έχουν αποχωρήσει και επιστρέψει στην καθημερινότητα τους.

Ανάμεσα στα επίδοξα μοντέλα που έχουν δει την πόρτα του σπιτιού, είναι και άτομα από την ομάδα "quadrifolio" κάτι που θυμίζει FF ή Τριάδα φωτιά, που απαρτίζεται από Αγγαίο, Ναπολέων, Γιάννη και Βασίλη.

Από αυτή την ομάδα λοιπόν, ήδη έχει αποχωρήσει ήδη ο Ναπολέων, ο Βασίλης οικειοθελώς αλλά και ακόμη ένας που τον "τσάκωσαν" στο Μιλάνο.

Σύντομα ωστόσο θα δούμε και την αποχώρηση του Γιάννη, τον οποίο "τσάκωσαν" σε γνωστό νυχτερινό κέντρο να διασκεδάζει με ένα τσιγάρο στο χέρι.