Η Γη της Ελιάς: Η διάλυση της οικογένειας των Καπερνάρων φτάνει...

Οι σημερινές 3/11 εξελίξεις της σειρά του MEGA

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Η Γη της Ελιάς: Η διάλυση της οικογένειας των Καπερνάρων φτάνει...

Καταιγιστικό είναι το σημερινό 3/11 επεισόδιο της σειράς Γη της Ελιάς. Η Χάιδω καταστρώνει σατανικό σχέδιο για να καταστρέψει την οικογένεια του Στάθη και της Αρετής - η οποία θα κινδυνεύσει με θάνατο. Θα καταφέρει να ολοκληρώσει το σχέδιο της;

Οι 3/11 εξελίξεις στην Γη της Ελιάς

Επεισόδιο 64β

Ο Στάθης απολαμβάνει τις στιγμές του με την Ιουλία, χωρίς να ξέρει ότι το σχέδιο της Χάιδως εναντίον του, έχει μπει κιόλας σε εφαρμογή. Τα πράγματα, πλέον, θα πάρουν δυσάρεστη τροπή για την οικογένεια του.

Ο Στάθης συλλαμβάνεται για την απόπειρα δολοφονίας της...

Η Χάιδω, αποφασισμένη να καταστρέψει τους Καπερνάρους, ομολογεί ότι ο Στάθης ήταν αυτός που αποπειράθηκε να τη σκοτώσει. Ολα τα δεδομένα είναι εναντίον του και η αστυνομία τον συλλαμβάνει. Τα πάντα όμως αλλάζουν όταν η Ιουλία αναγκάζεται να του δώσει άλλοθι, με ό,τι αυτό συνεπάγεται...

Tivi Sirial

Η Χάιδω συνέρχεται και κατηγορεί ανοιχτά τον Στάθη Καπερνάρο για τον πυροβολισμό της: «Αυτός σας λέω με πυροβόλησε. Είναι φονιάς, όπως έκανε και στον άντρα μου και την κόρη μου», λέει με μίσος. Λίγο αργότερα ο Λυκούργος την επισκέπτεται στο νοσοκομείο και συνειδητοποιεί πως η ταραχή που ένιωσε για τον τραυματισμό της ξεπερνά το φιλικό ενδιαφέρον. Δείτε εδώ τι θα δούμε στο σημερινό επεισόδιο της Γης της Ελιάς.

Την ίδια στιγμή η Ιουλία, σε μια στιγμή αδυναμίας, εξομολογείται στον Ιάκωβο όλη την αλήθεια για τη σχέση της με τον Στάθη: «Ιάκωβε, δεν ξέρω τι να κάνω. Με τον Στάθη εδώ και καιρό βλεπόμαστε κρυφά. Εκείνος ο παλιός έρωτας δεν έχει σβήσει, ούτε από τη δική μου ούτε από τη δική του την πλευρά», του λέει.

Στο μεταξύ ο Στάθης βρίσκεται στην αστυνομία και ο αστυνόμος Κουράκος τον ανακρίνει για τον πυροβολισμό της Χάιδως: «Δεν έχω κάνει τίποτα, σας λέω. Η γυναίκα έχει πρόβλημα μαζί μου, δεν το καταλαβαίνετε;», του εξηγεί και, παρόλο που δεν έχει ατράνταχτο άλλοθι, αναγκάζεται να τον αφήσει ελεύθερο. Λίγο αργότερα η Χάιδω βγαίνει από το νοσοκομείο και ο Λυκούργος, σε μια στιγμή αδυναμίας, της εξομολογείται πως δεν τη βλέπει μόνο φιλικά, ενώ την ίδια στιγμή η αστυνομία κάνει έφοδο στο σπίτι των Καπερνάρων.

Ο αστυνόμος ψάχνοντας όλο το σπίτι, εντοπίζει τη θαμμένη καραμπίνα του Στάθη και τον συλλαμβάνει επιτόπου: «Στάθη Καπερνάρε, συλλαμβάνεσαι για την απόπειρα δολοφονίας της Χάιδως Στεφανέα», του ανακοινώνει και του περνάει χειροπέδες. Ο Κουράκος δίνει αμέσως διαταγή: «Πάρτε το όπλο και σε μία ώρα θέλω τα αποτελέσματα της βαλλιστικής», τους λέει. Η βαλλιστική έρευνα βγαίνει και δείχνει ότι η καραμπίνα του Στάθη χρησιμοποιήθηκε στην απόπειρα δολοφονίας της Χάιδως και τα δεδομένα αλλάζουν τελείως.

Ωστόσο οι Καπερνάροι θεωρούν πως είναι θέμα χρόνου να αφεθεί ελεύθερος ο Στάθης: «Δεν έχουν τίποτα εναντίον σου. Είσαι αθώος, δεν πήγε να σκοτώσεις κανέναν», τον εμψυχώνει ο Στέφανος, αλλά εκείνος γνωρίζει καλά πως αυτή τη φορά η θέση του είναι πολύ δύσκολη. Το μοναδικό του άλλοθι είναι η Ιουλία, αλλά δεν πρόκειται να της ζητήσει να ομολογήσει τον παράνομο δεσμό τους. Από την άλλη, η Ιουλία συνειδητοποιεί πως την ώρα του πυροβολισμού ήταν με τον Στάθη και εξομολογείται στον Ιάκωβο το δίλημμά της:

«Ιάκωβε, δεν μπορώ να μείνω με σταυρωμένα τα χέρια και να πληρώσει ο Στάθης για κάτι που δεν έκανε. Πρέπει να μιλήσω. Την ώρα της απόπειρας ήμασταν μαζί . Πρέπει να πω την αλήθεια, πριν είναι αργά», του λέει. Η Ιουλία αισθάνεται ψυχολογική πίεση και τελικά αποφασίζει να καταθέσει στην αστυνομία ότι την ώρα που πυροβολήθηκε η Χάιδω, ο Στάθης ήταν μαζί της στο σπίτι της Καρδαμύλης.

Η Ιουλία πηγαίνει στον αστυνόμο Κουράκο και του αναφέρει τη συνάντησή της με τον Στάθη στην Καρδαμύλη. Αυτός την παραπέμπει στον ανακριτή για να καταθέσει: «Δεν αρκεί αυτό που λες. Πρέπει να δώσεις κατάθεση αμέσως», της εξηγεί. Η Ιουλία το κάνει γνωρίζοντας ότι θα υπάρχουν συνέπειες, αλλά δεν μπορεί να κάνει διαφορετικά και ο Στάθης τελικά αφήνεται ελεύθερος.