Πέμπτη, 19 Μαΐου 2022 | Επικοινωνία

Big Brother 2 - Μαίρη: «Το ύφος της Ευδοκίας είναι επιθετικό και ειρωνικό προς εμένα»

Άσχημες πια οι σχέσεις των δύο γυναικών

Big Brother 2 - Μαίρη: «Το ύφος της Ευδοκίας είναι επιθετικό και ειρωνικό προς εμένα»
TV24 04.11.2021 00:50
Από Κωνσταντίνα Τσουκαλά

Από την στιγμή που η Ευδοκία κέρδισε την αρχηγία αυτής της εβδομάδας στο Big Brother, η σχέση της με την Μαίρη γίνεται ολοένα και χειρότερη.

Η πρώτη φαίνεται πως προσπαθεί μέρα με την μέρα να τα πηγαίνει καλά με όλους, με αποτέλεσμα η αρχική της παρέα στο σπίτι να νιώθει κάπως προδομένη.

Πρώτη πρώτη, δε, η Μαίρη, η οποία φαίνεται απογοητευμένη από την συμπεριφορά που έχει αυτές τις μέρες η Ευδοκία προς εκείνη. Αφορμή για τις αποψινές (3/11) μπηχτές της Μαίρης, μάλιστα, ήταν το ειρωνικό αλλά και επιθετικό ύφος της Ευδοκίας.

Η Μαίρη δεν ήθελε να φάει το φαγητό που έφτιαξε η αρχηγός του σπιτιού, με αποτέλεσμα να δημιουργηθεί μια ένταση.

Τα "καρφιά" της Μαίρης για την Ευδοκία στο Big Brother 2

"Μου ζητήθηκε να..." - Η αποκάλυψη της Μαίρης για την σεξουαλική παρενόχληση που δέχτηκε

Την γραμμή ζωή της Μαίρης παρακολουθήσαμε στο προηγούμενο Big Brother Live, μέσα από την συχνότητα του ΣΚΑΙ. Η συγκεκριμένη μάλιστα παίκτρια -που τσακώθηκε άσχημα στο σπίτι- εξομολογήθηκε την σεξουαλική παρενόχληση που δέχθηκε στον χώρο εργασίας της.

«Το 2008 ολοκληρώνω τις σπουδές μου στην διοίκηση επιχειρήσεων. Μια πολύ μεγάλη πολυεθνική μού δίνει την ευκαιρία και με επιλέγει ανάμεσα σε πάρα πολλούς. Η μεγαλύτερη δυσκολία ήταν να είσαι μια γυναίκα νεαρής ηλικίας και να μπορέσεις να κάνεις τη δουλειά σου όσο πιο σωστά γίνεται και να μπορέσουν να σε αντιμετωπίσουν και οι άλλοι με τον ίδιο σεβασμό και να έχεις ίσες ευκαιρίες. Και τις είχα.

Ενώ ήμουν πολύ χαρούμενη που ήμουν στην πολυεθνική, αποφασίζω να φύγω και να πάω σε μικρότερες εταιρείες. Βίωσα την παρενόχληση. Πιο συγκεκριμένα, μου ζητήθηκε να αλλάξει ο χώρος εργασίας και να ακολουθήσω τον διευθυντή μου για να δουλέψουμε μόνοι μας. Όχι απλά αρνήθηκα αλλά απευθύνθηκα και σε άλλους ανθρώπους για αυτό. Δυστυχώς τότε δεν εισακούστηκα με αποτέλεσμα να φύγω από την δουλειά και να δηλώσω παραίτηση. Αν μπορούσα να πω με μια λέξη αυτό που ένιωσα είναι θυμός και σοκ».

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

ΣΚΑΙ: Το Big Brother φτάνει στο τέλος του

Κυκλοφόρησε τραγούδι ενώ είναι μέσα στο σπίτι του Big Brother 2

Share