Big Brother 2: "Δεν μπορούμε να κάνουμε μόνο χαβαλέ" - Ξέσπασε ο Νάσος κατά της Ευδοκίας

Πολλά προβλήματα στο σπίτι λόγω των πρωτοβουλιών της

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Big Brother 2:

Πολλές ήταν οι εντάσεις στο αποψινό (3/11) επεισόδιο του Big Brother 2 με αφορμή τις πρωτοβουλίες που έχει πάρει αυτές τις μέρες η Ευδοκία, λόγω της αρχηγίας της.

Αυτή τη φορά, η ίδια επέλεξε να φτιάξει μερικά φαγητά, ωστόσο δεν είχε ρωτήσει κανέναν αν είναι όλοι πρόθυμοι να ξοδέψουν με αυτόν τον τρόπο τα υλικά που έχουν στην διάθεσή τους.

Η απόφαση αρχικά που πήρε για να φτιάξει μακαρόνια στο σπίτι έφερε τις πρώτες εντάσεις, οι οποίες συνεχίστηκαν με την πρωτοβουλία της ίδιας να πάρει τα αυγά όλων και να φτιάξει κέικ!

Φυσικά, αυτό ενόχλησε αρκετά τους συμπαίκτες της, ιδίως τον Νάσο, καθώς πολλοί από αυτούς επιλέγουν για το πρωινό τους τα αυγά! Εκτός από αυτό όμως, ο έντονος εκνευρισμός τους αφορά πως δεν συζητάει τίποτα και πως απλά πράττει, χωρίς να υπάρχει καμία συννενόηση.

Το ξέσπασμα του Νάσου για την Ευδοκία στο Big Brother 2

Μαίρη: «Το ύφος της Ευδοκίας είναι επιθετικό και ειρωνικό προς εμένα»

Από την στιγμή που η Ευδοκία κέρδισε την αρχηγία αυτής της εβδομάδας στο Big Brother, η σχέση της με την Μαίρη γίνεται ολοένα και χειρότερη.

Η πρώτη φαίνεται πως προσπαθεί μέρα με την μέρα να τα πηγαίνει καλά με όλους, με αποτέλεσμα η αρχική της παρέα στο σπίτι να νιώθει κάπως προδομένη.

Πρώτη πρώτη, δε, η Μαίρη, η οποία φαίνεται απογοητευμένη από την συμπεριφορά που έχει αυτές τις μέρες η Ευδοκία προς εκείνη. Αφορμή για τις αποψινές (3/11) μπηχτές της Μαίρης, μάλιστα, ήταν το ειρωνικό αλλά και επιθετικό ύφος της Ευδοκίας.

Η Μαίρη δεν ήθελε να φάει το φαγητό που έφτιαξε η αρχηγός του σπιτιού, με αποτέλεσμα να δημιουργηθεί μια ένταση.