Παρασκευή, 19 Αυγούστου 2022 | Επικοινωνία

Αιματοχυσία στον Σασμό - Στο νοσοκομείο η οικογένεια Σταματάκη

Οι σημερινές 4/11 εξελίξεις της σειράς του ALPHA

Αιματοχυσία στον Σασμό - Στο νοσοκομείο η οικογένεια Σταματάκη
TV24 04.11.2021 09:45
Από Ελένη Ζουγανέλη

Μπορεί ο Μαθιός να πέρασε μια απίστευτη ερωτική βραδιά με την Βασιλική στον Σασμό, ωστόσο η χαρά του θα εξαφανιστεί όταν σπεύσει στο νοσοκομείο στο πλευρό του αδερφού του Αστέρη. Ένα ατύχημα θα τους ανησυχήσει.

Οι 4/11 εξελίξεις του Σασμού

Επεισόδιο 37

Η επιστροφή της Τζένης γεμίζει τον Νικηφόρο χαρά. Ο Πέτρος από την άλλη χάνει μια ακόμα ευκαιρία να βρεθεί με τη Σεμίνα, ενώ ο Διονύσης αρχίζει και παρακολουθεί τις κινήσεις της πιο στενά... Στο μεταξύ ο Άγγελος, σε μία τυχαία επίσκεψη στο καφενείο, βλέπει κρεμασμένη στον τοίχο τη φωτογραφία με τις τρεις κοπέλες που έχει και ο ίδιος.

Μαθαίνει από την Άννα ότι στη φωτογραφία είναι η ίδια, η Ανθούλα και η Παναγιώτα, η μητέρα της Άσπας. Ταραγμένος επισκέπτεται την Άσπα και κατορθώνει να μάθει ότι η μάνα της δε πήγε ποτέ στην Αθήνα. Για την Ανθούλα, όμως, δεν ξέρει ακόμα τίποτα... Παράλληλα Αστέρης και Αργυρώ προσπαθούν να κρατηθούν σε απόσταση. Ένα ατύχημα, όμως, θα ανατρέψει τα πάντα!

Ο Αστέρης τραυματίζει άσχημα το χέρι του στη δουλειά και η κατάσταση είναι κρίσιμη. Ο Μαθιός και ο Άγγελος προσπαθούν να τον σώσουν, ενώ ο Αστέρης δέχεται απρόσμενη βοήθεια από έναν οικογενειακό του «εχθρό»… τον Πέτρο!

Η Αργυρώ μαθαίνει τα δυσάρεστα νέα από τον αδερφό της και αποφασίζει να αψηφήσει κάθε κίνδυνο και να πάει να δει τον Αστέρη στο νοσοκομείο. Η Μαρίνα προσπαθεί να τη σταματήσει, καθώς στο νοσοκομείο βρίσκεται η Καλλιόπη, αλλά η Αργυρώ είναι έτοιμη για όλα. Κι έτσι, το ατύχημα του Αστέρη θα σταθεί αφορμή να ξανάρθει κοντά του η Αργυρώ, αλλά και να αποκαλυφθεί η κρυφή τους σχέση σε ένα πρόσωπο που δεν έπρεπε να το μάθει.

«Κάποια στιγμή θα αποκαλυφθεί ότι...»

«Η Ντίνα τον θέλει τον Αντώνη. Τον ερωτεύτηκε, τον εμπιστεύτηκε, τον αγάπησε, τον σέβεται, της δίνει πάρα πολλά πράγματα. Νομίζω ότι αυτοί οι δύο βρέθηκαν στο τμήμα και με αφορμή τη δουλειά τους και το πως την έχουν παντρευτεί, έχουν δημιουργήσει μια οικογένεια. Κάπου εκεί νομίζω ότι είναι όλη τους η σχέση, μέσα σε αυτό και η ερωτική φυσικά, η οποία όπως είδαμε έληξε», είπε.

«Είναι μικρός ο κόσμος στον Σασμό και νομίζω πως κάποια στιγμή θα μάθει ποια είναι η αντίζηλος της. Δεν έχει έρθει όμως αυτό στα χέρια μου, ακόμα. Ξέρει και βλέπει προς το παρόν ότι ο Αντώνης είναι αλλού», συνέχισε.

«Η Ντίνα αντιλαμβάνεται πάρα πολύ τους ανθρώπους με το ένστικτο της. Μπορεί και τους διαβάζει. Εισπράττει την ενέργεια των άλλων. Έτσι και έχει «τσακώσει» τον Μανώλη. Κάποια στιγμή θα αποκαλυφθεί ότι ο Μαθιός είναι ο δολοφόνος! Νομίζω πως και εμείς θα πρέπει κάποια στιγμή να το βρούμε. Τι κάνουμε; Ποια είναι η δουλειά μας εκεί μέσα άμα δεν βρούμε τον δολοφόνο;», αποκάλυψε.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Ώρες αγωνίας στον Σασμό - Σε κίνδυνο Βασιλική και Μαθιός

Νέος κύκλος τρικυμίας στον Σασμό - Εμφανίζεται στο χωριό και φέρνει τα πάνω κάτω

Share