The Bachelor 2: Έμειναν όλοι "κάγκελο" - Η Λένα απέρριψε την συγγνώμη της Αθηνάς NY

Καθόλου καλά δεν πήγε αυτό...

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
The Bachelor 2: Έμειναν όλοι

Από την αρχή κιόλας της γνωριμίας τους στο The Bachelor, η Λένα με την Αθηνά New York δεν τα πήγαιναν καθόλου καλά και οι εντάσεις μεταξύ τους ήταν αρκετά συχνές.

Ωστόσο, στο αποψινό (4/11) επεισόδιο, λίγο μετά την επιστροφή της Λένας στο σπίτι, καθώς είχε βγει ραντεβού με τον Αλέξη, η Αθηνά την διέκοψε, σηκώθηκε όρθια και της ζήτησε συγγνώμη, καθώς όπως υποστήριξε θέλει να τα πηγαίνει καλά με όλες.

Παρόλα αυτά, όμως, η Λένα την αρνήθηκε, υποστηρίζοντας πως δεν συγχωρεί άτομα τα οποία της έχουν επιτεθει και της έχουν συμπεριφερθεί με άσχημο τρόπο. Στο τέλος, όμως, οι δύο κοπέλες έδωσαν τα χέρια και απλά συμφώνησαν να λένε μεταξύ τους τα τυπικά.

Η συγγνώμη της Αθηνάς NY στην Λένα και η απόρριψή της στο The Bachelor 2

Άλλος άνθρωπος - Η εικόνα της Αθηνάς New York πριν τις πλαστικές

H Αθηνά New York είναι χωρίς αμφιβολία μία από τις πιο εκρηκτικές παρουσίες του The Bachelor 2. Από την πρώτη κιόλας εμφάνισή της κατάφερε να κλέψει τις εντυπώσεις τόσο του τηλεοπτικού κοινού όσο και του Αλέξη Παππά.

Μέχρι στιγμής έχει δείξει πως τα πηγαίνει πολύ καλά με τον εργένη, τον "άντρα" της όπως τον αποκαλεί η ίδια, αν και η αλήθεια είναι πως δεν θα είναι αυτή που θα επιλέξει στο τέλος (δείτε εδώ ποια κερδίζει).

Η Αθηνά New York λοιπόν ζει μία τελείως διαφορετική ζωή στις ΗΠΑ, μιας και εργάζεται ως ηθοποιός και ως γυμνάστρια. Σε ιστοσελίδα που υπάρχει για τις συμμετοχές της σε ταινίες και σειρές, έχει αρκετές φωτογραφίες της Αθηνάς New York στις οποίες φαίνεται η διαφορά πριν τις πλαστικές επεμβάσεις.

Αθηνά New York πλαστικές