Elif: Σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση ο Σαφάκ - «Αρκετά! Μη μου ξαναμιλήσεις...»

Οι σημερινές 5/11 εξελίξεις της σειράς του STAR

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Elif: Σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση ο Σαφάκ - «Αρκετά! Μη μου ξαναμιλήσεις...»

Σε πολύ άσχημη ψυχολογική κατάσταση βρίσκεται ο Σαφάκ στην σειρά Elif, καθώς η εικόνα που είδε με Ζουλιντέ και τον πρώην της, τον έχει στοιχειώσει. Θα είναι οριστικός ο χωρισμός τους;

Οι 5/11 εξελίξεις της Elif

Ο Σαφάκ είναι δυστυχισμένος επειδή η σχέση του με τη Ζουλιντέ δεν είναι πια όπως ήταν κάποτε. Όταν συναντάει τυχαία τη Ζουλιντέ με τον Εμιρχάν δεν τους κοιτάζει καν.

Η Ζουλιντέ δεν μπορεί να καταλάβει τη συμπεριφορά του Σαφάκ αλλά ούτε και να την εξηγήσει στον Εμιρχάν, που τη ρωτάει γιατί συμβαίνει αυτό. Το σχέδιο της Αλέβ και της Λεμάν φαίνεται πως έχει λειτουργήσει σωστά και εκείνες δεν μπορούν παρά να χαίρονται με αυτή την εξέλιξη.

Η Ασλί συνεχίζει να εκπλήσσει θετικά τον Κερέμ με τις γνώσεις της. Η Παρλά δεν ζηλεύει που ο Κερέμ μιλάει συνέχεια για την Ασλί γιατί πιστεύει πως είναι μια άλλη κοπέλα που συνάντησε στην εταιρία, η οποία δεν είναι όμορφη.

Όταν όμως διαπιστώνει ποια είναι η πραγματική Ασλί, η αντίδρασή της θα είναι έντονη! Η Μπιρτσέ βρίσκεται σε δύσκολη θέση όταν η Παρλά της αναθέτει τα δικά της καθήκοντα στην εταιρία. Κάποιος όμως θα βρεθεί να τη βοηθήσει.

Σοβαρό πρόβλημα για πρωταγωνίστρια της σειράς

Η Αλέβ και η Λεμάν συναντάνε τον Τουφάν και εκείνος τους εξηγεί πως κατάφερε να καταστρέψει τη σχέση της Ζουλιντέ με τον Σαφάκ. Η Ζουλιντέ προσπαθεί να ξεκαθαρίσει την κατάσταση και την παρεξήγηση με τον Σαφάκ αλλά εκείνος φροντίζει να την αποφύγει.

Ο Κερέμ προσπαθεί να μη στενοχωρεί την Παρλά και εκείνη τον αγκαλιάζει ικανοποιημένη από τις υποσχέσεις του. Ο Μαχίρ δείχνει στη Ράνα τη διάθεσή του να συνεργαστούν και αυτό την ικανοποιεί. Ο σπιτονοικοκύρης της Μελέκ, ο Σεντάτ, πηγαίνει στο σπίτι της και επιμένει να της μιλήσει. Η Μελέκ δεν μπορεί να καταλάβει το λόγο.

Η Ασλί θέλει να πάει την Ελίφ βόλτα στη δουλειά της. Στο δρόμο όμως η Ελίφ πέφτει και χτυπάει και η Ασλί την πηγαίνει σε μια κλινική για να δουν το τραύμα της. Η Ελίφ πονάει αλλά θέλει να πάει να δει το χώρο εργασίας της Ασλί. Νιώθει ένοχη επειδή η Ασλί θα αργήσει εξαιτίας της στη δουλειά της. Η Ματσιντέ πηγαίνει στο νοσοκομείο αλλά λέει ψέματα στα παιδιά της. Ο γιατρός της λέει πως πάσχει από Αλτσχάιμερ. Η Ματσιντέ σοκάρεται. Αυτά θα δούμε στις 11/11.