Big Brother 2: Οριστική η ρήξη ανάμεσα σε Μαίρη και Ευδοκία - «Εσύ το δημιούργησες αυτό...»

Σκοτώθηκαν λίγο πριν το live

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Big Brother 2: Οριστική η ρήξη ανάμεσα σε Μαίρη και Ευδοκία - «Εσύ το δημιούργησες αυτό...»

Στο σημερινό live του Big Brother 2 παρακολουθήσαμε ένα απόσπασμα από τον καυγά της Ευδοκίας με την Μαίρη λίγο πριν τη ζωντανή σύνδεση. Οι δυο γυναίκες βρίσκονται στα μαχαίρια από την αρχή της εβδομάδας και η αλήθεια είναι πως σήμερα το μεταξύ τους διογκώθηκε.

Συγκεκριμένα, η παρεξήγηση είχε ξεκινήσει όταν η Ευδοκία είπε ότι η Μαίρη δεν κάνει ανακύκλωση. Η Μαίρη το πήρε πολύ βαριά καθώς η ανακύκλωση κατά κάποιο τρόπο συνδέεται και με τη δουλειά της.

Έτσι όταν κάθισαν να λύσουν το μεταξύ τους με πρωτοβουλία της Ευδοκίας δεν τα κατάφεραν καθώς μίλαγε η μία πάνω στην άλλη χωρίς κανένα αποτέλεσμα.

Ο καυγάς της Ευδοκίας με τη Μαίρη στο Big Brother 2

Δύσκολες ώρες για τη Σαμάνθα Μίσοβιτς μετά την αποχώρησή της από το Big Brother 2

Καλεσμένη στην εκπομπή Love it βρέθηκε το μεσημέρι της Δευτέρας (1/11) η Σαμάνθα Μίσοβιτς, η παίκτρια που αποχώρησε την προηγούμενη Παρασκευή από το Big Brother 2. Η Σαμάνθα μίλησε για την εμπειρία της στο παιχνίδι ενώ την ίδια στιγμή κατήγγειλε ένα περιστατικό που της συνέβη στον δρόμο.

Συγκεκριμένα είπε πως πολύς κόσμος ήταν αυτός που ασχολήθηκε μαζί της κατά τη συμμετοχή της στο Big Brother, ενώ τις μέρες που βρίσκεται εκτός σπιτιού έχει φάει πόρτες από μαγαζιά και έχει δεχθεί επίθεση με μπουκάλια στον δρόμο.

«Η αλήθεια είναι ότι δεν ήθελα να ασχοληθώ με αυτό, αλλά καλώς ή κακώς το παιχνίδι μάλλον το έβλεπαν πάρα πολλά άτομα, ασχολιούνται αυτοί με εμένα. Είναι πιεστικό… Να πηγαίνω σε ένα μαγαζί και να μη με αφήνουν να μπω, λόγω της δημοσιότητας, αλλά όχι κάτι αρνητικό.

Είχα όμως κι ένα συμβάν αρνητικό. Εκεί που περπατούσα για να πάω για καφέ μαζί με το σκυλάκι μου, δέχτηκα μπουκάλια, δέχτηκα χαρτιά, πάρα πολλά πράγματα. Λογικά δεν τους άρεσα στο παιχνίδι. Το σκυλάκι μου που είναι πάρα πολύ χαρούμενο, ερχόταν να με πλησιάσει κάποιος και του ορμούσε. Που δεν τα κάνει αυτά τα πράγματα, αλλά σοκαρίστηκε και ο σκύλος. Έχω βέβαια και θετικά μηνύματα και είμαι χαρούμενη γι’ αυτό», είπε χαρακτηριστικά.