The Bachelor 2: Αδιανόητη σκηνή από τη Μαρία - «Με εμένα τραβήχτηκες και φιλάς την Άννα;»

«Νομίζεις ότι οι άντρες στην έξω ζωή μου, μου το έχουν κάνει ποτέ αυτό;»

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
The Bachelor 2: Αδιανόητη σκηνή από τη Μαρία - «Με εμένα τραβήχτηκες και φιλάς την Άννα;»

Τα νεύρα της Μαρίας δεν ήταν καθόλου καλά στο σημερινό επεισόδιο του The Bachelor 2, μιας και μετά το σκηνικό που είχε με την Αθηνά New York, πλησίασε τον Αλέξη για να τον φιλήσει αλλά έφαγε χυλόπιτα. Η αντίδρασή της δεν ήταν καθόλου ψύχραιμη.

Αμέσως μετά το σκηνικό αυτό, ο Αλέξης πλησίασε την Άννα και τότε η Μαρία αποφάσισε να τους κόψει τη στιγμή. Πήγε στον Αλέξη και με πολύ ύφος του είπε: «Συγγνώμη, όταν πήγα να σε φιλήσω τραβήχτηκες και τώρα πας και φιλάς την Άννα; Νομίζεις ότι οι άντρες έξω στη ζωή μου, μου το έχουν κάνει πολλές φορές αυτό;».

Ο Αλέξης Παππάς της είπε πως υπερβαίνει τα όρια και τότε εκείνη έφυγε νευριασμένη από τον κήπο.

Η σκηνή της Μαρίας στον Παππά στο The Bachelor 2

Έφτασε η απόφαση από τον ALPHA για το The Bachelor 2

Μεγάλο σούσουρο έχει δημιουργηθεί τις τελευταίες μέρες με το The Bachelor 2, με αφορμή τα πλάνα που προβάλλονται σε πανελλήνια εμβέλεια στην prime time ζώνη. Μάλιστα, ρεπορτάζ του Πρωινού ανέφερε πως ο ALPHA έχει αποφασίσει να κόψει το συγκεκριμένο πρότζεκτ καθώς κάνει κακό στην εικόνα του σταθμού.

Όπως φαίνεται το εν λόγω ρεπορτάζ έχει πέσει κατά πολύ έξω καθώς κάθε άλλο παρά κόβεται το The Bachelor 2. Τα γυρίσματα έχουν φτάσει σε τελικό στάδιο αν και ήδη έχει κυκλοφορήσει το όνομα της νικήτριας (δείτε εδώ ποια κερδίζει τον Αλέξη Παππά).

O ALPHA θέλησε να απαντήσει με τον δικό του τρόπο στα δημοσιεύματα που θέλουν το The Bachelor να κόβεται και αυτό ήρθε με ένα ακόμα «καυτό» πλάνο από την πισίνα της βίλας. Σύμφωνα με πληροφορίες που έχουν κυκλοφορήσει, το κανάλι έχει αποφασίσει να μην αλλάξει καθόλου το φορμάτ του ριάλιτι μέχρι το τέλος της σεζόν και να δείξει εμπιστοσύνη στο προϊόν που πέρυσι έφερε τόσο μεγάλη επιτυχία.

Bachelor ALPHA