J2US: Η έκπληξη που φύλαξε στην Βίκυ Σταυροπούλου ο Κοκλώνης την άφησε άφωνη - «Μα τι κάνετε, θα τρελαθώ»

Η φαντασμαγορική τούρτα και το...μονόπετρο "έκλεψαν" τις εντυπώσεις

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
J2US: Η έκπληξη που φύλαξε στην Βίκυ Σταυροπούλου ο Κοκλώνης την άφησε άφωνη - «Μα τι κάνετε, θα τρελαθώ»

Από την έναρξη του φιλανθρωπικού μουσικού show «J2US» όπου προβάλλεται μέσα από την τηλεοπτική συχνότητα του ALPHA, ο Νίκος Κοκλώνης ευχήθηκε στο "γυναικάκι" του, την Βίκυ Σταυροπούλου καθώς σήμερα έχει τα γενέθλιά της.

Μέσα σε όλα μια φαντασμαγορική έκπληξη την περίμενε καθώς μια τεράστια τούρτα εμφανίστηκε με όλους τους συντελεστές να τραγουδούν τα «χρόνια πολλά» στην κριτή.

Την περίμενε, όμως, και ένα πελώριο μπαλόνι-μονόπετρο με τον Νίκο Κοκλώνη να της το προσφέρει κι εκείνη να απαντά «I do». Μάλιστα, ο Νίκος Κοκλώνης δεν δίστασε να πάρει το μικρόφωνο μιας και της αφιέρωσε μία διασκευή του «Θα τα πίνω για μένα».

Η έκπληξη στην Βίκυ Σταυροπούλου

«Λύγισε» η Βίκυ Σταυροπούλου - «Δεν θα ξεχάσω ποτέ και έχει χαραχτεί βαθιά στην καρδιά μου»

Σε μια πολύ συγκινητική ανάρτηση προχώρησε η Βίκυ Σταυροπούλου. Η γνωστή ηθοποιός θέλησε να θυμηθεί και να μοιραστεί μια από τις πιο όμορφες στιγμές της καριέρας της.

Συγκεκριμένα, η Βίκυ Σταυροπούλου -που πρόσφατα έκανε το εμβόλιο για τον κορωνοϊο- δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram μια φωτογραφία από το Αρχαίο Θέατρο της Επιδαύρου, όπου είχε αποσπάσει και τις καλύτερες κριτικές ως «Λυσιστράτη».

Η ανάρτηση της Βίκυς Σταυροπούλου

Στην λεζάντα της δημοσίευσης, η ηθοποιός έγραψε χαρακτηριστικά: «Πέρυσι αυτήν την μέρα στην Επίδαυρο έζησα την πιο συγκινητική στιγμή της θεατρικής μου ζωής! Εξακολουθώ να νιώθω τεράστια ευγνωμοσύνη… Ευχαριστώ όλους όσους συνέβαλαν για να πραγματωθεί αυτό το όνειρο, ευχαριστώ όλους εσάς που ήσασταν εκεί η θύμηση της αγάπη σας μου γλυκαίνει την ψυχή!

Αυτό βέβαια που δεν θα ξεχάσω ποτέ και έχει χαραχτεί βαθιά στην καρδιά μου, είναι η περηφάνια της Δανάης που αποτυπώνεται στην δεύτερη φωτογραφία. Σας ευχαριστώ για όλα, καλό μήνα!».