Σασμός - «βόμβα»: Η Καλλιόπη πιάνει στο κρεβάτι να κάνουν έρωτα τους...

Βόμβα!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Σασμός - «βόμβα»: Η Καλλιόπη πιάνει στο κρεβάτι να κάνουν έρωτα τους...

Στον Σασμό, η Καλλιόπη, κάθε φορά που ο Μαθιός πηγαίνει στο σπίτι της Βασιλικής, κάθεται σε αναμμένα κάρβουνα. Ηδη τον έχει προειδοποιήσει να ξεκόψει από το σπίτι της χήρας, αλλά δεν του έχει πει τι ακριβώς φοβάται. Βρίσκει δικαιολογίες για να του προβάλλει ώστε να τον κρατήσει μακριά, αλλά τελικά αυτό που φοβόταν έγινε και μάλιστα με τον πιο τραγικό τρόπο...

Ο Μαθιός, παρότι λίγες μέρες πριν πήγε να πιαστεί στα πράσα μέσα στο σπίτι της Βασιλικής, δεν βάζει μυαλό και συνεχίζει τις κρυφές επισκέψεις. Οι φόβοι της Καλλιόπης όσο πάνε και γίνονται μεγαλύτεροι, αλλά ακόμα δεν είναι σίγουρη. Μάλιστα οι υποψίες της για τη Βασιλική μοιάζουν να κατευνάζονται, καθώς η τελευταία ετοιμάζεται να πάει στο Ηράκλειο για να δει το Νικηφόρο: «Να πας στο καλό, να δώσεις τα χαιρετίσματά μου», της λέει και παίρνει μια ανάσα. Ενώ, αποκαλύπτεται όλη η αλήθεια της βεντέτας για πρώτη φορά.

Ομως τα πράγματα δεν αργούν να αλλάξουν δραματικά. Ο Μαθιός, που τα έχει όλα κανονίσει, ζει μια βραδιά πάθους με τη Βασιλική, αλλά η παράνομη σχέση τους όχι μόνο θα γίνει γνωστή με τραγικό τρόπο αλλά και στον πλέον ακατάλληλο άνθρωπο. Και φυσικά οι συνέπειες θα είναι ολέθριες… Η Καλλιόπη αποφασίζει να πάει από το σπίτι της Βασιλικής, με ένα ένστικτο αλλόκοτο να την καθοδηγεί. Μόλις φτάνει εκεί δεν χτυπάει την πόρτα, αλλά προσπαθεί να καταλάβει αν είναι κάποιος μέσα στο σπίτι.

Γυρίζει γύρω-γύρω από τη λεία της και δεν αργεί να πιάσει στα πράσα τον Μαθιό με τη Βασιλική. Μέσα από ένα ανοιχτό παράθυρο τους βλέπει στο κρεβάτι μαζί. Κάνουν έρωτα και δείχνουν το πάθος και την αγάπη που αισθάνεται ο ένας για τον άλλον.

Για την Καλλιόπη όμως το θέαμα είναι αποτρόπαιο και τους επιτίθεται: «Ντροπή σας, μωρε. Ποιον πήγατε να κοροϊδέψετε; Ηξερα τι γύρευες τρεις και λίγο στης χήρας», του λέει και διώχνει τον Μαθιό από το σπίτι: «Φύγε και μην ξαναπατήσεις το πόδι σου. Εξαφανίσου από μπρος μου πριν κάνω κανένα κακό», τον προστάζει. Οσο για τη Βασιλική και μόνο το δολοφονικό της βλέμμα έφτασε για να της κοπεί το αίμα. Αυτή ήταν η φταίχτρα για την Καλλιόπη, που έμπλεξε τον γιο της στα δίχτυα της. Δείτε όμως και ένα άλλο "καυτό" spoiler για την σειρά.

Σασμός η Καλλιόπη μαθαίνει την σχέση Μαθιού Βασιλικής

Ο Μαθιός αγριεμένος αλλά πιο πολύ σκεφτικός για την τύχη της Βασιλικής μετά από αυτά, καταφεύγει στο σπιτάκι στο βουνό. Εκεί πάει και τον βρίσκει ο Αστέρης: «Ηρθε η ώρα να μου πεις τι τρέχει», του λέει και ο Μαθιός εξομολογείται στον αδελφό του την κρυφή σχέση του: «Αυτή τη γυναίκα αγάπησα. Πάντα αυτή ήταν στην καρδιά μου. Εκανα υπομονή τόσα χρόνια. Χαράμισα τη ζωή μου και τώρα;», παραδέχεται και τα δύο αδέλφια έρχονται πολύ κοντά μιας και η μοίρα θέλει και τους δύο με απαγορευμένους έρωτες.

Παράλληλα, η Καλλιόπη γνωρίζοντας πλέον τη σχέση του γιου της με τη χήρα του Στεφανή, κάνει τη σύνδεση και αρχίζει να υποψιάζεται ότι ο γιος της είναι ο δολοφόνος: «Παναγία μου. Αυτός το έκαμε για να μείνει χήρα και να την έχει μόνος του λόγου του», μονολογεί και εκεί που περπατάει αισθάνεται μια ζαλάδα και πέφτει… Λίγο μετά η Μαρίνα, η εχθρός της, τη σώζει όταν τη βρίσκει πεσμένη στον δρόμο. Την ίδια στιγμή ο Μαθιός φοβάται ότι η Βασιλική κινδυνεύει και προειδοποιεί τη μητέρα του: «Ο,τι έχεις θα το λύσεις μαζί μου. Τη Βασιλική θα την αφήσεις ήσυχη και δεν θα την ξαναενοχλήσεις», της λέει.

Η Καλλιόπη όσο περνάνε οι ώρες τόσο πιο πολύ έχει αρχίσει να υποψιάζεται τον Μαθιό για τον φόνο του Στεφανή αλλά δεν θέλει να το πιστέψει: «Τι βλακείες σκέφτομαι. Σιγά μην έφτασε σ’ αυτό το σημείο να σκοτώσει. Απλά τώρα βρήκε την ευκαιρία να τη ζυγώσει, που την ήθελε», μονολογεί και ζητά από τον Μαθιό να επιστρέψει στο σπίτι, αλλά εκείνος θέτει τους δικούς του όρους: «Δεν θα μου κάνεις κουβέντα άλλη φορά για τη Βασιλική. Δεν θα μάθει κανείς άλλος τίποτα και θα συνεχίσω τα πάρε-δώσε κανονικά στο σπίτι της όπως και πριν», της ξεκαθαρίζει.

Στο μεταξύ η επιστροφή του Νικηφόρου στο χωριό θα δημιουργήσει αναστάτωση στη Βασιλική, που θέλει να κρύψει τη σχέση της με τον Μαθιό από το παιδί της πάση θυσία. Λίγο αργότερα θα έχουν 3 θανάτους.

Στέλλα & Αργυρώ ξανά στα άκρα στον Σασμό

Ο Αστέρης με την Αργυρώ προσπαθούν να βρουν τρόπο να μείνουν μαζί μακριά από όλες αυτές τις καταστάσεις. Στο μεταξύ η Στέλλα συναντιέται τυχαία με τον Αστέρη και οι ελπίδες της αναζωπυρώνονται, καθώς ο Αστέρης της χαρίζει ένα τριαντάφυλλο.

Η Στέλλα πιστεύει ότι ο Αστέρης με αυτή την κίνηση θέλει να την προσεγγίσει ξανά. Τον παρακολουθεί και μετά από λίγα λεπτά τον βλέπει να χαρίζει και στην Αργυρώ ένα τριαντάφυλλο. Η κοπέλα απογοητεύεται για μια ακόμη φορά. Ο πληγωμένος της εγωισμός όμως θα την οδηγήσει σε μια πράξη που θα σοκάρει τον Αστέρη. Η Στέλλα στέλνει τη φωτογραφία που τους έχει βγάλει στο κινητό του Αστέρη.

Μόλις το βλέπει η Αργυρώ γίνεται έξαλλη και της στέλνει ηχητικό μήνυμα: «Τι άλλο θέλεις πια και δεν μας αφήνεις ήσυχους;», αλλά η Στέλλα της στέλνει επίσης ένα μήνυμα με τη φωτογραφία του δικού της τριαντάφυλλου: «Πριν λίγο πήρα κι εγώ ένα ίδιο τριαντάφυλλο». Τα πράγματα φτάνουν στα άκρα και η Αργυρώ με τον Αστέρη προσπαθούν να αποφασίσουν πώς θα αντιμετωπίσουν τη Στέλλα…