GNTM 4: Το μοίρασμα των disadvantage έφερε αντιδράσεις; - Ποιο είναι το concept της σημερινής δοκιμασίας;

Τι συνέβη;

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
GNTM 4: Το μοίρασμα των disadvantage έφερε αντιδράσεις; - Ποιο είναι το concept της σημερινής δοκιμασίας;

Το GNTM 4 επέστρεψε για άλλη μια φορά απόψε 8/11 με ένα άκρως απολαυστικό επεισόδιο. Μετά από το challenge χορού, σειρά είχε η νέα δοκιμασία για τα επίδοξα μοντέλα.

Για πρώτη φορά στα χρονικά του GNTM 4, το concept ‘Rodeo’ επιστρέφει σε νέο location αλλά με τα ίδια ζητούμενα. Aυτή τη φορά στο Σοφικό Κορινθίας, τα fashion cowboys και cowgirls καλούνται να αναμετρηθούν τόσο μεταξύ τους, όσο και με έναν μηχανικό μαινόμενο ταύρο, για την καμπάνια βιταμινούχου νερού.

Το άτομο που έπρεπε να δώσει τα disadvantage ήταν η Κυβέλη. Oι δύο κοπέλες στις οποίες έδωσε τα disadvantages η Κυβέλη είναι η Όλγα και η Μαρία. Άραγε ποιοι θα καταφέρουν να… «δαμάσουν» τις δυσκολίες του concept;

Σε ποια μοντέλα έδωσε το disadvantage η Κυβέλη;

Το ανάρμοστο πλάνο κοπέλας που έχει φέρει αντιδράσεις - Έκανε ζουμ ο καμεραμάν

Πολλές αντιδράσεις έχει προκαλέσει στο διαδίκτυο ένα ανάρμοστο πλάνο από το GNTM 4. Πρωταγωνίστρια είναι παίκτρια, η οποία προσπαθεί να βγάλει εις πέρας την δοκιμασία. Ωστόσο, ο καμεραμάν έκανε ζουν σε... ακατάλληλα μέρη.

Δεν είναι λίγες οι φορές που σε ριάλιτι έχουν προβληθεί ανάρμοστα πλάνα που έχουν προκαλέσει σάλο, όπως για παράδειγμα στο The Bachelor.

Δείτε το ανάρμοστο πλάνο που προβλήθηκε στο GNTM, στο Athensmagazine.gr