Big Brother 2: Ο Κωστής αποκάλυψε το παράπονό του στην Μαίρη

Ποια ήταν η αντίδρασή της;

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Big Brother 2: Ο Κωστής αποκάλυψε το παράπονό του στην Μαίρη

Κρίσιμη θα μπορούσε να θεωρηθεί η σχέση του Κωστή και της Μαίρης καθώς ο ίδιος θέλησε να της εκφράσει ποια είναι τα παράπονά του μιας και τον τελευταίο καιρό έχουν απομακρυνθεί αρκετά μεταξύ τους.

Μεταξύ άλλων ο ίδιος απόρησε για ποιον λόγο η Μαίρη δεν πήγε να του δώσει μια αγκαλιά αλλά προτίμησε να πάει στον Ισίδωρο, ο οποίος την προηγούμενη Παρασκευή αποχώρησε από το σπίτι του μεγάλου αδελφού.

Οι σχέσεις των παικτών στο σπίτι φαίνεται να μην είναι και στην καλύτερη φάση καθώς προηγουμένως ο Νάσος με την Ελευθερία τσακώθηκαν επίσης, δείτε εδώ ποιος είναι ο λόγος.

Η συζήτηση Κωστή - Μαίρης

Πρόωρο τέλος για το Big Brother 2

Μπορεί ο ΣΚΑΙ να πίστευε πως θα είναι μια καλή χρόνια για το Big Brother, ωστόσο τα νούμερα τηλεθέασης δεν είναι καθόλου ευνοϊκά, με την πορεία του ριάλιτι να είναι αρκετά καθοδική.

Για αυτό λοιπόν, σύμφωνα με την εκπομπή Super Κατερίνα, το Big Brother 2 πρόκειται να τελειώσει πριν από την προβλεπόμενη ημερομηνία και συγκεκριμένα μια εβδομάδα νωρίτερα.

Με άλλα λόγια, θα δούμε όπως όλα δείχνουν τον τελικό όχι την παραμονή Χριστουγέννων, όπως συνηθίζεται, αλλά στις 17 Δεκεμβρίου.

Μάλιστα, ειπώθηκε πως είναι πολύ πιθανόν να μην ξανά δούμε στο μέλλον την επόμενη σεζόν του Big Brother.