Άγριες Μέλισσες: Η Δρόσω θα βρεθεί μπροστά σε ένα σοκαριστικό θέαμα

Καταιγιστικές οι αποψινές 9/11 εξελίξεις της σειράς του ΑΝΤ1

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Άγριες Μέλισσες: Η Δρόσω θα βρεθεί μπροστά σε ένα σοκαριστικό θέαμα

Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις που θα σημειωθούν στο αποψινό (9/11) επεισόδιο των Άγριων Μελισσών καθώς η Ελένη βρίσκεται στην αγκαλιά του Λάμπρου, αλλά ο Ζάχος δείχνει τις αληθινές του προθέσεις απέναντί του.

Οι αποψινές 9/11 εξελίξεις των Άγριων Μελισσών

Τρίτη 9 Νοεμβρίου - Επεισόδιο 26

Η επίσκεψη του Πέτρου στο σπίτι της Ασημίνας δεν πηγαίνει όπως υπολογίζει, ενώ η Δρόσω σκέφτεται το φιλί της με τον Λευτέρη. Ο Δούκας είναι ταραγμένος από την εξομολόγηση της Αντιγόνης, ενώ τη Μυρσίνη την πνίγουν οι υποψίες. Η γιορτή για την υπογραφή των συμβολαίων κανονίζεται στο μαγαζί των Σεβαστών και ο Νικηφόρος έρχεται σε σύγκρουση με το Νώντα.

Η Ελένη υποψιάζεται πως ο Ζάχος αμφιβάλλει για τον Λάμπρο, ενώ ο Προκόπης δέχεται μια απρόσμενη επίσκεψη. Η Ασημίνα αναλαμβάνει τη θέση της κοσμικογράφου στην εφημερίδα και κάνει αισθητή την παρουσία της στην εκδήλωση της Νομαρχίας, ενώ η Δρόσω θα βρεθεί μπροστά σε ένα σοκαριστικό θέαμα ενώ κυκλοφόρησε και ένα δυνατό spoiler.

Σοκ! Ο Κωνσταντής είναι ετοιμοθάνατος

Σε οριακή κατάσταση είναι πλέον η υγεία του Κωνσταντή και ανά πάσα ώρα και στιγμή μπορεί να πεθάνει! Η Δρόσω που το μαθαίνει δεν μπορεί να αντέξει μια τέτοια σκέψη και έτσι τα παρατάει όλα και τρέχει να τον σώσει! Το TV24 έχει όλο το αποκλειστικό ρεπορτάζ για τις Άγριες Μέλισσες.

ΑΠΟ ΤΗ ΓΙΑΝΝΑ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ

Ο Κωνσταντής με τη Δρόσω, όπως ήδη γνωρίζετε, αναγκάστηκαν να χωρίσουν υπό το βάρος των αποκαλύψεων στο τέλος του β΄ κύκλου. Ομως ο έρωτάς τους δεν έσβησε ποτέ... Ακόμα σιγοκαίει και παρά τις προσπάθειές τους να προχωρήσουν, κάτι τέτοιο φαντάζει δύσκολο! Μέσα σε όλα ο Κωνσταντής καταφεύγει στο ποτό προκειμένου να ξεχάσει όσα συνέβησαν στη ζωή του...

Η δολοφονία του αδελφού του από τη γυναίκα που αγαπάει; Η δολοφονία του Γιάννου μπροστά στα μάτια του; Η προδοσία των γονιών του; Το τέλος της φιλίας του με τον Μελέτη; Ολα αυτά και ακόμα περισσότερα είναι τα πράγματα που ο νεαρός Σεβαστός θέλει να ξεχάσει!

Ωστόσο, να σημειώσουμε πως πριν λίγες ημέρες έγινε γνωστή η τραγική είδηση πως πέθανε ηθοποιός της σειράς του ΑΝΤ1.

Ομως πλέον η κατάστασή του με το αλκοόλ έχει ξεφύγει και ήδη γνωρίζουμε πως η υγεία του είναι εύθραυστη και κινδυνεύει ανά πάσα ώρα και στιγμή να πεθάνει από κίρρωση του ήπατος! Τόσο τα αδέλφια του όσο και οι γονείς του τον έχουν παρακαλέσει ουκ ολίγες φορές να κάνει μια προσπάθεια να το κόψει και να παλέψει να σταθεί ξανά στα πόδια του! Μάταια, όμως! Ο Κωνσταντής συνεχίζει να κινείται σε επικίνδυνα μονοπάτια, μέχρι που ο οργανισμός του ξεπερνάει τα όριά του και αρχίζει η αντίστροφη μέτρηση για το τέλος του...

Άγριες Μέλισσες Ο Κωνσταντής είναι ετοιμοθάνατος