Τετάρτη, 18 Μαΐου 2022 | Επικοινωνία

Ανατροπή της τελευταίας στιγμής: Αυτή είναι τελικά η νικήτρια του Bachelor 2;

Ποια Άννα; ΣΟΚ!

Ανατροπή της τελευταίας στιγμής: Αυτή είναι τελικά η νικήτρια του Bachelor 2;
TV24 11.11.2021 13:40
Από Έφη Εκίζογλου

Στο Vanda's blog του Youweekly.gr εδώ και αρκετό καιρό σας έχουμε αποκαλύψει ποια είναι τα ονόματα των κοριτσιών του The bachelor 2 που φτάνουν στην τελική τριάδα (δείτε τα εδώ) και βρίσκονται μια ανάσα από την καρδιά του Αλέξη Παππά οπότε... καλό είναι να μιλάμε ανοιχτά από εδώ και πέρα!

Η Άννα, η Γιώτα και η Αθηνά New York είναι οι τρεις κοπέλες που κατάφερε να ξεχωρίσει ο εργένης και οι τέσσερις τους βρίσκονται ήδη στο μαγευτικό νησί της Σαντορίνης όπου αύριο, Παρασκευή 12/11 ξεκινούν και τα γυρίσματα του μεγάλου τελικού!

Το Youweekly.gr επειδή είναι χιλιόμετρα μπροστά κάθε φορά στην ενημέρωση, σας έχει αποκαλύψει επίσης ποια θα είναι η μεγάλη νικήτρια (δείτε εδώ φωτογραφία που βρίσκεται στην αγκαλιά του Αλέξη Παππά) ΑΛΛΆ... πριν από λίγα λεπτά ξεκίνησε να κυκλοφορεί στο διαδίκτυο πως υπάρχει ανατροπή σε αυτό που όλοι γνωρίζαμε μέχρι σήμερα!

Ποια είναι τελικά η νικήτρια του Bachelor 2;

Πληροφορίες της τελευταίας στιγμής αναφέρουν πως η κοπέλα που κατάφερε να κερδίσει το ενδιαφέρον και τελικώς την καρδιά του Αλέξη Παππά είναι όχι η Άννα που ξέραμε μέχρι τώρα αλλά η Αθηνά New York!

Σαν Youweekly.gr δεν θέλουμε να πάρουμε ακόμα θέση μέχρι να είμαστε σε θέση να επιβεβαιώσουμε ή να διαψεύσουμε 100% την συγκεκριμένη είδηση! Ωστόσο, δεν μπορούσαμε να μην σας μεταφέρουμε τις πληροφορίες αυτές...

Νικήτρια Bachelor 2

Αναμένεται, θα επανέλθουμε!

Ποια είναι η Αθηνά

Η Αθηνά του Bachelor 2 (όχι η ωμοφάγος Αθηνά) γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Νέα Υόρκη και έτσι, έρχεται απευθείας από την Αμερική. Είναι αποφασισμένη να κατακτήσει την καρδιά του Bachelor, αφού άλλωστε δηλώνει ότι θέλει να παντρευτεί Έλληνα! Και γιατί να μην είναι αυτός ο Αλέξης μας;

Η Αθηνά πιστεύει πολύ στον Θεό και ονειρεύεται μια μέρα να αποκτήσει τη δική της οικογένεια και να μείνει για πάντα στην Ελλάδα που τόσο αγαπάει! Θέλει ο Bachelor να έχει μπράτσα, καλή καρδιά και να μην είναι τσιγγούνης.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

The Bachelor 2 - Η Γιώτα ξεφτίλισε συμπαίκτρια της: «Είναι βούρλο»

The Bachelor 2: Ο Αλέξης "έδιωξε" ξαφνικά παίκτρια - Ξέσπασε σε κλάματα η Ιζαμπέλα μόλις το έμαθε

Share