The Bachelor 2: "Δεν είμαι ερωτευμένος μαζί της" - Ο Αλέξης "άδειασε" την Γιώτα

Και μάλιστα στην Άννα...

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
The Bachelor 2:

Ραντεβού με την Γιώτα πήγε στο αποψινό (11/11) επεισόδιο του The Bachelor ο Αλέξης, με τον ίδιο ωστόσο να μαθαίνει κάτι αργότερα που δεν του άρεσε καθόλου.

Η Άννα ήταν αυτή που διάλεξε για το επόμενο ραντεβού και η ίδια σε μια συζήτηση που είχαν του αποκάλυψε πως η Γιώτα λέει σε όλο το σπίτι πως ο Αλέξης είναι ερωτευμένος μαζί της.

Αυτό τον έβγαλε όμως έξω από τα ρούχα του, με αποτέλεσμα να την "αδειάσει" κανονικότατα και να τονίσει πως δεν είναι ερωτευμένος μαζί της, παρά τους ισχυρισμούς της ενώ την ίδια στιγμή η Γιώτα πήγε να πιαστεί μαλλί με μαλλί με την Φένια!

Το "άδειασμα" του Αλέξη για την Γιώτα στο The Bachelor 2

Η Γιώτα ξεφτίλισε συμπαίκτρια της: «Είναι βούρλο»

Στην εκπομπή Super Κατερίνα μίλησε η Γιώτα, η οποία βρίσκεται ανάμεσα στα 10 κορίτσια που διεκδικούν τον Αλέξη Παππά. Ανάμεσα σε όσα είπε η μελαχρινή κοπέλα, ξεφτίλισε συμπαίκτρια της αποκαλώντας την "βούρλο".

«Δεν θεωρώ ότι με έχουν βγάλει εκτός ανταγωνισμού τα άλλα κορίτσια, απλά είναι λογικό ο Αλέξης να θέλει να τις γνωρίσει όλες. Θέλω ο άλλος να τρελαίνεται για εμένα και εγώ το ίδιο, δεν μου αρέσουν τα χλιαρά πράγματα», δήλωσε και συνέχισε:

«Με τον Αλέξη ταιριάζουμε πολύ σε αυτό. Ο άνθρωπος αυτός δεν επαναπαύεται ποτέ στη σχέση του. Αν με επιλέξει θα συμπληρώνουμε ο ένας τον άλλον. Μεγαλύτερες ανταγωνίστριες μου είναι η Άννα και η Λένα». Βέβαια, μια θα είναι η νικήτρια και εμείς έχουμε το όνομα της.

Όσο για τον χαρακτηρισμό «βούρλο» που είχε πει για την Ιωάννα: «Είναι μια κοπέλα που αλλάζει συνέχεια συμπεριφορές. Δεν μπορώ να καταλάβω. Τι είναι; Βούρλο είναι».