Γη της Ελιάς: Σε απόγνωση ο Ισίδωρος - Κοντά στο να χάσει την περιουσία του

Όλα όσα θα δούμε απόψε (14/11)

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Γη της Ελιάς: Σε απόγνωση ο Ισίδωρος - Κοντά στο να χάσει την περιουσία του

Ραγδαίες φαίνεται πως θα είναι οι εξελίξεις στο σημερινό (14/11) επεισόδιο της επιτυχημένης σειράς του Mega, Γη της Ελιάς μιας και ο Ισίδωρος κινδυνεύει να χάσει την περιουσία του μετά την "επίθεση" που δέχεται από την Αντιγόνη, ενώ δε θα αργήσει να αντιμετωπίσει και ένα πρόβλημα με την υγεία του.

Τι θα δούμε σήμερα στη Γη της Ελιάς (14/11)

Επεισόδιο 73

Ο γιατρός δεν μιλά ευθέως στην Αρετή και η οικογένεια Καπερνάρου δεν ξέρει αν πρέπει να της πει όλη την αλήθεια για την κατάσταση της υγείας της. Η Αθηνά, βάζει την Αναστασία να μεσολαβήσει, για να κάνουν το τραπέζι στον Ιάκωβο Βρεττάκο και να γνωριστούν. Ο Στέφανος ρωτά τον Στάθη, πότε σκοπεύει να μαζέψει τα πράγματά του και να φύγει από το σπίτι για να ζήσει ανενόχλητος τον έρωτά του με την Ιουλία. Η Βασιλική παραιτείται από το ανθοπωλείο θέλοντας, από εδώ και πέρα, να φροντίζει τη μητέρα της. Η Μυρτάλη με την Ισμήνη υπογράφουν τα συμβόλαια και ξεκινούν τη συνεργασία τους.

Η περιουσία του Ισίδωρου απειλείται από την Αντιγόνη κι ο Μάνος του ζητά να του την μεταβιβάσει όλη, αμέσως. Οι ενοχές πνίγουν τον Στάθη, ο οποίος ζητά από την Ιουλία να χωρίσουν οριστικά.

Ο Ιάκωβος υποψιάζεται τον Ισίδωρο & τον Μάνο

Η Αναστασία αποκαλύπτει στον Ιάκωβο πως η Αθηνά σκοπεύει να μεταβιβάσει το μισό μερίδιό της από την περιουσία των Βρεττάκων στη Μυρτάλη: «Την άκουσα με ίδια μου τα αυτιά που το έλεγε στην κυρία Μαργαρίτα. Αλήθεια, θα δώσει τα μισά από αυτά που της άφησε ο Ιπποκράτης στη Μυρτάλη;», τον ρωτάει.

Γη της Ελιάς Ισίδωρος

Ο Ιάκωβος μεταφέρει το νέο στην Ιουλία κι αυτή, με τη σειρά της, απαιτεί από τον Ισίδωρο και τον Μάνο να κάνουν το ίδιο: «Καλά, με κοροϊδεύετε; Εδώ η Αθηνά που είναι μια ξένη θα δώσει το μισό μερίδιο στη Μυρτάλη, δεν θα ακολουθήσετε εσείς το παράδειγμά της;», τους λέει και απαιτεί να μεταβιβάσουν ένα μερίδιο από το ποσοστό της επιχείρησης στη Μυρτάλη.

Η προσπάθειά της, όμως, είναι μάταιη, καθώς δεν δείχνουν διατεθειμένοι να χάσουν κάτι από τα κεκτημένα τους: «Ιουλία, τα έχουμε πει αυτά. Αλλο η συγγένεια και άλλο η δουλειά. Η επιχείρηση θα μείνει όπως είναι. Τελείωσε», της ξεκαθαρίζει. Η Ιουλία μεταφέρει τη συζήτηση που είχαν στον Ιάκωβο, οποίος δείχνει κάτι να μην του αρέσει. Η αντίδραση του Ισίδωρου και του Μάνου τον βάζει σε υποψίες και τον οδηγεί να ψάξει εκ νέου το θέμα της διαθήκης του Ιπποκράτη.