DWTS - highlights 14/11: Τα κλάματα στο πλατό και η απρόσμενη αποχώρηση

Όσα είδαμε χθες

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
DWTS - highlights 14/11: Τα κλάματα στο πλατό και η απρόσμενη αποχώρηση

Απολαυστικό ήταν το χθεσινό 14/11 επεισόδιο του Dancing with the stars. Είχαμε κλάματα, επικές ιστορίες και μια απρόσμενη αποχώρηση.

Τα 14/11 highlights του DWTS

"Με εκθέτεις" - "Κόκκαλο" η Τζώρτζια Γεωργίου με το σχόλιο του Jason Roditis

Στη σκηνή του DWTS ανέβηκε το βράδυ της Κυριακής (14/11) η Τζώρτζια Γεωργίου μαζί με τον παρτενέρ της, ωστόσο τα πράγματα δεν πήγαν και τόσο καλά.

Η Κύπρια δημοσιογράφος έδωσε τον καλύτερο της ευατό όμως δεν κατάφερε να εντυπωσίασει αρκετά την κριτική επιτροπή. Ο Jason Roditis, δε, την άφησε κόκκαλο με το σχόλιό του.

«Μόνο που με κοιτάς σε βλέπω να τρέμεις. Είμαστε εδώ να βοηθήσουμε. Την πρώτη βδομάδα είπα ότι μπορούμε να δούμε το ζευγάρι που θα κερδίσει το παιχνίδι και τώρα με εκθέτεις! Επιμένω όμως, έχεις τόσες δυνατότητες. Δεν θέλω να με βλέπεις με φόβο. Από την αρχή βλέπω κάθε βδομάδα μια σκάλα που κατεβαίνει στην ψυχολογία» είπε χαρακτηριστικά ο κριτής, βαθμολογώντας το ζευγάρι με μόλις 5 βαθμούς. Εντωμεταξύ, εδώ και μερικές μέρες, έχει αποκαλυφθεί και το ζευγάρι που βρίσκεται στο μουσικό σόου!

"Όταν ήμουν 19 χρονών..." - Η επική ιστορία της Μαριάννας Γεωργαντή για την Γερμανού

Συγκεκριμένα, αφού ολοκληρώθηκε η βαθμολογία, η Μαριάννα αποκάλυψε πως όταν ήταν μικρή παρίστανε την... Ναταλία Γερμανού προκειμένου να μπει στις εγκαταστάσεις ενός καναλιού.

«Αυτό δεν το έχω πει ποτέ σε κανέναν και αν με βλέπει τώρα την εκτιμώ πάρα πολύ. Την αγαπώ γιατί είχα συνεργαστεί μαζί της.

Όταν ήμουν 19 χρονών και είχα ξεκινήσει να κάνω την πρακτική μου, ήθελα να συναντήσω τη διευθύντρια ψυχαγωγίας ενός τηλεοπτικού σταθμού. Δεν μπορούσα όμως να την συναντήσω. Πήγα εκεί, φόρεσα μια κουκούλα… Ναταλία μου, σε λατρεύω…. Και λέω λοιπόν «παιδιά, εγώ είμαι, η Ναταλία… Δεν με αναγνωρίζετε; Πέρασε το καλοκαιράκι για αυτό! Εγώ είμαι, η Ναταλία Γερμανού». Έκανα ότι είμαι η Ναταλία Γερμανού

Από την Αλίκη Βουγιουκλάκη και την γνωστή ταινία το πήρα… Μπήκα όμως γιατί νόμισαν ότι είμαι η Ναταλία Γερμανού».

"Λύγισε" ο Δημήτρης Κοκονίδης στον αέρα του STAR - Η συγκινητική αναφορά στα παιδιά του

Ο ντράμερ των Onirama ανέβηκε στη σκηνή, μετά την Μαριάννα Γεωργάντη και σημείωσε την καλύτερή του εμφάνιση και μάλιστα τόνισε πως στην αρχή κορόιδευε τον χόρο, ωστόσο πλέον πιστεύει πως έχει μάθει πάρα πολλά από την έως τώρα εμπειρία του από το σόου.

Ο Στέφανος Δημουλάς συγκεκριμένα τόνισε πως τον συγκίνησε αρκετά η εμφάνιση του, σχολιάζοντας χαρακτηριστικά: «Αντιλαμβάνομαι από που προέρχεται αυτή η ανασφάλεια στο να δείξεις την τελειότητα της κίνησης σου. Θέλω να σκεφτείς τον γιο σου και την κόρη σου. Θέλω να σκεφτείς αυτά τα δύο παιδιά ότι έχουν έναν πατέρα, ο οποίος τολμάει αυτή τη στιγμή να βγει στο πανελλήνιο και να τολμήσει όλα όσα του έλεγαν οι γύρω του να μην προσπαθήσει ποτέ.

Αυτοί οι δύο άνθρωποι εκεί έξω και η κορούλα σου όταν θα μεγαλώσει θα βλέπει αυτό το βίντεο και αυτή την κριτική που σου κάνουμε αυτή τη στιγμή… Δεν με νοιάζει τι είδα, με νοιάζει που είδα μια ιστορία να ξεδιπλώνεται με την μεγαλύτερη καρδιά». Φυσικά, ο Δημήτρης Κοκονίδης δεν κατάφερε να κρύψει την συγκίνησή του με τα λόγια του κριτή.

Αμηχανία με την ερώτηση της Καγιά στον Jason Roditis - Αρνήθηκε να απαντήσει

Αμηχανία επικράτησε στο πλατό, με αφορμή μια ερώτηση που έκανε η Βίκυ Καγιά στους κριτές και συγκεκριμένα στον Jason Roditis, ο οποίος έκανε μια αυστηρή κριτική στην Τζώρτζια Γεωργίου στην αρχή του σόου.

Η παρουσιάστρια συγκεκριμένα απευθύνθηκε στην κριτική επιτροπή, και τους ρώτησε ποιος είναι ο άνθρωπος που τους εμπνέει για να χορεύουν καλύτερα.

Ο Jason λοιπόν αρνήθηκε να απαντήσει με τον Στέφανο Δημουλά να σχολιάζει χιουμοριστικά πως φοβάται μην... φάει παντόφλα! Τελικά, ο κριτής αποκάλυψε πως η γυναίκα που τον εμπνέει είναι φυσικά η σύζυγός του!

Αυτό είναι το ζευγάρι που αποχώρησε

Η Βίκυ Καγιά ξεκίνησε με τυχαία σειρά να ανακοινώνει τα ζευγάρια που θα χορέψουν κανονικά και την επόμενη εβδομάδα. Στο τέλος, έμειναν στη σκηνή η Έλενα Τσαγκρινού και ο παρτενέρ της και ο Πάνος Γιαννακόπουλος με τη ντάμα του.

Τελικά το ζευγάρι που αποχώρησε από το “Dancing with the stars” ήταν η Έλενα Τσαγκρινού με τον Βλαντιμίρ.

DWTS highlights 14/11