Elif: Η Ζουλιντέ απειλείται ξανά - «Δεν μπορείς να κάνεις κάτι τέτοιο Τουφάν»

Οι σημερινές 15/11 εξελίξεις της σειράς του STAR

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Elif: Η Ζουλιντέ απειλείται ξανά - «Δεν μπορείς να κάνεις κάτι τέτοιο Τουφάν»

Στην σειρά Elif, ο Τουφάν απειλεί ξανά την Ζουλιντέ με το παιδί, καθώς θέλει να τα βρει και πάλι με τον Σαφάκ. Κάτι τέτοιο όμως ακόμη δεν θα γίνει, καθώς ο γιος της είναι πάνω από όλα. To τέλος με τον Σαφάκ είναι άσχημο.

Oi 15/11εξελίξεις στην Elif

Η Μελέκ, η Ασλί και η Ελίφ επιστρέφουν σπίτι τους και βλέπουν μέσα σε αυτό τον Σεντάτ να κάθεται άνετος. Μετά την πρώτη έκπληξη, που νιώθουν, η Μελέκ και η Ασλί απευθύνονται στον Σεντάτ και ζητάνε εξηγήσεις επειδή μπήκε στο σπίτι χωρίς την άδεια τους.

Εκείνος ισχυρίζεται πως μπήκε στο σπίτι γιατί αναγκάστηκε, όταν οι γείτονες τον ενημέρωσαν πως υπήρξε διαρροή φυσικού αερίου. Η Μελέκ και η Ασλί δείχνουν να πείθονται από τις εξηγήσεις του. Ο Σαφάκ επιστρέφει από το σχολείο μαζί με τον Εμιρχάν.

Ο Εμιρχάν καταλαβαίνει πως υπάρχει κάποιο πρόβλημα ανάμεσα στον Σαφάκ και τη μητέρα του και ο μικρός ζητάει από τον δάσκαλο του να συμφιλιωθεί με τη Ζουλιντέ. Η Ζουλιντέ νιώθει νευρικότητα όταν έρχεται στο μαγαζί ο Σαφάκ με τον Εμιρχάν. Όμως παράλληλα είναι αποφασισμένη να μιλήσει με τον Σαφάκ και να ξεκαθαρίσει την κατάσταση.

Την επόμενη μέρα, η Ζουλιντέ βλέπει να τον Σαφάκ να κατευθύνεται στο σχολείο και βρίσκει το κουράγιο να τον πλησιάσει. Ο Σαφάκ αναγκάζεται να μιλήσει μαζί της αν και δεν το επιθυμεί. Η Αλέβ τους βλέπει μαζί και ενημερώνει τον Τουφάν. Οι δυο τους καταστρώνουν νέα σχέδια για μεγαλώσουν το χάσμα ανάμεσα στη Ζουλιντέ και τον Σαφάκ.

Ο Λεβέντ με τις δραστηριότητες του συνεχίζει να εκπλήσσει τη Χουμεϊρά. Ο Λεβέντ λαμβάνει μέρος σε έναν ποδηλατικό αγώνα και πείθει τελικά και τη Χουμεϊρά να λάβει μέρος. Αυτή η διαδικασία τους φέρνει συναισθηματικά ακόμα πιο κοντά. Ο Κερέμ πηγαίνει στην εταιρία και μαθαίνει ότι η Ράνα έκανε μια συμφωνία πίσω από την πλάτη του, γεγονός που τον εξοργίζει. Θυμώνει πολύ μαζί της αλλά δεν μπορεί να κάνει κάτι για να το αλλάξει.

Αυτοκίνητο χτυπά την Ελίφ και την στέλνει στο νοσοκομείο

Ο Κερέμ και η Ασλί περιμένουν τους καλεσμένους τους στο εστιατόριο. Η πτήση των καλεσμένων τους όμως έχει καθυστέρηση. ΄Έτσι, ο Κερέμ και η Ασλί απολαμβάνουν μόνοι ένα υπέροχο γεύμα.

Η Λεμάν κρύβει από τον Σαφάκ την επιστολή που έχει έρθει με την αίτησή του αλλά εκείνος τυχαία τη βρίσκει στα σκουπίδια. Ο Τουφάν και ο Εμιρχάν τρώνε μαζί και όταν ο μικρός αναφέρει το όνομα του Σαφάκ, ο Τουφάν του λέει πως ο Σαφάκ θα φύγει. Ο Εμιρχάν νιώθει μεγάλη λύπη και φεύγει. Ο Τουφάν προσπαθεί να τον πιάσει.

Η Ελίφ ξεχνάει το κασκόλ της στον κινηματογράφο και η Μελέκ επιστρέφει για να το πάρει. Η Ελίφ περιμένει τη μητέρα της και βλέπει έναν άντρα που πουλάει μπαλόνια. Περνάει τον δρόμο χωρίς να προσέξει και τη χτυπάει ο Μαχίρ με το αυτοκίνητό του. Όταν επιστρέφει η Μελέκ μαθαίνει πως έγινε το ατύχημα και πηγαίνει αμέσως στο νοσοκομείο για να βρει την Ελίφ και τον οδηγό, που τη χτύπησε. Ο Μαχίρ νιώθει απαίσια, παρά το γεγονός πως δεν έφταιγε για ό,τι έγινε και συνοδεύει την Ελίφ στο νοσοκομείο…