Elif: Ο Σεντάντ απειλεί την Ασλί και την πονά - «Τι κάνεις; Άσε το χέρι μου»

Οι σημερινές 17/11 εξελίξεις της σειράς του STAR

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Elif: Ο Σεντάντ απειλεί την Ασλί και την πονά - «Τι κάνεις; Άσε το χέρι μου»

Στην σειρά Elif, αφού η Μελέκ του επιτίθεται μετά τα ψέματα που είπε σε όλη την γειτονιά, ο Σεντάν απειλεί την Ασλί, αφού την είδε μαζί με τον Κερέμ έξω από το σπίτι της. Τι θα συμβεί μόλις τους δει ο δεύτερος;

Οι 16/11 εξελίξεις της Elif

Ο Λεβέντ και η Χουμεϊρά κάνουν ποδήλατο, αν και στην αρχή η Χουμεϊρά είναι τρομαγμένη και δεν θέλει να συνεχίσει. Ο Λεβέντ όμως την ενθαρρύνει και τελικά η Χουμεϊρά νιώθει υπέροχα κάνοντας κάτι διαφορετικό, αγνοώντας ακόμα και ένα μικρό ατύχημα. Είναι χαρούμενη επειδή τα κατάφερε.

Ο Σεντάτ συνεχίζει να κουτσομπολεύει τη Μελέκ σε όλη τη γειτονιά, έχοντας ένα νέο σχέδιο για να την πλησιάσει. Ο Εμιρχάν πηγαίνει στο σπίτι του Σαφάκ για να κάνει μια σχολική εργασία και η Λεμάν χαίρεται πολύ όταν τον βλέπει.

Ο Κερέμ πηγαίνει την Ασλί σπίτι της αλλά τους βλέπει ο Σεντάτ. Όταν ο Κερέμ απομακρύνεται, ο Σεντάτ μιλάει άσχημα στην Ασλί. Όμως ο Κερέμ τους βλέπει, επιστρέφει και χτυπάει τον Σεντάτ για να του δώσει ένα μάθημα.

Μετά από αυτό το επεισόδιο, ο Σεντάτ θυμώνει ακόμα περισσότερο με την Ασλί. Η Κιγιμέτ ακούει τη Ματσιντέ να μιλάει στον Λεβέντ για την ασθένειά της και χαίρεται με τη δυστυχία της αδελφής της.

Αυτοκίνητο χτυπά την Ελίφ και την στέλνει στο νοσοκομείο

Ο Κερέμ και η Ασλί περιμένουν τους καλεσμένους τους στο εστιατόριο. Η πτήση των καλεσμένων τους όμως έχει καθυστέρηση. ΄Έτσι, ο Κερέμ και η Ασλί απολαμβάνουν μόνοι ένα υπέροχο γεύμα.

Η Λεμάν κρύβει από τον Σαφάκ την επιστολή που έχει έρθει με την αίτησή του αλλά εκείνος τυχαία τη βρίσκει στα σκουπίδια. Ο Τουφάν και ο Εμιρχάν τρώνε μαζί και όταν ο μικρός αναφέρει το όνομα του Σαφάκ, ο Τουφάν του λέει πως ο Σαφάκ θα φύγει. Ο Εμιρχάν νιώθει μεγάλη λύπη και φεύγει. Ο Τουφάν προσπαθεί να τον πιάσει.

Η Ελίφ ξεχνάει το κασκόλ της στον κινηματογράφο και η Μελέκ επιστρέφει για να το πάρει. Η Ελίφ περιμένει τη μητέρα της και βλέπει έναν άντρα που πουλάει μπαλόνια. Περνάει τον δρόμο χωρίς να προσέξει και τη χτυπάει ο Μαχίρ με το αυτοκίνητό του. Όταν επιστρέφει η Μελέκ μαθαίνει πως έγινε το ατύχημα και πηγαίνει αμέσως στο νοσοκομείο για να βρει την Ελίφ και τον οδηγό, που τη χτύπησε. Ο Μαχίρ νιώθει απαίσια, παρά το γεγονός πως δεν έφταιγε για ό,τι έγινε και συνοδεύει την Ελίφ στο νοσοκομείο…