Μόλις Χθες: Πρόσωπα "φωτιά" εισβάλλουν στην σειρά του ΣΚΑΙ

θα φέρουν τα πάνω κάτω

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Μόλις Χθες: Πρόσωπα

Μπορεί να φημολογούνταν ότι θα δούμε μια αποχώρηση στη σειρά, Μόλις Χθες, αυτή του Απόστολου Γκλέτσου, ωστόσο δεν ισχύει και μάλιστα πρόκειται να δούμε και μερικές αφίξεις.

Τα δύο πρόσωπα που εισβάλλουν στην σειρά του ΣΚΑΙ, Μόλις χθες

Σύμφωνα, συγκεκριμένα, με πληροφορίες, στην νέα σειρά του ΣΚΑΙ πρόκειται να εισβάλλουν δύο αγαπημένοι ηθοποιοί. Ο λόγος για τον Μέμο Μπεγνή και τον Νίκο Πολυδερόπουλο.

Ο Μέμος Μπεγνής θα πολιορκήσει ερωτικά την Μαριάννα Τουμασάτου (Μαρία Γαζή), ενώ ο Νίκος Πολυδερόπουλος θα συνάψει σχέση με την Χρύσα Μιχαλοπούλου (Κορίνα Λάμπρου).

 Μόλις Χθες Μέμος Μπεγνής

 Μόλις Χθες Νίκος Πολυδεερόπουλος

Οι σημερινές 19/11 εξελίξεις του Μόλις χθες

Στο σημερινό επεισόδιο (19/11) της σειράς Μόλις Χθες, στην οποία εισέβαλε και ένα νέο πρόσωπο, ο Σπύρος εκβιάζει τον Αντώνη ώστε να φανεί εκείνος ένοχος για τη δωροδοκία του ιατροδικαστή.

Ο Μιχάλης και η Λουίζα καταφέρνουν να μιλήσουν με τον Σαλιτσίνι. Η Έλενα μαθαίνει ότι είναι οι δυο τους στην Ιταλία και ενημερώνει τον Σπύρο. Η Δάφνη, η Κορίνα και η Χριστίνα ανησυχούν για την κατάσταση του Αντώνη, ο οποίος για άλλη μια φορά επισκέπτεται απρόσμενα τη Μαρία.

Η στάση του Σταύρου προβληματίζει τη Νόρα, που θέλει να τον διεκδικήσει. Ο Ιάσονας και η Άννα έρχονται πιο κοντά.

Αποστόλης Τότσικας: "Η αλήθεια είναι..." - Η απάντησή του στην κόντρα του Γκλέτσου με τον τεχνικό του ΣΚΑΙ

Στην κάμερα του Happy Day μίλησε το πρωί της Παρασκευής (19/11) ο Αποστόλης Τότσικας. Ο γνωστός ηθοποιός μεταξύ άλλων μίλησε για τον καυγά που φημολογείται ότι σημειώθηκε μεταξύ του Απόστολου Γκλέτσου και ενός τεχνικού από την σειρά που πρωταγωνιστούν, Μόλις Χθες.

Οι φήμες αυτές συγκεκριμένα θέλουν τον ηθοποιό να πιάστηκε στα χέρια με τον τεχνικό και πως μάλιστα ο ΣΚΑΙ τον έδιωξε από την σειρά.

«Τι να σας πω… Πιάστηκαν και στα χέρια; Ειλικρινά δεν ξέρω να σας πω, δεν έχω ιδέα! Δεν γνωρίζω, αυτό που μου λέτε πρώτη φορά το ακούω. Δεν διαβάζω δημοσιεύματα είναι η αλήθεια. Μόνο αυτά που έχω να παίξω διαβάζω».