Ένας παράνομος δεσμός ξεκινάει στις Άγριες Μέλισσες - Θα έχει απρόβλεπτες συνέπειες

Οι 22-25/11 εξελίξεις της σειράς του ΑΝΤ1

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Ένας παράνομος δεσμός ξεκινάει στις Άγριες Μέλισσες - Θα έχει απρόβλεπτες συνέπειες

Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις που θα σημειωθούν στα επεισόδια της επόμενης εβδομάδας στην αγαπημένη σειρά του ΑΝΤ1, Άγριες Μέλισσες, που πρόκειται να σταματήσει για μερικές μέρες.

Οι 22-25/11 εξελίξεις των Άγριων Μελισσών

Δευτέρα 22 Νοεμβρίου – Επεισόδιο 33

Η Δρόσω αποφασίζει να σταθεί στο πλευρό του Κωνσταντή και να τον βοηθήσει να κόψει το ποτό. Μια απόφαση που δε θ’ αποδειχθεί εύκολη.

Στο σπίτι της οικογένειας Μεγαρίτη, επικρατεί αναβρασμός μετά τις αποκαλύψεις για την εμπλοκή του Λευτέρη στο θεατρικό έργο. Ο Ακύλας δίνει τελεσίγραφο στον γιο του. Θα κάνει πίσω ο Λευτέρης, γι’ ακόμα μια φορά, ή θα ξεκινήσει πόλεμο με τον πατέρα του; Η Ελένη ζητάει απ’ την Ασημίνα να μην αποκαλύψει στον Πέτρο τις πληροφορίες που τους έφερε ο Προκόπης, ενώ ο Λάμπρος αποφασίζει ν’ αναλάβει τις ευθύνες του για να γλυτώσει τον Αντώνη. Η Κορίνα ζητάει απ’ τον Μελέτη ν’ αναβάλλουν τον γάμο τους. Η Ελένη και οι υπόλοιποι ξεκινούν μια δύσκολη κι επικίνδυνη αποστολή. Να βρουν τα πτώματα του Δημήτρη Ορφανίδη και των συντρόφων του και να γλυτώσουν τον Λάμπρο από βέβαιη καταδίκη. Θα τα καταφέρουν ή η Ασφάλεια θα προλάβει να τους ανακαλύψει;

Τρίτη 23 Νοεμβρίου – Επεισόδιο 34

Η Ελένη με τον Προκόπη, τον Άγγελο και τον Πέτρο ψάχνουν να βρουν τα πτώματα στο βουνό. Η σύλληψη της Δρόσως προκαλεί σε όλους αναστάτωση. Ο Λευτέρης συγκρούεται με τον πατέρα του και με την υποστήριξη της μητέρας του ο Ακύλας πείθεται να υποχωρήσει. Η Ασημίνα ζητάει τη βοήθεια του Νικηφόρου, προκαλώντας τη ζήλια του Πέτρου.

Η Μυρσίνη καταλαβαίνει το σχέδιο της Αντιγόνης για να κερδίσει τον Δούκα. Εκείνος τη διαβεβαιώνει πως δεν πρόκειται να την εγκαταλείψει ποτέ, αλλά ένα γράμμα τού επιφυλάσσει μια μεγάλη έκπληξη που θα αλλάξει τα πάντα. Ο Μπάμπης με τον Κυριάκο τραγουδούν στο μαγαζί του Νικηφόρου, τραβώντας το ενδιαφέρον της Κορίνας που διασκεδάζει με τις φίλες της παρά τις αντιρρήσεις του Μελέτη. Το αντικίνημα του Βασιλιά δίνει ελπίδες πως ίσως ξημερώσει μια άλλη μέρα, ενώ ο Ακύλας, ο Καλογεράς και ο Ζάχος είναι επί ποδός. Ο Λάμπρος βρίσκεται αντιμέτωπος με μια σκληρή πραγματικότητα καθώς ο Γαϊτάνης πρέπει ν’ ακολουθήσει τις εντολές του καθεστώτος.

Άγριες Μέλισσες εξελίξεις επόμενης εβδομάδας

Τετάρτη 24 Νοεμβρίου – Επεισόδιο 35

Όλοι είναι ανάστατοι με το αντικίνημα του βασιλιά Κωνσταντίνου. Στη Λέρο, τα πράγματα παίρνουν επικίνδυνη τροπή, ενώ η υγεία του Αντώνη επιδεινώνεται. Ο Ακύλας, βλέποντας τον κίνδυνο να χάσει τα κεκτημένα του, παίρνει μια παράτολμη απόφαση για να σώσει το τομάρι του.

Ο Πέτρος είναι καταρρακωμένος απ’ τα ευρήματα στο βουνό. Ο Δούκας δεν αποκαλύπτει στη Μυρσίνη τα όσα ανακάλυψε και παίρνει την απόφαση να γυρίσουν στην Ελλάδα. Το επόμενο πρωί, ένας έρωτας θα βρει ξανά το λιμάνι του, ενώ ένας παράνομος δεσμός φαίνεται να ξεκινάει με απρόβλεπτες συνέπειες.

Πέμπτη 25 Νοεμβρίου – Επεισόδιο 36

Η Ελένη ανακουφίζεται με τον ερχομό του Λάμπρου παρόλο που ξέρει πως τα δύσκολα είναι μπροστά τους. Ο Ακύλας αποφασίζει να κάνει μεγάλη ζωή, εις βάρος της κοινότητας του Διαφανίου, δημιουργώντας προβλήματα στον Τόλλια. Η Μυρσίνη προσπαθεί να εξηγήσει την αλλαγή συμπεριφοράς του Δούκα, ο οποίος παραδίνεται στην αγκαλιά της Αντιγόνης. Ο Πέτρος αποφασίζει να εκδικηθεί τον θάνατο του αδερφού του, βάζοντας στο στόχαστρο τους δολοφόνους του. Η οικογένεια Τόλλια υποδέχεται τον Θανάση που κάθε φορά γυρίζει όλο και χειρότερος, προκαλώντας τριγμούς. Η Δρόσω επιστρέφει στο θέατρο κι ανάμεσα στους θεατές θα βρεθούν ο Κωνσταντής και η Ζωή.Ο Νικηφόρος δέχεται μια δυσάρεστη έκπληξη απ’ τη Ρένα, ενώ η Ελένη και ο Λάμπρος θα πάρουν, μετά από πολύ καιρό, μια μικρή ανάσα απ’ τα προβλήματα που τους ταλανίζουν…

Άγριες Μέλισσες εξελίξεις

Νέο ζευγάρι στις Άγριες Μέλισσες

Μια γνωριμία που καταλήγει σε έρωτα θα έχουμε στα επόμενα επεισόδια της σειράς του ANT1 «Άγριες μέλισσες» και μιλάμε για τον Μπάμπη και την Κορίνα, που η τυχαία γνωριμία τους θα τους κάνει να νιώσουν δυνατά συναισθήματα! Το TiVi Σίριαλ έχει όλο το ρεπορτάζ.

Από τη Γιάννα Παπανικολάου

Στο ερωτικό κομμάτι της σειράς θα επικεντρωθούν από εδώ και στο εξής τα επεισόδια των «Άγριων μελισσών» παρά τις αντιδράσεις των σεναριογράφων πως κάτι τέτοιο δεν ισχύει! Κι όμως, εδώ και δύο εβδομάδες η σειρά εκτός από την αγωνία της Ελένης να σώσει τον άντρα της και τον άγριο ξυλοδαρμό του Λάμπρου στην εξορία, τα επεισόδια επικεντρώνονται στους έρωτες των πρωταγωνιστών (βλέπε Δούκας-Αντιγόνη, Ασημίνα-Πέτρος, Κωνσταντής-Ζωή, Δρόσω-Λευτέρης κ.λπ.).

Στα επόμενα επεισόδια θα δείτε κι έναν νέο και απρόσμενο έρωτα να γεννιέται που θα φέρει τα πάνω-κάτω και πώς θα γίνει αλλιώς, αφού πρόκειται για την Κορίνα και τον Μπάμπη!

Η Κορίνα, από τη στιγμή που έμαθε για το παρελθόν του Μελέτη με την Πηνελόπη, έχασε κάθε εμπιστοσύνη στο πρόσωπο του αρραβωνιαστικού της. Και μπορεί φαινομενικά να κάνει πως δεν συμβαίνει τίποτα, όμως με την κάθε ευκαιρία φροντίζει να του το υπενθυμίζει, ενώ έχουμε ήδη δει να του λέει σε παλαιότερο επεισόδιο πως δεν μπορεί να είναι με κάποιον που δεν γνωρίζει.

Παράλληλα ο άγριος τσακωμός του Μελέτη με τον Ακύλα, οδηγεί την Κορίνα στην απόφαση να αναβάλουν τον γάμο τους. Κατά βάθος η ίδια δεν νιώθει πλέον σίγουρη για τον έρωτά της για εκείνον, ωστόσο δεν το παραδέχεται σε κανέναν.

Ποιος μπορεί άλλωστε να ξεχάσει τη συμπεριφορά που είχε απέναντι στη μητέρα της, όταν εκείνη αντέδρασε για τον αρραβώνα της με τον Μελέτη; Κι ενώ συμβαίνουν αυτά, ο Κυριάκος μετά την αποχώρησή του από το καφενείο της Βιολέτας εξαιτίας των προστριβών που είχαν λόγω του Ακύλα Μεγαρίτη, παραιτείται και αποφασίζει να στραφεί προς τον Νικηφόρο και τον Κωνσταντή ώστε να ξεκινήσει δουλειά στο μαγαζί τους μαζί με τον Μπάμπη, που μόλις επέστρεψε από Λέρο, θέλει να ανασυγκροτηθεί και να αρχίσει να ζει ξανά τη ζωή του.

Άγριες Μέλισσες Κορίνα

Τα αδέλφια Σεβαστού δέχονται την πρότασή τους και πατέρας με γιο ξεκινούν να τραγουδάνε στο μαγαζί τους με μεγάλη επιτυχία. Ενα βράδυ η Κορίνα μαζί με την παρέα της θα βρεθεί εκεί για να διασκεδάσει, παρά τις αντιρρήσεις του Μελέτη να μην πηγαίνει στο συγκεκριμένο μαγαζί. Οταν ο Μπάμπης εμφανίζεται στη σκηνή, η Κορίνα εντυπωσιάζεται τόσο με τη φωνή του όσο και με την παρουσία του!

Οταν τελειώνει το πρόγραμμα, εκείνη φροντίζει να τον πλησιάσει για να τον γνωρίσει και εκείνος δείχνει να ενδιαφέρεται για εκείνη. Σύντομα τα δύο νέα παιδιά θα ξεκινήσουν να κάνουν παρέα που θα καταλήξει σ’ έναν παράφορο και παράνομο έρωτα! Και φαντάζεστε τι έχει να γίνει όταν μάθει ο Ακύλας με ποιον έχει μπλέξει η κόρη του, στην οποία έχει αδυναμία!

H Δρόσω βλέπει Κωνσταντή και Ζωή

Στο σπίτι της οικογένειας Μεγαρίτη επικρατεί αναβρασμός μετά τις αποκαλύψεις για την εμπλοκή του Λευτέρη στο θεατρικό έργο και ο Ακύλας δίνει τελεσίγραφο στον γιο του. Την ίδια ώρα, η Δρόσω αποφασίζει να σταθεί στο πλευρό του Κωνσταντή, του οποίου η ζωή βρίσκεται σε κίνδυνο, μέχρι να γίνει καλά και να ξεπεράσει το πρόβλημα υγείας που έχει! Φαίνεται όμως πως βρίσκει πολλά εμπόδια, κι αυτό γιατί η αστυνομία τη συλλαμβάνει για το θεατρικό έργο που ανέβασε ο Λευτέρης.

Τόσο ο νεαρός όσο και η Ζωή καταφέρνουν να πείσουν τον Ακύλα πως η Δρόσω Σταμίρη δεν είχε καμία σχέση με όλο αυτό και πως απλά έπαιζε τον ρόλο της και έτσι εκείνος δίνει εντολή να την αφήσουν ελεύθερη. Η περιπέτεια της κοπέλας ευτυχώς λήγει γρήγορα και επιστρέφει στο θέατρο να συνεχίσει τη δουλειά της! Μόνο που μια δυσάρεστη έκπληξη την περιμένει εκεί καθώς ανάμεσα στους θεατές βρίσκεται ο Κωνσταντής μαζί με τη Ζωή!