Βινύλιο: Επική στιγμή στον αέρα της εκπομπής - Ο Κανάκης μεταμορφώθηκε σε Μαζωνάκη

Δείτε αναλυτικά τι συνέβη

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Βινύλιο: Επική στιγμή στον αέρα της εκπομπής - Ο Κανάκης μεταμορφώθηκε σε Μαζωνάκη

Πρεμιέρα έκανε πριν από λίγες ημέρες το Βινύλιο όπου προβάλλεται μέσα από την τηλεοπτική συχνότητα του ΑΝΤ1. Το βράδυ της Παρασκευής 19/11 ο Αντώνης Κανάκης και η παρέα του "καλησπέρισαν" τους τηλεθεατές με ένα ξεσηκωτικό Millenium party με ελληνικά χορευτικά τραγούδια των 00’s.

Μάλιστα, ο Χρήστος Κιούσης ντύθηκε Νίκος Καρβέλας, από την άλλη δε ο Γιάννης Σερβετάς εμφανίστηκε ως Σάκης Ρουβάς από τα… Lidl και ο Αντώνης Κανάκης αποθεώθηκε ως Γιώργος Μαζωνάκης. Δείτε εδώ τα νούμερα τηλεθέασης που σημείωσε μιας και ήταν αρκετά ικανοποιητικά.

Η έναρξη στο Βινύλιο

Έξαλλος ο Κανάκης με τον Πορτοσάλτε - «Η συναισθηματική σου νοημοσύνη βρίσκεται υπό του μηδενός»

Στην 10/11 εκπομπή Ράδιο Αρβύλα, ο Αντώνης Κανάκης ξέσπασε κατά του δημοσιογράφου Άρη Πορτοσάλτε. Αφορμή στάθηκε μια δήλωση που έκανε για την τραγωδία στην Θεσσαλονίκη, όπου ασυνείδητος οδηγός χτύπησε διανομέα και τον εγκατέλειψε στον δρόμο.

«Υπάρχει βέβαια και μια συγκεκριμένη συμπεριφορά των διανομέων, για να τα λέμε, Θεός σχωρέστον. Δεν θα κάνω σύγκριση, αλλά κι αυτός οδηγεί μοτοσυκλέτα. Αυτός που οδηγεί το αυτοκίνητο έχει την ευθύνη για όλους, αλλά θα πρέπει και οι φίλοι που οδηγούν μοτοσυκλέτα να αποφασίσουν, θα κοιτάμε δεξιά, θα κοιτάμε αριστερά» είχε πει τότε ο Άρης Πορτοσάλτε.

«Ο άνθρωπος που οδηγούσε χωρίς δίπλωμα και περνούσε χωρις κόκκινο αφέθηκε ελεύθερος. Πόσο ενδιαφέρον έχει δημοσιογραφικά αυτό; Και ο Άρης Πορτοσάλτε έκανε ένα σχόλιο με αιχμηρή ματιά. Για να βγαίνεις στον αέρα της τηλεόρασης μία ημέρα μετά το γεγονός και να κάνεις αυτό το σχόλιο πρέπει η συναισθηματική σου νοημοσύνη να βρίσκεται υπό του μηδενός. Οι άνθρωποι που βγαίνουν στην τηλεόραση καλό είναι να έχουν μία ενσυναίσθηση. Παρακαλούμε, λοιπόν, την εταιρεία Τεχνολογίας που κατασκευάζει ρομπότ τύπου Πορτοσάλτε στο λογισμικό που τοποθετείτε αν μπορείτε να ανεβάσετε λίγο την ανθρωπιά», σχολίασε ο Αντώνης Κανάκης.